Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Banyo Karo Seramikleri

60 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Ebat
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Yüzey
Doku
Bünye
Ürün Tipi
Seri
Daha Fazla Göster
Kullanım Alanı
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Her Tarza Uygun Banyo Seramikleri


Banyo duvar ve yer karo seramikleri, modern ve trendlere uygun tasarımlarla alanın estetik bir görünüme kavuşmasını sağlar. Her stile uygun renkler ve kaplamalar içerir. Minimal veya gösterişli banyo fayans modelleri sayesinde evin diğer bölümleri ile dekoratif bütünlük yakalanabilir. Desenli, parlak, mat ya da ahşap dokulu olması fark etmeksizin, göz alıcı banyo fayans modelleri ile farklı tarzlara uygun alanlar yaratılabilir. 
Kusursuz bir alan için uyumlu renk ve desenlerde duvar ve yer karoları tercih edilebilir. Zamansız beyaz ve gri yada toprak tonlarında banyo seramik modelleri, sıklıkla kullanılan çeşitlerin başında gelir. Malzemeler söz konusu olduğunda ise karo seramikten üretilen; doğal taş, mermer ya da ahşap görünümü verilen modellerle pek çok alternatif sunulur. 
Banyolar, kullanıcıların tarzını yansıtmasını sağlamak için iyi bir alandır. Seçilecek banyo karolarının hem işlevini hem de estetiğini göz önünde bulundurmak önemlidir. Böylece sonuç pratik olduğu kadar çarpıcı hâle gelir. 
Uygun fayans fiyatları banyo ve tuvaletlerde kullanılan hem işlevsel hem de kullanıcının tarzını yansıtan modellere ulaşmayı kolaylaştırabilir. Geniş bir aralıkta sunulan banyo fayans fiyatlarını inceleyerek ihtiyaca ve bütçeye uygun modeller arasından seçim yapılabilir. 


Banyo Karo Seramik Seçimi Nasıl Yapılır?


Tadilat olması ya da sıfırdan yapılması fark etmeksizin, banyo seramikleri seçiminde yalnızca görünüme değil, farklı pek çok noktaya dikkat edilmesi gerekir. Bunun nedeni, evin diğer bölümlerinde kullanılan karo seramiklerin aksine banyolarda kullanılanların nem ve sıcaklığa maruz kalmasıdır. Bu nedenle su geçirmeme ve dayanıklılık için VitrA karo seramikler özel olarak üretilir. Aşınmaya dayanıklı modeller, su ve nemden etkilenmediği için uzun yıllar boyunca kullanılabilir.
Banyo seramik modelleri seçiminde malzeme kalitesi kadar stil, renk ve desen uyumu da önemlidir. Minimal bir banyo tasarımında genellikle natürel ve nötr renkler tercih edilir. Siyah, beyaz ve diğer pastel tonlar, özellikle otel gibi alanlarda sık tercih edilen renk alternatifleridir. Daha hareketli bir alan için geometrik desenlere ve baskılara sahip banyo karo seramiklerinden yararlanılabilir. Bu tür banyolar desenleri sayesinde benzersiz ve ilgi çekici bir görünüme kavuşur. 
Küçük bir banyoda beyaz, bej gibi açık renkler kullanılabilir. Ortama derinlik katmak amacıyla, küçük bir alanda koyu renk banyo seramik çeşitlerini kullanılarak denge sağlanabilir. Bu noktada boyutlara da dikkat edilmesi faydalı olur. Orta ya da büyük boyutlarda kare şekillerden oluşan yer seramikleri, özellikle küçük banyo ve tuvaletler için ideal seçimlerden biridir. Bu banyo yer fayans modelleri alanın çok daha geniş ve ferah görünmesine yardımcı olurken ortama dekoratif açıdan zenginlik katar.
Banyolar, evin en çok kullanılan ve kirlenen yerlerinden biri olduğu için temizlik koşullarına da dikkat etmek gerekir. Seramik banyo ürünleri ise kullanılan yüzey teknolojisi sayesinde ürünün üzeri su ve kiri tutmaz.  Banyo karo modelleri yüzey avantajları sayesinde kolay temizlenir. Çok az bakım gerektirdiği için uzun vadede iyi bir seçim olabilir. Banyo karo fiyatları, bu yüzey özelliklerine ve materyale göre belirlenir. Banyo tuvalet fayans modelleri ve fiyatları hakkında bilgi alarak seçim yapılabilir.


Banyo Seramik ve Banyo Fayans Modelleri


Banyo fayans çeşitleri; duş, banyo ya da tuvaletlerde özel tasarımlar oluşturulmasını sağlar. Alana dekoratif bir hava katmak için bordür karolar ideal bir seçim olabilir. Alanın bir kısmında düz gri banyo fayans modellerini, bir kısmında ise bordür karo seramikleri tercih ederek hareketli ve minimal görünüm birleştirilebilir. 
Mermer görünümlü seramik banyo ve tuvaletlere endüstriyel bir hava katabilir. Yüzeyde yer alan ve gerçek mermeri andıran dalgalanmalar, ortama hareketli bir görünüm de verir. Daha sıcak bir hava içinse ahşap görünümlü banyo yer seramik modelleri kullanılabilir. Kızıl ve kahverengi tonlarını içinde barındıran modeller, rustik tarzın tamamlayıcısı olabilir.
Tamamen kişiye özgü bir görünüm yaratmak için benzer ama farklı banyo dekorasyon fikirlerini birleştirilebilir. Yalnızca duş alanında eğlenceli renklere yer verilip banyonun geri kalanında nötr ve pastel tonları tercih edilebilir. 


Banyo Seramik Ölçüleri ve Fiyatları

 
Karo seramik ölçüleri, ürünlerin eni ve boyu çarpılarak bulunur. Bu işlemden elde edilen ölçü, kullanım alanının cm²’sini verir. Tuvalet banyo fayans modelleri seçilmeden önce alanın ölçülerinin alınması faydalı olur. Yanlış hesaplamalar nedeniyle ürünlerin kaplanması sırasında sorunlar yaşanabilir. Fire payı da göz önünde bulundurularak, uygulama sırasında yaşanacak problemlerin önüne geçilebilir. 
Banyo seramik fiyatları üzerinde etkili olan unsurlardan biri, ürün boyutlarıdır. Kullanım alanına göre temin edilmesi gereken karo seramiklerin miktarı değişebilir. Doğru hesaplama yaparak ihtiyaç kadar karo seramik alınabilir ve bu sayede bütçe kontrolü sağlanabilir.30 X 60 cm modeller, en çok tercih edilen banyo duvar seramikleri arasında bulunur. Orta boy ve geniş banyolar için bu modeller idealdir. Bunun dışında özel ihtiyaçlar için 15 X 15 cm, 10 X 10 cm, 10 X 30 cm gibi daha küçük banyo ve tuvalet fayans çeşitleri de mevcuttur. Küçük bir banyo ya da tuvalet için bu modeller tercih edilebilir.


Her Banyoya Uygun Banyo Karo Seramikleri VitrA Online'da!


Mekân tasarımları için pek çok farklı stile uygun banyo ve duş fayans modelleri sunan VitrA, evlerdeki her alanının güzelleşmesine yardımcı olur. Duvarlar ve zemin için farklı alternatifler sunarak dekorasyonda bütünlük elde edilmesini sağlar. İster geometrik desenlerle zenginleştirilen modelleri ister nötr renklerdeki ürünleri tercih edilebilir.
Dekoratif banyolarda, cesur ya da neşeli bir görünüm yaratmak için benzersiz bir renk uyumuna ve dokuya sahip olan banyo yer fayans modellerinden yararlanılabilir. Bu banyolar modern bir görünüm sunar. VitrA; beyaz, gri, vizon, antrasit, bej gibi neredeyse her dekora uygun olan renklerin yanı sıra sarı, kırmızı, yeşil, mavi gibi daha sıra dışı renklerde modeller üretir. Özellikle minimal ama modern tasarıma sahip banyolarda eğlenceli renklere yer verilebilir.
VitrA, klasik bir görünüm yaratmak isteyenler için de pek çok banyo duvar seramik modeli sunar. Geleneksel desenleri yeniden yorumlayarak modern ve klasik ögeleri bir araya getirir. Özellikle geometrik desenlerden hoşlananlar için vizon, gri gibi renk blokları ile zenginleştirilen banyo ve tuvalet fayans modelleri mevcuttur. 
Modern ve doğal bir alan yaratmak isteyenler, VitrA’nın mermer dokulu beyaz banyo fayans modellerinden yararlanabilir. Alana sade ama güçlü bir dokunuşta bulunan bu fayans modelleri banyolarda iddialı bir görsel oluşturur.
Mat ya da parlak yüzey alternatifleri de sunan VitrA seramik ürünleri incelenerek genel dekorasyona uygun modelleri belirlenebilir. Avantajlı banyo duvar fayans fiyatları sayesinde ürünlere kolaylıkla sahip olunabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek