Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Minimalist Banyolar

37 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Tasarım Şekli
Aydınlatma Tipi
Su Taşma Delik Detayı
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Taharet Musluğu Detayı
Tasarım Şekli
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Tezgah Üstü Kullanım
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Armatür Delik Detayı
Montaj Detayı
Süzgeç
Kireç tutmama özelliği
Kompakt
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Rim (Kanal) Özelliği
Pis Su Çıkış Tipi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Minimalist Banyo Modelleri

Minimalist Banyolar

Banyo tasarımı söz konusu olduğunda, minimalizm son yıllarda ivme kazanan popüler bir trend olarak öne çıkar. Ancak minimalizm sadece popüler bir trend olmakla kalmıyor aynı zamanda küçük ve dar banyolar için kurtarıcı bir rol üstlenir. Bu stil, hem güzel hem de pratik bir alan yaratmak için sadeliği, işlevselliği ve temiz çizgileri benimsemekle ilgilidir. VitrA, hem şık hem fonksiyonel minimalist bir banyo tasarımı yaratmanın önemini anlayarak banyolarını yeniden dizayn etmek isteyenler ve banyosunu sıfırdan dekore edenler için zamanın ötesinde koleksiyonlar sunar. VitrA’nın küçük banyolar ve minimalist tasarımlar için mükemmel olan geniş banyo ürünleri yelpazesi her banyo için uygun stil çözümleri getirir.
Minimalist bir banyo tasarımının temel unsurlarından biri, temiz hatların ve nötr bir renk paletinin kullanılması olarak ön plana çıkar. Şık ve modern olacak şekilde tasarlanan VitrA ürünleri, her türlü minimalist banyo için mükemmel bir tamamlayıcı işlevi görebilir.

Küçük Banyolar İçin İlham Veren Ürünler

Minimalist bir banyo tasarımı sade çizgileri, düzenli alanları ve göz yormayan renkleri ile ön plana çıkar. Alanda sakinlik ve düzen duygusu yaratmak için basit, sade hatlı armatürler ve mobilyalar seçilebilir ve çok sayıda dekoratif unsur eklemekten kaçınılabilir. Minimalist bir banyoda nötr renk paleti sıklıkla tercih edilir, bu nedenle beyaz, gri ve bej popüler seçenekler arasında yer alır. Renk uyumu bir huzur duygusu yaratmaya yardımcı olur ve alanı daha büyük hissettirebilir. Minimalist bir banyo her şeyden önce işlevsel olmalıdır. Sakin bir alan oluşturmak ve düzen duygusunu korumak için düzenli bir ortam yaratmak önemlidir. Temizlik ürünleri, havlular ve benzeri banyo malzemelerini gözden uzak tutmak için kapaklı depolama çözümleri kullanmak mantıklıdır.
Minimalist banyo tasarımı; temiz, düzenli ve dingin bir alan yaratmakla ilgilidir. Bu görünümü elde etmek için sadeliğe odaklanmak gerekir. Demirbaşlar ve mobilyalar söz konusu olduğunda, odaya dinginlik hissi katacak sade çizgili seçeneklere yönelmekte fayda vardır. 
Küçük banyolar için alan genellikle bir endişe kaynağıdır. Bu nedenle, kompakt ve yerden tasarruf sağlayacak şekilde tasarlanmış banyo ürünlerini tercih etmek en iyi seçenektir. Örneğin duvara monte klozetler ve lavabolar, geleneksel zemine monte klozet ve lavabolara göre daha az yer kaplayarak küçük banyolar için mükemmel bir çözüm haline gelirler. Küçük banyolarda dolaplı banyo aynaları kullanmak da iyi bir seçenektir. Dolaplı banyo aynaları kullanmak, daha büyük bir alan yanılsaması yaratmaya yardımcı olabilir. Aynalar ışığı yansıtarak küçük bir banyoyu daha geniş gösterebilir. Ek olarak, odanın daha parlak ve daha ferah görünmesini de sağlayabilirler. Aynalı banyo dolaplarını tercih etmenin bir diğer faydası da ekstra depolama alanı sağlayabilmesidir. Önünde ayna bulunan dolaplar, temizlik ürünleri, havlular ve diğer banyo malzemelerinin saklanması için uygun bir yol sağlarken aynı zamanda odaya dekoratif bir dokunuş katar. Ayrıca lavabo ve tezgâhı temiz tutmaya ve dağınıklığı azaltmaya yardımcı olabilir.

Minimalist Tarzda Banyo Dolapları

Minimalist banyo tasarımlarında rahat bir kullanış sunacak ve uzun süre kullanım sağlayacak malzemeler tercih edilir. VitrA’nın banyo mobilyaları, hem dayanıklı hem de kolay temizlenebilir yüksek kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Bu malzemeler aynı zamanda minimalist estetiğe uygun olarak banyoya sade, doğal bir hava katmaktadır. Böylelikle uzun süre rahat bir kullanım sürdürülebilir.
Banyolarda minimalist bir görünüm elde etmenin bir başka harika yolu ise minimalist banyo dolapları kullanmaktır. Minimalist bir tarza ve VitrA imzasına sahip banyo dolapları, sade çizgiler ve nötr renkler ile şık ve modern olacak şekilde tasarlanmıştır. Banyoları dağınıklıktan uzak tutarken, tüm banyo ihtiyaçları için geniş depolama alanı sunarlar. VitrA banyo dolapları farklı ebat, model ve renklerde mevcuttur. Ayrıca temizlenmesi ve bakımı kolay olan dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Böylece banyo tasarımına ve ihtiyaçlarına uygun ürünler incelenerek seçim yapılabilir. Minimalist banyo dolaplarını dekorasyona dahil ederek, hem şık hem de işlevsel özellikler taşıyan minimalist bir görünüm yaratılabilir. 

Minimalist Tarza Uygun Banyo Ürünleri

Minimalist tarzda banyo ürünleri, sadelik ve görsel uyum ilkelerini bünyesinde barındırdığı için banyo tasarımı için önemlidir. Minimalist ürünleri tercih edilerek derli toplu, bakımı kolay ve görsel olarak hoş bir banyo oluşturulabilir.
VitrA ürünleri ile küçük mekanlara yakışan, minimalist estetiğin hakim olduğu şık ve modern bir banyo yaratmak çok kolay. Banyo ürünlerine ek olarak, minimalist bir banyo yaratmak için incelenebilecek çok çeşitli tasarım fikirleri de VitrA’da. Web sitesi üzerinden banyo tasarımındaki en son trendleri ve stilleri sergileyen VitrA kataloglarına erişilebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek