Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Altın Banyo Ürünleri

54 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Su Çıkış Sayısı
Yavaş Kapanır
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Kireç tutmama özelliği
Gövde Malzemesi
Daha Fazla Göster
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Gold Banyo Aksesuarları

VitrA şıklığını altın zarafetiyle buluşturan altın rengi banyo ürünleri, banyo ve tuvalet alanlarına elegant stiller kazandırıyor. Geniş bir ürün gamını barındıran altın banyo ürünleri arasında altın renkli banyo aksesuarları, altın sarısı banyo bataryaları, tamamlayıcı ürünler ve duş sistemleri gibi pek çok ürün çeşidi bulunuyor. Su ve enerji tasarrufu sağlayan çeşitlerinin yanı sıra kullanım ve montaj kolaylığı ile öne çıkan modelleri de barındıran altın banyo ürünleri, dizayn bütünlüğünü gösteren stil sahibi parçalardan oluşuyor. Dekor bütünlüğünü kuran ürünleri sayesinde, dekorasyonun önemli bir parçasını oluşturan banyolarda geçen zamanı keyifli ve konforlu hale getirmeyi amaç edinen VitrA, özel teknolojilerle kombinlediği altın banyo ürünleri serisini kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Modern yaşam alanları oluştururken göze hitap eden dokunuşlar ile görünüme renk ve hareket katan altın serisi, birçok renk paletiyle ritimli birliktelikler oluşturabiliyor. Seramik, cam, porselen veya taş yüzeyler üzerinde farklı kreasyonlar yaratabilen altın rengi banyo bataryası, yüzeyler ve mobilya arasında denge sağlamaya destek olurken tek başına dikkat çeken parçalar arasında yer alıyor. Havluluk ve askılıklar ile sabunluk, diş fırçalık, tuvalet kağıtlığı gibi tamamlayıcı aksesuarlarla ortama dinamizm katan altın rengi, aynı zamanda banyodaki asaletin ve zarafetin temsilcisini hali alıyor. Kaliteye ve konfora adanmışlığını ürünleriyle ortaya koyan VitrA, altın banyo ürünleri ile zevkli tasarımları taçlandırmaya devam ediyor.


Altın Banyo Seti Modelleri

Banyolara aydınlık ve ışıltılı bir görünüm kazandıran VitrA altın rengi banyo seti modelleri geniş bir ürün gamını barındırıyor. VitrA’nın geniş bir skalada müşterilerinin beğenisine sunduğu altın banyo seti modelleri arasında lavabo süzgeci, batarya, duş kanalı, duş takımı, askı, klozet kapağı, katı sabunluk, diş fırçalığı, havluluk, tuvalet kağıtlığı, duş başlığı, duş dirseği gibi pek çok ürün ve aksesuar yer alıyor. Farklılaşan ürün özellikleri, şık tasarımları ve kullanışlı detayları ile banyolarda çok yönlü etkiler yaratan altın banyo ürünleri, banyo dekorasyonuna seçkin ve zarif dokunuşlarda bulunuyor. Pek çok VitrA serisinde mevcut olan altın banyo setleri, yüksek dayanıklılık, pratik montaj ve kullanım, su ve enerji tasarrufu, konforlu yükseklik seçenekleri ile kullanıcılarına çeşitlilik sunuyor. Banyonun ana teması ister klasik ister yenilikçi olsun, pek çok stille uyumlaştırılabilen gold banyo aksesuarları ile banyo alanlarına ışıldayan dokunuşlar yapılabiliyor. 

Banyolarda oldukça geniş alan kaplayan yüzeyler ile boyutları itibarıyla büyük boşlukları kaplayan banyo mobilyalarını adeta birbirine monte eden parçalar olarak düşünülebilecek aksesuar ve tamamlayıcı ürünler, estetik bütünlüğünü sağlamada önemli bir yer kaplıyor. Altın banyo seti modelleri, göz alıcı malzeme kalitesi ve tasarımları ile cam, seramik, porselen, taş veya ahşap yüzeylere boyut kazandırabiliyor. Aynı zamanda yüzey materyali ve rengi ile mobilya tasarımı arasında bağlantı kuran altın banyo setleri, beyaz ve siyah mobilyaların eşlikçisi olarak sıklıkla kullanılıyor. Geniş kullanım alanına sahip olan altın rengi, banyo bataryası, lavabo, küvet ve duşa kabinde sıkça kullanılan cam ve seramik zeminlere elegant bir hava katıyor. Kolay temizlenebilir altın banyo ürünleri sayesinde banyoda geçen zaman daha verimli ve konforlu hale geliyor. 


Altın Banyo Ürünleri Dekorasyon Önerileri

Temizlik ve düzen ile özdeşleştirilen banyolarda zevk sahibi görüntüler yaratmayı pratik, konforlu ve keyifli hale getiren VitrA ürünleri ile şıklığı ön plana çıkarırken verimlilik ve fonksiyonelliği vurgulayan dizaynlar yakalanıyor. Altın banyo ürünleri, sade, klasik, modern, hareketli, lüks ve daha pek çok tarzda döşenen banyo alanlarına renk katarken farklı stiller arasında denge kurulması da sağlanıyor. Altın renginin simgelediği asalet, ağırlık ve zarafetten esinlenilerek tasarlanan altın sarısı banyo aksesuarları, sade mobilyaların ve beyaz rengin ağırlıklı bulunduğu banyoları hareketlendirmek için kullanılabiliyor. Geniş alanları dinginleştirmek ve dolgun görünümler elde etmek için siyah renkli yüzey ve mobilyaların eşlik ettiği banyolarda altın renginin seçkinlik vurgusundan faydalanılarak dinamik bir görüntü oluşturulabiliyor.

Altın banyo ürünleri, misafirlerin dikkatini yakalayacak konseptler oluşturmak için zarif cam estetiği ile de harmanlanabiliyor. Gelenekselin ötesine geçen ve daha ferah alanlar oluşturan bu birliktelik banyolardaki dekoratif görüntünün akılda kalıcı olmasına yardım ediyor. Altın banyo aksesuarları ile banyo raflarının ve yüzeylerin dolgun görünmesi sağlanırken LED ışık süslemeleri ile daha parlak görünümler yaratılabiliyor. Banyo zarafetini ortaya çıkarırken lükse vurgu yapacak aydınlık etkiler için banyo dekorasyonuna, altın rengi ürünlere odaklanan ışıklı dokunuşlar ekleniyor. Rustik tasarımlardan keyif alanlar da altın banyo ürünleri ile farklı kombinler oluşturarak ahşap tonlarını sarı sıcaklığıyla canlandırabiliyor. VitrA’nın kaliteden ödün vermeyen altın banyo ürünleri ile farklı konseptler oluşturulabilirken banyoda lüksün ve zarafetin fonksiyonelliğe eşlik etmesi sağlanıyor. 


Altın Banyo Aksesuarları Bakım ve Temizliği 

Temizliğin öncüsü olan banyolarda genel düzen kadar mobilya ve aksesuarların bakımlı ve temiz görünmesi de banyo estetiğini taçlandırmaya hizmet ediyor. Modern tasarımlarla banyolara yenilik katan gold banyo aksesuarlarının ışıltısını ortaya çıkarmak için kir ve pasın kalıcı hale gelmeden temizlenmesi önem kazanıyor. Düzenli olarak parlatılan ve tozdan arındırılan mobilya ve aksesuarlar banyo bütünlüğünü tamamlayarak VitrA estetiğiyle birleşen dekorasyon şıklığının korunmasını sağlıyor. 

Temizlik bezleri ve sıvı temizleyiciler ile kolaylıkla kirden arındırılan altın banyo aksesuarları bakım ve temizliği kolaylaştırarak pratik ve kullanışlı çözümler sunuyor. İlk günkü altın ışıltısını uzun yıllar korumak için ufak temizlik dokunuşları yapılarak banyo aksesuarlarının bakımlı görünümü daimi kılınabiliyor. VitrA’nın kaliteli malzemelerle oluşturduğu altın koleksiyonları, pratik temizlik olanakları ile kullanıcıların zamandan ve enerjiden tasarruf etmesine destek oluyor. Banyoda harcanan vaktin konforlu hale gelmesini amaçlayan VitrA, hijyeni yansıtan gold banyo aksesuarları sayesinde temizliği estetik ile buluşturmaya devam ediyor. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek