Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Ankastre Bataryalar

137 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Su Çıkış Sayısı
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Ankastre gömülü, sabitlenmiş, hareketi engellenmiş anlamlarına gelen İtalyanca incastro kelimesinden türemiş ve günümüzde özellikle inşaat ve dekorasyon alanlarında sıklıkla kullanılan bir kavram olarak karşımıza çıkar. Ankastre batarya, modern tasarım anlayışı ile şekillendirilmiş, estetik görünüm ile kullanım kolaylığının birlikte ön plana çıktığı evlerin vazgeçilmez ve işlevsel bir parçasıdır. VitrA ankastre batarya modelleri, şıklık ile uzun yılların deneyimini bir araya getiren etkileyici tasarım çizgilerine sahiptir. VitrA ankastre bataryaların görünüşü kadar dayanıklı oluşları da öne çıkan özellikleri arasında yer alır. Duş sistemleri, rezervuarlar, vitrifiyeler, banyo mobilyaları gibi pek çok farklı ürün tercih edilerek VitrA ankastre ürünlerinin estetik görünüm ve dayanıklılık gibi özellikleri yaşam alanlarına taşınabilir.

Ankastre Batarya Fiyatları

Ankastre batarya fiyatları ürünün tasarımına ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir. Ankastre ürünler kullanılacakları alana, modelin sahip olduğu tasarım ve fonksiyon detaylarına ve bazı ekstra özelliklere bağlı olarak oldukça farklı fiyatlar ile satışa sunulabilir. Ancak, kaliteli malzemelerin tercih edildiği ankastre ürünler, daha az dayanıklı malzemeler ile üretilen modellerle kıyaslandığında daha az bakım ve onarım masrafı çıkardıkları için uzun vadede bütçe dostu olarak nitelendirilebilir. Satın alınacak olan ankastre batarya modelinin ne kadar süre ile kullanılmak istendiği ve tasarım, dayanıklılık, fonksiyonellik gibi özelliklerin alıcı için ne kadar önemli olduğu karar aşamasında önem teşkil eder.

Ankastre Lavabo Bataryaları

Ankastre lavabo batarya modelleri, VitrA ürün yelpazesi içerisinde çok geniş bir yer tutar. Ankastre banyo batarya setleri arasında ankastre fotoselli batarya, siyah ankastre batarya gibi birbirinden farklı ürünler bulunur ve seçenekler bunlarla kısıtlı değildir. Her ihtiyaca ve zevke hitap edebilecek, şık ve kaliteli ürün seçenekleri VitrA koleksiyonlarında yer alır. VitrA kalitesi ile üretilmiş şık, dayanıklı ve kullanışlı ankastre lavabo bataryası modelleri uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılacak şekilde web sitesinde satışa sunulur.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek