Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Klasik Banyo Dolapları

9 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Çekmece Seçeneği
Yavaş Kapanır
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Süzgeç
Lavabo Tipi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Klasik banyo dolapları, tuvalet ve banyoları organize etmeye yardımcı olan en önemli parçalardır. Islak kullanım alanlarının kurtarıcı mobilyalarından olan klasik banyo dolabı modelleri, çeşitli boy ve ölçüleri ile banyolara geleneksel bir şıklık katarken kullanışlı yapıları sayesinde de kullanıcılarına benzersiz bir banyo deneyimi yaşatır. VitrA geleneksel esintilere yer verdiği bu koleksiyonunda zamansız şıklığın önemini vurgular.

Kullanışlı Klasik Banyo Dolap Modelleri VitrA'da!

Banyo dekorasyonun vazgeçilmez modeli olan klasik banyo dolabı, çeşitli banyo ürünlerinin pratik bir şekilde muhafaza edilmesine olanak tanır. Dikkat çeken tasarımların öne çıkan parçalarından olan klasik dolap modelleri, banyo dekorasyonun hem estetik hem de kullanışlı mobilyalarındandır. Lavabo altı bölümünü daha işlevsel hale getiren klasik banyo dolapları, zarif görüntüleri ile banyolara etkileyici bir hava katar. Aynı zamanda tezgah üstü modellere de ev sahipliği yapan VitrA aynalı modelleri ile dolapları daha işlevsel bir hale getirir.

VitrA, farklı stillere sahip yüksek kaliteli ürünleri kullanıcılar ile buluşturarak banyoları daha kullanışlı ve konforlu bir hale getirmeyi amaçlar.  Dayanıklı malzemelerle üretilen banyo dolabı modelleri kullanıcılarına uzun soluklu şıklığı getirir. Şıklığının yanı sıra klasik banyo dolabı, işlevsel yapısı sayesinde banyoların daha konforlu olmasını da sağlar. Banyo dolaplarında çeşitlilik sunan VitrA, klasik banyo dolabı modelleri ile zamansız tasarımlarını ön plana çıkarır.  

Evinize Şıklık Katacak Lüks Banyo Dolapları

Banyolar, evlerin en özel ve konforlu olması gereken mekanları arasında yer alır. İyi dekore edilmiş evler şık banyolarla tamamlanır. Bir bütün olan ev dekorasyonunda geleneksel esintiler varsa klasik banyolar bu evler için en uygun tasarımdır. Klasik banyolar, geleneksel tasarım çizgileri ile kullanıcılarına zamansız ve etkileyici bir kullanım deneyimi yaşatır. Sade banyoların sanat eserleri olarak nitelendirilebilecek olan klasik banyo dolabı modelleri doğru kombinasyonlarla etkileyici banyolar yaratılmasına olanak tanır. Yarattığı estetik tasarım çizgisi ile klasik banyo dolabı, uygun aksesuarlarla dekore edildiğinde vazgeçilmez bir konfor alanı oluşturur. Konfor alanlarının oluşması sadece estetik görüntü ile değil ürünlerin kullanışlı olması ile de doğrudan ilişkilidir.

Klasik Banyo Dolap Modelleri Fiyatları

Geleneksel tasarım anlayışına uygun şekilde dekore edilmiş banyoların asil parçaları olan klasik banyo dolap modelleri VitrA kalitesi ile kullanıcıları ile buluşturulur. Birçok banyoya uyum sağlayan klasik model banyo dolapları kullanıldıkları ortama zamansız ve etkileyici dokunuşlar yapar. Klasik banyo dolap modelleri ve fiyatları kullanılacak ürüne göre değişiklik gösterir. Söz konusu banyo dolabı takımları olduğunda fiyatlar geniş bir yelpazede çeşitlenir. Kullanılan malzemenin kalitesinden renk ve desen gibi tasarım özelliklerine kadar birçok faktör banyo mobilyası fiyatlarını etkiler.

Banyoların bir başka vazgeçilmez parçası ise aynalardır. Banyo aynaları ortamın havasını değiştirirken aynı zamanda kullanılan mekanın geniş gözükmesine de yardımcı olur. Neredeyse her gün kullanılan banyo aynaları kullanıcıları için olmazsa olmaz bir banyo dekor ürünüdür. Aynalı dolaplar ise en çok tercih edilen banyo mobilyaları arasında yer alır. Banyo aynası fiyatları ise tercih edilen aynanın boyutu başta olmak üzere tasarım özelliklerine göre farklılık gösterir.

Yavaş Kapanır Kapaklı Klasik Banyo Dolapları

VitrA, ürün tasarımlarında kullanıcı deneyimini üst düzeye çıkartacak çözümlere yer verir. Bu anlayış doğrultusunda klasik banyo dolaplarına eklenen yavaş kapanır kapak özelliği, kullanım kolaylığı avantajını beraberinde getirir. Kullanıcılar, iş yaparken bir elleriyle kapağı tutmak zorunda kalmaz. Haliyle herhangi bir banyo tekstil ürününü ya da temizlik malzemesini daha rahat arama olanağı bulabilirler.

VitrA yavaş kapanır kapaklı klasik banyo dolapları, aynı zamanda güvenli kullanım özellikleri ile ön plana çıkan ürünlerdir. Tasarımlarındaki farklılık sayesinde dolap kapaklarının aniden kapanıp el ve parmak sıkışması gibi kazalara yol açması ihtimali ortadan kalkar. Yavaş kapanır kapak özelliği, ayrıca sessiz kullanım avantajını da beraberinde getirir. Kapaklar, çarparak yüksek ses çıkartma telaşı olmadan kulplarından tutularak rahatlıkla açılıp kapatılabilir.

Üstelik yavaş kapanır dolap kapaklı klasik banyo dolapları, VitrA’nın banyoları şık mekânlar haline getirme misyonu doğrultusunda yalın çizgilere sahiptir. Klasik dolaplar, kapak tasarımlarındaki zamansız çizgiler sayesinde modern havayı destekleyen nitelik kazanır. Görünümlerindeki yalınlık, temizliklerinin de son derece kolay olmasını sağlar. Toz tutma kapasiteleri son derece düşük olduğu için alerjik bünyeye sahip kullanıcılar için ideal seçeneklerdir.

Cam Raflı Klasik Banyo Dolapları

Cam raflı banyo dolabı çeşitleri, klasik stilde banyolar söz konusu olduğunda ilk akla gelen ürünlerdir. Klasik stildeki dolaplar, ahşap kasalarındaki zarif detaylar sayesinde ortama hâkim olan nostaljik havayı destekleyen dekoratif ve son derece kullanışlı objelere dönüşür. Cam rafların varlığı, ürünlerin modern tasarımlara dâhil edilebilmesini de mümkün kılar. Hatta VitrA imzası taşıyan banyo boy ve lavabo dolapları ile rahatlıkla set haline getirilebilirler. Cam raflı klasik banyo dolap modelleri, renk ve tasarım çizgileri açısından diğer banyo ürünleri ile uyumlu görünüm oluşturur.

VitrA cam raflı klasik banyo dolapları, işlevselliğin ön planda tutulduğu tasarım anlayışı ile kullanıcıların tercihine sunulur. Raflar, özellikle dar banyo ve tuvaletlerde alan verimliliği avantajını beraberinde getirir. Gün içerisinde sık kullanılan kişisel bakım ürünleri, banyo dolabının raflarına yerleştirilerek düzenli halde depolanabilir. Tüm bu avantajlarına ek olarak dengeli tasarımları sayesinde aşırı kuvvete maruz kalmadıkları sürece devrilme gibi problemlere neden olmazlar. Dolayısıyla çocuklar ve ileri yaş grubundan kullanıcılar için güvenli banyo ürünleri arasında yer alırlar.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek