Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Siyah Banyo Dolapları

9 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Boy Dolabı Tipi
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Süzgeç
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Şık Tasarımlı Siyah Banyo Dolabı Modelleri

Banyolarında modern bir şıklıkla tarzını göstermek isteyenlerin tercih ettiği renklerden olan siyah, ortama asil bir hava kazandırmaya yardımcı olur. Banyo dolabı ise genellikle ortamda en çok dikkat çeken parçalardan olduğu için siyah renkte seçildiğinde kolaylıkla göz alıcı bir stil oluşturulabilir. VitrA kalitesiyle üretilen siyah banyo dolabı modelleri ile ekstra depolama alanı yaratılırken aynı zamanda şık bir görünüm de elde edilir. 

VitrA, büyük ya da küçük, her ölçüdeki banyoya uygun boyutlarda pek çok seçenek sunar. Bu sayede beğenilen banyo dolabı siyah renkte alınarak ortamın şıklığı tamamlanabilir. VitrA tarafından tasarlanıp kullanıcılara sunulan siyah banyo dolabı modelleri, yalnızca modern görünümleriyle değil, fonksiyonel özellikleriyle de öne çıkar. Çekmeceli ya da kapaklı olarak tasarlanan modeller arasından isteğe göre tercih yapılabilir. Bunun yanı sıra renk tonları açısından da pek çok farklı seçenek mevcuttur. Böylece kullanıcılar hem banyo dekorasyonuna hem zevklerine uyan seçeneği kolay bir şekilde bulabilir. 

Estetik detayların kullanışlı tasarımlarla bir araya getirildiği VitrA siyah banyo dolabı modelleri sayesinde konfor ve şıklık birlikte yakalanabilir. Tarzını evinin her noktasında yansıtmak isteyenler için ideal olan bu ürünler kullanıcılara yaşam alanlarını kişiselleştirme fırsatı da sunar. Boy dolabı, bornoz ünitesi, alt ya da orta ünite gibi modellerde tasarlanan siyah renkteki dolap çeşitleri ile her kullanıcı kendi ihtiyaçlarını karşılayabileceği seçenekleri bulabilir, banyosuna göz alıcı bir şıklık kazandırabilir.

 

Kullanışlı Siyah Banyo Dolabı Modelleri VitrA'da!

Tek ya da çift kapaklı veya açık olarak dizayn edilen siyah lavabo dolabı modelleri, zevkli tasarımlarıyla öne çıkar. Farklı dekorasyon anlayışlarına hitap edebilen bu şık tasarımlar banyoda estetik bir görünüm sunarak keyifli bir ortam yaratılmasına yardımcı olur. Siyah rengin asil dokunuşu ve modern havası kullanıcılara banyolarında göze hitap eden bir dekorasyon yapabilmelerine imkan verir. Şık tasarımlarının yanı sıra VitrA’nın kullanıcıların her ihtiyacını karşılayabilmeyi amaçlayarak ürettiği siyah banyo dolapları arasında küçük alanlara da uygun seçenekler bulunur. Duvara monte edilerek kullanılabilen üniteler, ayaksız yapıları sayesinde ferah görünüm sağlarken havlular, temizlik malzemeleri gibi genellikle banyoda bulundurulan eşyaların depolanabilmesi için de yer açar. Geniş iç hacimli ürünler, banyodaki kalabalık ve dağınık görüntüyü ortadan kaldırarak düzen sağlar. 

Çekmeceli ya da raflı olarak üretilen siyah renkli banyo dolapları ile arzu edilen ideal dekorasyon stilinin oluşturulması mümkün hale gelir. Eşyaların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi için gereken ekstra alan bu ürünlerle elde edilirken aynı zamanda ortamda göze hitap eden, şık ve modern bir görünüm de kolaylıkla sağlanmış olur.

 

VitrA Siyah Banyo Dolabı Özellikleri

  • • Genellikle nemli bir ortam olan banyolarda kullanılan eşya, mobilya ve aksesuarların bu nemli ortama dayanıklı olması gerekir. VitrA, banyo dolaplarını kaliteli materyallerden üreterek uzun yıllar kullanım imkanı sunar.
  • • Ortamda zıtlıklarından uyumundan faydalanarak stil sahibi bir görünüm elde etmek isteyenler siyah beyaz banyo dolabı seçeneklerini inceleyebilir. Siyah beyaz banyo dolabı modelleri her dekorasyon tarzına uyumlarıyla öne çıkar. VitrA sayesinde ister modern ister klasik tarzda döşenmiş her banyoda kullanılabilen bu renklerde tasarlanan lavabo altı, duvara monte ya da boy dolabı gibi modellerde farklı alternatifler bulunabilir.
  • • Siyah lavabo ise banyolarda sıklıkla tercih edilen, son zamanlarda trend olmuş ürünler arasındadır. İşlevsel bir şıklığa sahip siyah lavabolu banyo dolabı ile tüm ihtiyaçlar karşılanabilir. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen ürünler sayesinde kullanıcılar dayanıklı, estetik ve fonksiyonel çözümlere kolayca ulaşır. VitrA, yaptığı zarif dokunuşlar ile banyoyu çok daha keyifli bir ortam haline getirir.

 

İşlevsel Siyah Banyo Dolabı Fiyatları

VitrA’nın her ihtiyacı göz önünde bulundurarak tasarladığı siyah renkli banyo dolapları arasından istenen boyut ve tarzda bir ürün bulmak mümkündür. Seçilen modelin ortamda yer alan diğer eşya ve aksesuarla uyumlu olması istenebilir. Bunun için banyo bataryası da siyah ya da uyumlu olacak farklı bir renkte tercih edilerek şık bir dekorasyon yapılabilir. Aynı şekilde VitrA’nın geniş ürün yelpazesi sayesinde bide bataryası modelleri de bu yöntemle seçilerek dekorasyon tamamlanabilir. 

Minimalizmin incelikle işlenerek sıradanlıktan uzaklaştığı Origin koleksiyonunda yer alan ürünler, banyolarda modern ve sade bir şıklık için ideal seçim olabilir. Koleksiyonda bulunan siyah banyo dolabı takımı kullanıcılara yalın bir inceliği banyolarında asil bir şekilde yansıtma imkanı sunar. Aynı zamanda VitrA’nın ürün çeşitliliği sayesinde her kullanıcı zevkine ve ihtiyaçlarına göre banyo dolabı fiyatları incelemesi yaparak bütçesine uygun bir seçenek bulabilir. Siyah rengin asil şıklığı ve VitrA’nın fonksiyonel çözümleri ile banyolar, çok daha keyifli yaşam alanları haline getirilebilir.

 

Farklı Ürün Özelliklerinde Siyah Banyo Dolabı

VitrA, siyah banyo dolabı modellerinde kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik farklı özelliklere yer verir. Tasarım aşamasında eklenen bu özellikler, ürünlerin çok yönlü olmasını sağlar. Dolayısıyla kullanıcılar, siyah banyo dolabı çeşitlerine yönelerek birden fazla ihtiyaçlarını tek bir ürünle karşılama olanağı elde eder. Örneğin; Equal Lavabo Ünitesi, gündelik kişisel bakım rutini esnasında sık kullanılan malzemelerin bir arada durmasını sağlayacak etajere sahiptir. Alt tarafında yer alan havluluk ise hem ürünü dar banyo ve tuvaletler için ideal hale getirir hem de ergonomik tasarımı sayesinde her yaştan kullanıcıya kolaylık sağlar.

VitrA siyah banyo dolapları, şık ve modern tasarımları kadar dayanıklılıklarıyla da dikkat çeken ürünlerdir. Siyah renk banyo dolapları, üretim aşamasındaki malzeme seçimi sayesinde üstün dayanıklılık özelliğine sahip olur. MDF üzeri lake ve termoform gibi kaplamaların uygulanması, ürünlerin hem suya hem de neme maruz kalmaları halinde bile özgün niteliklerini koruyabilmelerini mümkün kılar. Üretim esnasında kullanılan kaplama malzemesi, aynı zamanda kolay temizlenebilme özelliği kazanmalarında da kilit rol oynar.

Siyah renk VitrA banyo dolapları, işlevsellik ve uzun süreli kullanım avantajlarının yanı sıra farklı tasarım stilleriyle uyumludur. Ürünlerin bünyelerinde barındırdıkları renk çeşitliliği ahşap türevi ve cam gibi malzemeler kullanılarak sağlanır. Dolayısıyla farklı VitrA banyo ürünleri ile uyumlulukları yüksektir. Bu özellikleri sayesinde aynı stildeki banyo mobilyaları ve aksesuarları ile zamansız tasarımlar yaratılmasını mümkün kılarlar.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek