Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Aksesuar Setleri

2 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Banyo Aksesuar Setleri

Banyo aksesuarları, banyolara düzen katarak karakter kazandıran vazgeçilmez şıklık unsurlarıdır. Diş fırçalıkları, sabunluklar, tuvalet fırçalıkları ve kağıtlıkları, havluluklar ve askılar, bir banyo setinde olmazsa olmaz öğelerdir. VitrA, özgün tasarımları ve dayanıklı materyallerden üretilmiş banyo aksesuarlarıyla kullanıcılara her alanda tarzlarını yansıtma imkanı sunar.

Banyo Aksesuar Seti & Takımı

VitrA’nın banyo aksesuarı koleksiyonlarında kullanıcılara sunduğu ürünlerin her biri, farklı tarzlarla döşenmiş banyoların dekorasyonunu tamamlayabilecek niteliktedir. Kullanıcılar modern tasarımlardan klasik çizgilere sahip ürünlere, minimal formda ya da dinamik çizgilerle şekillendirilen aksesuarlara VitrA’nın geniş ürün yelpazesinden ulaşabilir.

İstanbul

VitrA’nın son derece modern çizgilerle tasarladığı bu koleksiyonuyla geleceğin tasarımları günümüzün banyolarında yer alabilir. Koleksiyonda yer alan parçaların tasarımındaki sanatsal anlayış, seçkin bir tarz sahibi olan kullanıcıların tercih sebebidir. Banyoda estetik bir hava yaratmak bu seriyle mümkün olur. Serinin içerisinde estetiği modern dokunuşlarla harmanlayan tekli ve üçlü askılar, birden fazla eşyanın aynı anda asılabileceği geniş ve uzun havluluklar, katı sabunluklar; alanın verimli kullanımını kolaylaştıran ikili tuvalet kağıtlıkları ve son derece zarif ve eşsiz görünümüyle dikkat çeken tuvalet fırçalıkları yer alır. Aksesuarlarında mat yüzeylerden hoşlananlar için ürünler mat altın rengi kaplama seçenekleriyle de sunulur. 

Origin

Her zevke hitap eden çeşitli ürünlerle sunulan Origin serisi, sadelik ve zarafetin ön planda olduğu banyo aksesuarı seçeneklerini barındırır. Özellikle kurumsal alanlarda hijyenik bir kullanım için çözüm arayanların favorisi olmaya aday bu koleksiyonda temassız sıvı sabunluklar, tekli askılar, üçlü havluluklar, spa havlulukları, diş fırçalıkları, tuvalet kağıtlıkları ve fırçalıkları bulunur. Diş fırçalıkları ile tuvalet fırçalıklarının kullanıcı ihtiyaç ve tercihlerine göre duvara monte edilen veya zemin üzerinde kullanılabilen versiyonları bu koleksiyonda yer alır. Sıvı sabunluklarda ise duvara veya tezgah üstüne monte edilebilen, pilli ve elektrikli seçenekler mevcuttur. Bakır ve krom ürünler banyolara ışıltı, mat-siyah ve fırçalanmış pirinç ürünler ise yumuşak bir dokunuş katmak için idealdir. Kendine özgü bir tarza sahip olanlar içinse farklı dokuları ve renkleri harmanlayarak özgün bir aksesuar seti oluşturmak da mümkündür.

Matrix

VitrA’nın zamansız ve modern hatlara sahip bu serisinde sadeliğin cazibesi ön plana çıkar. Özenle tasarlanan bu aksesuarlarda, yumuşak çizgilere kromun ve seramiğin yalınlığı eşlik eder. Koleksiyonda yer alan ikili döner havluluk, dönen çubukları sayesinde kullanım esnekliği sunar. Dikdörtgen şekilli havluluk ise klasik tasarımların dışına çıkmak isteyen kullanıcılar için ideal bir seçim olabilir. Porselen muhafazalar ile banyoda görsel bütünlüğün korunması sağlanabilir. Serinin tezgah üstü sıvı sabunluk dışındaki tüm ürünleri duvara monte edilebilir, böylece mekanı daraltmadan şıklığın korunmasına olanak sağlar.  

Q-Line

VitrA’nın çağdaş bir tasarım anlayışıyla şekillendirdiği bu koleksiyondaki ürünlerde, köşeli çizgiler ayırt edici özelliktedir. Krom yüzeyler, saydam ve buzlu cam seçenekleriyle bütünleşerek huzurlu bir harmoni oluşturur. Her banyoya uyum sağlayabilen banyo aksesuarları arayışında olanlar için Q-Line serisi eşsiz ürünler sunar. Serinin en dikkat çekici parçalarından biri, dar banyolarda alanın verimli kullanımını mümkün kılan cam etajerdir. 50,5 cm uzunluğundaki bu etajer, her an erişilebilir olması istenen eşyalar için pratik bir düzenleme yöntemi sunar. Camın farklı materyallerle uyum sağlayabilmesi, etajerin farklı koleksiyonlardaki ürünlerle kombine edilmesine olanak tanır. Seride ayrıca küp şekliyle göze çarpan tekli askının yanı sıra şeffaf cam hazneli katı sabunluk, haznesi buzlu camdan tuvalet fırçalığı, uzun ve kare halkalı havluluklar ile kapaklı ve kapaksız seçenekleriyle tuvalet kağıtlıkları bulunur.  

Minimax

Sadeliğin en şık halini benimseyen yuvarlak ve oval şekilli ürünler, bu serinin karakteristik özelliğidir. Parlak ve kusursuz krom yüzeyler, hijyenik ve temiz görüntüsüyle kullanıcılara güven verir. Koleksiyondaki ikili uzun havluluğu cam etajerle birlikte kullanan kullanıcılar, banyolarının saklama hacmini birkaç kat artırma fırsatını yakalayabilir. Minimax koleksiyonundaki tüm ürünler duvara monte edilebilir özellikte üretilmiştir.

Juno Classic

Juno Classic koleksiyonu, zarif ve ince tasarımları ile kullanıcılara göz alıcı banyo dekorasyonu yaratma olanağı yaratır. Krom, bakır ve altın renkli parçalar, kullanıcıların işlevsel ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda üst düzey bir görsel haz sunar. Juno Classic koleksiyonunda her biri duvara monte edilebilen katı sabunluk, dikey tuvalet kağıtlığı, tuvalet fırçalığı, diş fırçalık, ikili askı, uzun havluluk, halka havluluk ve kapaklı tuvalet kağıtlığı yer alır.

İlia

İlia koleksiyonunda işlevsellik, kullanıcılara kalite ile bir arada sunulur. Koleksiyondaki ürünler, duvara monte edilebilen diş fırçalık, katı sabunluk, sıvı sabunluk, tuvalet fırçalığı, kapaklı ve kapaksız tuvalet kağıtlıkları, uzun havluluk, halka havluluk ve iki çengelli askı olarak çeşitlenir. 

Arkitekta

Ürün çeşitliliği ile ön plana çıkan bu koleksiyon, kurumsal kullanıcıların ihtiyaçlarını ön planda tutarken aynı zamanda bireysel kullanıcılara da hitap eden parçalar barındırır. Banyo ve tuvaletlerde hareket etmeyi güvenli ve kolay hale getiren tutunma barları ve duş oturakları; hareketli aynalar, farklı ebatlarda kapaklı ve kapaksız çöp kovaları, tek kullanımlık kağıt ürün dispanserleri, farklı şekil ve boyutlarda tuvalet kağıtlıkları ve fırçalıkları, havluluklar ve havlu rafları, banyo düzeninde ihtiyaç duyulan her parçaya estetik bir dokunuş katar.

Banyo Seti Modelleri ve Fiyatları

Banyo seti fiyatlarındaki etkenler arasında kullanım şekli, üretim materyali ve tasarım niteliği yer alır. VitrA’nın kaliteli ve modern çizgilerle şekillendirdiği ürünler, kullanım ve montaj pratikliği ile ön plana çıkar. Etajerler dar banyolarda ekstra bir yüzey sunarak kişisel eşyaların tercihe göre düzenlenmesini sağlarken, temassız sıvı sabunluklar her alanda hijyenin korunmasına yardımcı olur. Çarpıcı formlarda şekillendirilen VitrA banyo aksesuarları, sade banyolarda dekorasyona şıklık katarak kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılar.

En Şık Banyo Seti Çeşitleri VitrA’da!

VitrA, kullanıcıların banyo ve tuvaletlerde eksiksiz ve kusursuz bir temizlik ve hijyen deneyimi yaşaması için modern ve klasiğin iç içe geçtiği banyo setleri hazırlar. Farklı dekorasyon tarzlarını benimseyen tüm kullanıcılar, özenle tasarlanan bu koleksiyonlardaki ürünler arasından istedikleri parçaları kombinleyerek eşsiz banyo aksesuar setleri oluşturabilir. VitrA’nın zamansız çizgilere sahip koleksiyonlarıyla banyolara zarif bir yenilik kazandırmak mümkün olur. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek