Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Tuvalet Kağıtlığı

28 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Daha Fazla Göster
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

En önemli banyo aksesuarları arasında sayılan tuvalet kâğıtlığı seçiminde malzeme kalitesi ve işlevselliğe önem verilmelidir. Üretimlerinde plastik kullanılan WC kâğıtlık modelleri fiyat bakımından ilk etapta avantajlı gözükebilir. Ancak kullanım ömrü ve hijyen gibi kriterler göz önünde bulundurulduğunda, plastik modeller performans bakımından metal tuvalet kağıtlıklarının gerisinde kalır. VitrA bu durumu dikkate alarak kullanıcılara farklı tasarım özelliklerine sahip, uzun ömürlü, metalin zarafetini yansıtan modeller sunar. 

Tuvalet Kâğıdı Askısı

VitrA’nın tuvalet kâğıdı askısı serileri kullanıcı beklentilerini tam olarak karşılayabilen ürünlerden oluşur. Ayaksız tuvalet kâğıtları modellerinin tamamı, montaj da dâhil olmak üzere kullanım sürecinin her aşamasında kullanıcıya kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanır. Montaj kolaylığına ek olarak, kullanıcı deneyimini mümkün olan en üst seviyeye çıkarmak için bazı modellerde farklı şekillerdeki korumalıklara yer verilir. Böylece askılıkta bulunan tuvalet kâğıdının su, toz ve kir ile temasının engellenmesi amaçlanır. Kimi modellerde ise koruma levhasının ucu, tuvalet kâğıdının daha rahat koparılabilmesini sağlayacak şekilde tasarlanır. 

Duvara monte edilebilen L şekilli VitrA tuvalet kâğıdı askısı modelleri hem dikey hem de yatay kullanıma uygundur. Montaj esnekliği, edinilmiş kullanım alışkanlığının devamlılığını sağlar.  Duvara monte tuvalet kâğıtlığı modelleri, uzun yıllar sağlamlıklarını korumaları amacıyla zamak ve pirinç malzemeden üretilir. Dayanıklılıklarını artırmak adına ürünlere ayrıca krom kaplama uygulanır. Krom, hem darbe ve çizilmelere karşı ekstra koruma hem de estetik görünüm sağlar. Üretimdeki bu tercihlerden dolayı tuvalet kâğıtlıklarının metal yüzeyleri temizleme bezleri ile kolayca temizlenebilir.

Tuvalet Kâğıtlığı Modelleri

VitrA’nın tuvalet kâğıtlığı kategorisindeki yüksek kaliteli ürünler, yalnızca duvara monte edilen ve standart tipteki L şekilli modellerden ibaret değildir. İşlevselliği geliştirmeye odaklı tasarım süreci sonucunda, ayaklı tuvalet kâğıtlığı gibi kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan daha birçok model Vitra müşterilerinin beğenisine sunulur. Duvara monte edilen türdeşlerinden farklı olarak ayaklı modeller, ihtiyaç duyulduğunda evdeki ya da iş yerindeki farklı alanlara taşınabilir.

VitrA ayaklı tuvalet kâğıtlıkları, tasarım aşamasındaki tercihlere göre farklı özellikleri bünyesinde barındırır. Bu doğrultuda bazı modeller yedek tuvalet kâğıtlarının yerleştirilebildiği hazneleri bünyelerinde barındırır. Bazı ürünlerin ise ayaklıklarında tuvalet fırçası ya da üst kısımlarında farklı kişisel temizlik malzemelerinin koyulabileceği düz bölümler bulunur. 

VitrA, banyo ve tuvaletlerindeki dekorasyonun minimalist tarzda olmasını sevenlere yönelik ankastre modeller de üretir. Ankastre tuvalet kâğıtlığı modelleri standart tipteki ürünlere göre görünüm açısından çok daha yalın bir çizgidedir. Model bazlı olarak bu ürünler bir ya da daha fazla kâğıt haznesini sahip olabilir. Bu kağıt hazneleri koruyucu bir kapak ile gizlendiğinden tozlanma ihtimali büyük oranda ortadan kalkar.

Dekoratif VitrA Tuvalet Kâğıtlıkları

VitrA tuvalet kâğıtlığı modelleri, işlevsel açıdan yüksek performanslı olmaları nedeniyle evlerde, iş yerlerinde ve kamusal alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Modeller, yoğun biçimde tercih edilmelerini sağlayan bu özelliklerine ek olarak kullanıcılara banyo ve tuvaletlerini istedikleri şekilde dekore etmelerine yardımcı renk çeşitliliğine sahiptir. Modern tarzda tasarladıkları banyolarına uyumlu ürünler arayan kullanıcılar siyah, krom, paslanmaz çelik gibi seçeneklere yönelebilir. Klasik tarzdan hoşlananlar için bakır renkli tuvalet kâğıtlıkları mevcuttur. Banyo ve tuvaletlerinde havayı göz alıcı bir atmosfer yaratmak isteyenler altın renkli modeller arasından seçimlerini yapabilir. Koleksiyon dâhilinde küçük yaştaki bireylere uygun tuvalet kâğıdı tutucu çeşitleri de bulunur.

VitrA’nın deneyimli tasarım ekibi, banyo ve tuvaletlerdeki görsel bütünlüğü sağlamanın yolunun ancak birbiriyle uyumlu ürünler kullanılarak mümkün olabileceğine inanır. Bu yaklaşım doğrultusunda üretilen dekoratif tuvalet kâğıtlıkları tüm banyo aksesuarları serileri ile birlikte kullanılabilir. Görsel açıdan birbirini tamamlayan ürünleri bir araya getirmek isteyen kullanıcılar, VitrA mağazalarında görevli deneyimli personelden seçim aşamasını kolaylaştıracak detaylı bilgiler edinebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek