Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Çöp Kovaları

3 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Banyo Çöp Kovaları

Islak yüzeylere sahip olması nedeniyle banyolar, bakteri oluşumu için uygun alanlardır. Bu nedenle banyonun temiz, hijyenik ve düzenli tutulması büyük önem taşır ve ekstra özen gerektirir. Kullanışlı banyo çöp kovası modelleri kullanmak ise bu özeni göstermeye yardımcı olur. İşlevselliği ile banyoların ayrılmaz parçası olan çöp kovalarını birer dekoratif öğeye dönüştürerek çarpıcı bir banyo tasarlamak ise çok kolay.

Banyo Çöp Kovası Modelleri

Nemli bir ortamda kullanılacak olması nedeniyle bir banyo çöp kovasının paslanmaya dayanıklı olması beklenir; paslanmaz çelik bir çöp kovası banyolarda kullanım için idealdir. Çeliğin sağlamlığı ve pas tutmayan yapısı çöp kovasının kullanım ömrünü uzattığı gibi yüksek oranda fayda sağlar.

Banyo Çöp Kovası Fiyatları

Çöp kovası modelleri çok farklı özelliklere ve tasarımlara sahip olacak şekilde üretilir. Bu nedenle çöp kovası fiyatları da aynı doğrultuda farklılık gösterir. Kullanıcılar VitrA kataloğunda yer alan çöp kovası modellerini inceleyerek ihtiyaçlarına ve banyolarının tasarımına en uygun olacak modelleri seçtikten sonra içlerinden, bütçelerine en uygun olanı satın alma kararını verebilir. Böylelikle uzun yıllar boyunca kullanılabilecek kadar dayanıklı ve banyonun dekorasyonuna uygun olacak nitelikte bir çöp kovası tercihi yapılır.

VitrA Paslanmaz Çöp Kovası Modelleri

Yenilikçiliği ve yaratıcılığı kılavuz edinen VitrA, yaşamı biraz daha keyifli ve konforlu kılacak banyo ürünleri tasarlar. Her biri paslanmaz çelikten yapılmış kapaksız ve kapaklı çöp kovalarını kullanıcıların beğenisine sunar. Üstelik kapaklı modellerin pedallı ve yavaş kapanan pedallı seçenekleri de ürün kataloğunda yer alır.

Arkitekta Pedallı Çöp Kovası 3 Litre

Günlük yaşama düzen getirmek VitrA ürünleri ile düşünüldüğünden çok daha pratik. Arkitekta çöp kovası yuvarlak şekli ve şık görünen gümüş renkli yüzeyi ile her türlü dekorasyon tarzına kolayca uyum sağlar. Ayrıca, ahşap detaylarla veya modern öğelerle rahatlıkla kullanılabilir. Eğilme ihtiyacı yaratmayan pedallı mekanizması ile çöpleri elleri kirletmeden atmak mümkün. Paslanmaz çelikten yapılan gövdesi ile sağlam olmasının yanı sıra temizlemesi de son derece pratik.
Arkitekta Pedallı Çöp Kovası 5 Litre
5 litrelik kapasiteye sahip zarif ve parlak kova orta büyüklükteki atıklar için ideal. İster banyoda ister mutfakta ister ofiste kullanılsın, her ortama anında şıklık ve pratiklik katar. Pedalı sayesinde tek harekette açılan pedallı çöp kovası, kullanımının kolay olması dışında kapağı sayesinde çöplerin görünmesini de engeller.

Arkitekta Pedallı Çöp Kovası 12 Litre

Asil ve incelikli tasarımın paslanmaz çelikle buluşmasıyla çöplerden şık bir şekilde kurtulmak mümkün. Kullanışlılıkla dekorasyonun aynı potada eritildiği bu ürün, şık ve pratik çöp kovası arayanlar için her alanda kullanılabilecek olan ideal seçenek. 

Arkitekta Kapaksız Çöp Kovası 3 Litre

3 litre kapasiteli çöp kovası parlak ve pas tutmayan bir gövdeye sahip. Kapaksız olması sayesinde çöpleri boşaltmak ise oldukça kolay. Ayrıca, delikli tasarımı ile hoş bir görüntü de sunar. Kapaksız olması sayesinde yüz mendilleri, kulak çubukları ve makyaj pamukları gibi banyoda biriken görece daha az kirli çöplerinizden kurtulmak için harika bir kurtarıcı olur. Üstelik sadece banyoda değil ofis ve mutfaklarda kullanmaya da uygun.

Arkitekta Yavaş Kapanır Çöp Kovası 20 Litre

Bu çöp kovasının işlevselliği ve kullanım kolaylığı kalabalık ev ve iş yerleri için ideal. Pedallı mekanizması ile kapağı açmak ise son derece zahmetsiz. Ek olarak, mükemmel bir mühendislik örneği olan kendiliğinden kapanan kapağı kovayla teması önleyerek ekstra temizlik ve hijyen sağlar.

Arkitekta Yavaş Kapanır Çöp Kovası 45 Litre

Ekstra geniş hacmiyle kalabalık aileler ve kamusal alanlarda kullanım için oldukça uygun olan u çöp kovası şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Bunlara ek olarak, yavaş kapanan kapağı ile kullanım kolaylığı sunarak temiz ve hijyenik bir banyo ve tuvalet alanına sahip olmanızı kolaylaştırır.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek