Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Su Tasarruflu Fotoselli Bataryalar

5 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Marka
Seri
Ürün Özellikleri
Montaj Detayı
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Temassız (Fotoselli) Bataryalar

Dayanıklılığı ve tasarrufu ön planda tutan VitrA, temassız ürünler ve teknolojiler ile fark yaratan ürünlerin yaşam alanlarında kendine yer bulmasını sağlar. Banyo ve mutfak gibi alanlar için sunulan su tasarruflu fotoselli bataryalar, bu teknolojinin en çarpıcı örnekleri arasındadır. Su tasarrufuna önemli bir katkı sunan fotoselli batarya ürünleri, VitrA Online kategorisinde kullanıcılarla buluşmayı sürdürür. 
Fotoselli musluk olarak da bilinen bu bataryalar, hem tasarımındaki şıklıkla dekorasyona katkı sağlar hem de işlevsel özellikleriyle su kullanımındaki verimliliği artırır. VitrA fotoselli batarya modelleri sayesinde kullanıcılar dayanıklı malzemelerle tasarlanan ürünlerden seneler boyunca yararlanabilir. En güncel lavabo bataryaları ya da banyo aksesuarlarına uygun fiyatlarla ulaşmak için online kategoriden sene boyunca yaralanabilir.

 

Fotoselli Batarya Nedir?

Banyo ve duş bataryaları, günümüzde sadece işlevsel nitelikleriyle değil aynı zamanda görselliği ve dekorasyona yaptığı katkıyla da ön plana çıkar. Pek çok alanda hayatı kolaylaştıran ürünler tasarlayan VitrA’nın sensörlü batarya modelleri, hem verimlilik hem de dekorasyon açısından beklentilere yanıt vermeyi başarır. Lüks, konfor deneyimi ve elbette tasarruf noktasında kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran VitrA’nın tasarladığı fotoselli batarya ürünleri, modern çizgileriyle banyolardaki şıklığın tamamlayıcısı olur.
Fotoselli batarya modelleri, soğuk su ya da sıcak su akışını üstlenen yüksek tasarruflu bataryaları ifade eder. Çoğunlukla banyo ya da mutfak gibi alanlarda kullanılan su tasarruflu fotoselli bataryalar, hem kullanışlı hem de şık bir yapıya sahip oldukları için büyük ilgi görür. Standart bataryalara kıyasla kendine has bir çalışma prensibine sahip olan bu ayrıcalıklı ürünler, elektromekanik yapılarıyla teknolojiyi etkili bir biçimde kullanır. 
Yaşam alanları dışında iş yerlerinde ya da kurumsal merkezler de de sıklıkla tercih edilen fotoselli lavabo batarya ürünleri, iki nokta arasındaki sinyalin kesilmesine dayanan bir çalışma prensibine sahiptir. Sinyalin kesilmesine çok hızlı bir şekilde reaksiyon gösteren bu bataryalar, suyun uzun süre boş yere akmasının da önüne geçer. Kullanıcılar ellerini bataryadan uzaklaştırdıklarında su otomatik şekilde kesilir. Böylece sadece ihtiyaç duyulduğu kadar suyun kullanılması sağlanır. Düşük gerilime sahip bir elektrik enerjisiyle çalışan fotoselli bataryalar, kullanıldığı alana modern bir hava kazandırır.

 

Sensörlü Musluk Modelleri

Kullanıcı ve çevre dostu VitrA tarafından tasarlanan su tasarruflu fotoselli bataryalar, sunduğu teknolojiyle hem ev ekonomisine hem de ülke ekonomisine fayda sağlar. Bu çevre dostu ürünler, renk, çalışma özellikler ve model açısından zengin bir çeşitliliğe sahiptir. VitrA fotoselli batarya fiyatları da söz konusu modellerin barındırdığı özelliklere paralel şekilde değişir. Satın alınacak fotoselli musluk modelini belirlerken; çalışma prensibine, teknik özelliklere, ürünün boyutuna, banyo ya da mutfakla olan dekoratif uyumuna ve garanti süresin göz önünde bulundurulması önerilir.
Hem yaşam alanlarında tasarruf açısından etkili olacak hem de şıklığıyla göz dolduracak modeller, VitrA Online ayrıcalığıyla sunulur. Özellikle musluk başlıklarının yapısı veya rengi, modeller arasındaki en belirgin farklar arasındadır. Su tasarruflu fotoselli batarya modelleri ağırlıklı olarak gri, bakır, altın, siyah ya da gümüş gibi renklere sahiptir. Bazı modellerin geniş hazne ya da dar hazne gibi özelliklerle de birbirinden ayrıldığı görülür. 
Teknik olarak ise fotoselli batarya ürünleri genel itibarıyla pilli ve elektrikli olmak üzere iki grupta incelenir. Pilli olan modellerde pil ömrünün yaklaşık 2 sene olduğu gözlemlenir. Elektrikle çalışan batarya modelleri, doğrudan elektrik bağlantısı kullanılarak montajlanacağı için bu aşamada profesyonellerden destek almakta fayda olacaktır.

 

Fotoselli Batarya Su Tasarrufu Sağlar mı?

Fotoselli batarya ürünlerini temel düzeyde diğer bataryalardan ayıran en etkileyici özelliği yarattığı su tasarrufudur. Ürün tasarımında görsel beklentiler kadar su tasarrufuna ilişkin beklentiler de göz önünde tutulmuştur. Standart bataryalarda kullanıcılar gün içerisinde önemli bir su sarfiyatı gerçekleştirir. Özellikle kalabalık ailelerde ya da büyük iş yerlerinde fotoselli bataryaların tercih edilmemesi, su harcamalarındaki israfın boyutlarını da ciddi ölçüde artırır. 
Su faturalarında tasarruf elde etmek isteyen kişiler, VitrA’nın bu kullanıcı dostu ürünlerine yönelerek etkili bir çözüm elde edebilir. Söz konusu ürünler, hem suyu doğru zamanda kestiği için de hem de suya basınç uyguladığı için önemli oranda tasarruf oluşturur.

 

Fotoselli Muslukların Avantajları Nelerdir?

Fotoselli bataryaların öne çıkan avantajı ev ve iş yerlerinde su tasarrufu yaratabilmeleridir. Klasik bataryalarda kullanıcıların musluğu açık bırakma alışkanlığı varsa sadece el yıkarken bile ortalama 3-4 litre civarında suyu boşa harcar. VitrA su tasarruflu fotoselli batarya ürünleri sayesinde tüm bu kaygıları rafa kaldırmak mümkündür.
Fotoselli bataryalar, temassız kullanıma olanak tanıdığı için oldukça güvenli ve hijyenik ürünler olarak da bilinir. Muslukla temas edilmemesi, virüs ve bakteri risklerini de büyük ölçüde ortadan kaldırır. Su, sadece kullanıcıların istediği anda aktığından bataryayı sık sık dezenfekte etmeye ihtiyaç kalmaz. Bu durum da özellikle kamusal alanlarda temizlik için harcanan zamanı ve maliyetleri belli oranda azaltır.

 

Fotoselli (Temassız) Musluk Fiyatları

Fotoselli batarya fiyatları, söz konusu ürünlerin yarattığı bu hijyen ve sağladığı teknoloji ölçüsünde değişir. Kullanıcılar su tasarruflu fotoselli bataryaları uzun vadeli bir yatırım olarak görür. Uzun süre güvenli bir şekilde değerlendirildiği için kullanıcılar ürün için ödedikleri fiyatı kısa vadede amorti ederler.
Temassız teknolojilerden yararlanan ve çeşitli hastalıkların yayılımını belli ölçüde engelleyen fotoselli bataryaların fiyatları seçilen modelin özeliklerine bağlıdır. VitrA Online kategorisinde fotoselli musluk fiyatları için detaylı bir filtreleme gerçekleştirilerek kullanıcıya uygun seçenekler görüntülenebilir.

 

Sensörlü Musluk Nasıl Çalışır?

Kullanıcıların ellerini musluğa değdirmelerine gerek kalmadan çalışmakta olan sensörlü musluklar, su tasarrufu sağladıkları için de çevre dostu ve avantajlı ürünler arasında yer alır. Bu ürünlerin çalışma prensibi hareket algılama sensörlerine bağlı olarak gelişmektedir.

Musluğa elin yaklaştırıldığını hareket algılama veya yaklaşım sensörü sayesinde tespit eden musluklar, suyun açılması için bataryaya sinyal gönderir. Bu sinyal sonrasında oldukça hızlı bir şekilde gelişen aktivasyon ile birlikte suyun akışı sağlanır ve kişi ellerini rahatlıkla yıkayabilir.

Hijyenik anlamda da büyük avantaj sağlayan sensörlü musluklar, otomatik olarak su akışını başlatır. Zamanlayıcı sistem ile çalışan bu ürünlerin belirli bir süre su akışını sağlayıp sonrasında yine kendi içerisine sinyal vererek durdurduğu görülür. Bu sayede elini yıkamak isteyen kişiler bataryaya dokunmadan ellerini rahatlıkla temizleyebilir.

Su israfının özellikle açık unutulan, tam kapatılmayan musluklar ve bataryalar nedeniyle artış göstermesi, sensörlü muslukların doğuşunun temelini oluşturmuştur. VitrA tarafından özel geliştirilen bu sistem sayesinde hem su tasarrufunun önüne geçerek çevre dostu bir tutum sergilenmektedir hem de hijyen kuralları çerçevesinde kolaylıkla el yıkamak mümkün olmaktadır.

Bakterilerin yaygın olarak depolandığı batarya kollarının bu musluk tipinde olmaması, hareket algılama ile kolaylıkla su akışının sağlanması sayesinde viral rahatsızlıkların yayılma hızı da yavaşlatılarak güvenli bir ortam oluşturulabilmektedir. Fotoselli musluk olarak da bilinmekte olan bu ürünler, VitrA güvencesiyle her alanda kolaylıkla kullanılabilir şekilde geliştirilmiştir. Hem zarif hem de şık tasarımları, fonskiyonellikleri ve avantajlı fotoselli musluk fiyatları ile öne çıkan VitrA, güvenli bir kullanım garantisi sunmaktadır.

 

Fotoselli Musluklar Nerelerde Kullanılır?

Fotoselli musluklar, ister evde ister ofiste ister umuma açık alanlarda dilediğince kullanılabilecek ürünlerdir. Her alanda kullanılabilir olmaları, zarif ve şık tasarımları ile dikkat çeken VitrA fotoselli musluklar, özellikle halka açık alanlarda hijyen ve tasarruf gereği sıklıkla tercih edilmektedir.

Ofis binaları, otel ve konaklama merkezleri, spor ve rekreasyon tesisleri, eğitim kurumları, hastaneler ve sağlık kuruluşları gibi farklı pek çok alanda kullanılabilen bu musluk türü sayesinde önemli ölçüde su tasarrufu sağlanabilmektedir. Genellikle yoğun kullanım alanlarında ve su tasarrufunun ön planda tutulduğu yerlerde kullanılmakta olan fotoselli muslukların tercihe bağlı olarak evlerde de kullanılabildiği görülmektedir. Bu musluk türü, israfı minimize ediyor oluşu ve hijyen standartlarını artırıcı etkisi ile özellikle tercih edilmektedir.

Su akış basıncını, ısısını ve süresini de dengeli tutan fotoselli musluklar sayesinde hem yersiz su israfından kaçınmak hem de topluma açık alanlarda maksimum hijyen seviyesine ulaşmak mümkündür. Sağladığı kullanım kolaylığı da bu musluk türünün öne çıkmasındaki temel etkenlerdendir.

Zarif ve şık tasarımları sayesinde VitrA farkıyla piyasaya sunulan fotoselli muslukları avantajlı fiyatlarla satın almak ve kısa süre içerisinde kolaylıkla kullanıma hazır hâle getirmek de mümkün olmaktadır. Fonksiyonel ve güvenilir bir ürün arayanlar için VitrA güvencesiyle sunulan fotoselli musluklar son derece ideal seçeneklerdir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek