Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Beyaz Banyo Dolapları

19 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Süzgeç
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Tuvalet ve banyolarda kullanılan eşyaların muhafaza edilmesini sağlayan banyo dolapları, çeşitli model ve renk seçeneği ile işlevsel kullanım imkanı sunar. Beyaz banyo dolapları sade banyoların dekorasyonunu tamamlayan en zarif parçalardır. Modern ve estetik duruşun banyolardaki temsilcisi olan beyaz banyo dolabı modelleri VitrA kalitesi ile fark yaratır.

Kullanışlı Beyaz Banyo Dolabı Şıklığı

Beyazın yalınlığı birçok banyo tasarımına sade bir şıklık kazandırır. Beyaz banyo dolapları minimalist tasarımları ile birçok farklı tarza sahip banyonun ihtiyaç duyduğu modeller arasında yer alır. Özellikle farklı tasarım ve boyut imkanı olan beyaz banyo dolabı sade şıklığı öne çıkarır. Banyo dolapları, banyo dekorasyonun ayrılmaz birer parçasıdır ve beyazın sadeliği ile birleştiklerinde birbirinden şık tasarımlar yapılmasına olanak tanır. Her banyoya uyum ve şıklığı getirebilecek güce sahip olan beyaz banyo dolabı modelleri yalın duruşları ile dingin kullanım alanları yaratır.

Beyaz banyo dolabı modelleri koyu renkli banyolarda bir yıldız gibi parlar ve iddialı bir tasarım çizgisi oluşturur. Aynı zamanda daha minimalist bir şekilde dekore edilmiş banyolarda da kendini gösteren beyaz dolaplar doğa esintileri ile kullanıcılara ferahlığı hissettirir. Açık renklerle tasarlanan banyoların da uyumlu birer parçası beyaz dolaplar, sundukları sadelik ile mekana sakinlik katarken aynı zamanda dengeli bir atmosfer de oluşturur. Çeşitli boyut seçenekleri sayesinde VitrA beyaz banyo dolabı modelleri, farklı ebatlardaki banyolarda uygun şekilde kullanılabilir.

Beyaz renk ile tasarlanmış dolaplar için kullanılan aksesuarlar da önem taşır ve tasarımın yönünü belirler. Geleneksel tasarımlara uyum sağlayan beyaz banyo dolapları, altın ve gümüş renkli valarteler ile klasik görünümünü pekiştirir. Bununla birlikte kullanılacak olan havluluk, askılık ve çöp kovası gibi tamamlayıcı dekor ürünleri banyoları daha işlevsel bir hale getirir. Banyo dekorasyonunda önemli bir rol oynayan aynaları ise ayrıca ele almak gerekir. Boyutlarına ve tasarım özelliklerine göre farklılaşan bu ürünleri satın almadan önce banyo aynası fiyatları hakkında araştırma yapmak ve hem ihtiyaca hem de bütçeye en çok uyan seçeneği değerlendirmek gerekir.

İşlevsel Beyaz Banyo Dolabı Modelleri VitrA'da!

Banyo ve tuvaletlerin organizatörleri olan beyaz banyo dolabı modelleri birçok banyoya uyum sağlar. Farklı boy ve çeşide sahip olan banyo dolapları beyazın zarafeti ve VitrA kalitesi ile birleştiğinde banyolarda uzun süreli şıklığı yakalamak mümkün olur. VitrA uzman ekibi ve yetenekli tasarımcı iş birlikleri ile kullanıcılarına şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunar. VitrA uygun fiyatlı banyo mobilyaları ile kullanıcılarına uzun süreli tasarımları kalite garantisi ile sunar. İşlevselliğini banyo ürünlerini organize eden kapaklı raf ve bölmelerden şıklığını kaliteli tasarımlardan alan VitrA beyaz banyo dolapları modellerinin en önemli özelliği uyumlu olmasıdır. Her tasarımda dengenin temsilcisi olan beyaz, banyo dolaplarında da bu zarif özelliğini ortaya çıkarır. 

İşlevsel Beyaz Banyo Dolabı Modelleri Fiyatları

Banyo dolabı takım fiyatı tercih edilen ürüne göre değişiklik gösterir. Banyo dolabının ölçüleri, özellikleri ve koleksiyonu fiyatlar üzerinde etkilidir. VitrA, yaratıcı tasarımları kalite ile buluşturur ve kullanıcılara sunar. Ürün gamının genişliği nedeniyle banyo dolabı oldukça geniş bir yelpazede çeşitlenir. En şık beyaz banyo dolabı tasarımlarına yer veren VitrA ve uzman kadrosu, kullanıcıların uzun ömürlü şıklığa sahip olabilmesine olanak tanır.

Beyaz Banyo Dolabı Bakımı ve Temizliği

Banyo kapısı aralandığı zaman genelde banyo içerisinde ilk önce dikkati çeken birkaç unsurdan birisi banyo mobilyalarıdır. Gerek mobilya takımını birleştiren parçaların sayısı ve ebatları gerekse bu mobilyaların banyo dekorasyonu ve boşluğu içerisinde ifade ettiği anlam o banyo hakkında pek çok şey söyleyebilir. Beyaz banyo dolabı ürünleri, dar alana sahip banyolarda bile alana ferah ve geniş bir görünüm katabilirken geniş banyolarda göz dolduran modellerle aydınlık ve sade görüntüler yaratılabilir. VitrA’nın pek çok serisi içerisinde vazgeçilmez parçalarından olan beyaz banyo dolabı ürünleri, üstün kalitesi ve modern tasarımları ile görenleri hayran bırakır. Dolapların tarzı, teknolojisi ve ebatları kadar ne kadar temiz ve bakımlı göründükleri de banyonun havası üzerinde etkilidir. Beyazın simgelediği duruluğu ve temizliği somut olarak üzerinde taşıyan beyaz dolaplar banyonun ışıltısını yansıtarak parlak bir görünüm kazandırabilir. Bu yüzden beyaz banyo dolabı bakımı ve temizliği, banyo estetiğini ön plana taşıması bakımından oldukça önemli hale gelir.

Agresif temizleyicilere gerek duymayan beyaz banyo dolabı yüzeyleri, nemli temizlik bezi ve sıvı temizlik ürünleri kullanılarak kolayca kirlerden arındırılabilir. VitrA beyaz banyo dolapları, ıslak bezle düzenli olarak temizlendiği takdirde ilk günkü parlaklığını ve kalitesini korumaya devam eder. Özellikle leke tutabilecek kapalı kısımlar, su ve tozla temas eden bölgelerde dolap materyaline zarar verecek herhangi bir birikim olmadığından emin olunması önemlidir. Bu bölgelerin sık sık temizlenerek gerektiği takdirde dolabın hasar gören bölümlerinin bakımının yapılması, kullanım ömrünü uzatacağı gibi banyodaki havanın da aydınlanmasına yardımcı olur. VitrA beyaz banyo dolaplarının temizliğinde ayrıca dolaplarda kullanılan teknolojilerin bakımına ve temizliğine de dikkat edilmelidir. Yavaş kapanır kapak teknolojisi, hareket sensörü ve LED aydınlatma gibi ilaveleri bulunan beyaz banyo dolabı bakımı ve temizliği sırasında kapak hassasiyetine ve lambanın darbe almamasına özen gösterilmelidir.

VitrA’nın ileri teknolojileri yaratıcı tasarımlarla buluşturduğu beyaz banyo dolabı modelleri, kir tutmayan ve kolay temizlenebilen materyallerden üretilmiştir. Banyoda geçen vaktin kıymetini bilen VitrA, bu vaktin en verimli ve konforlu şekilde geçmesine hizmet etmek adına temizliğe ayrılan zamandan ve enerjiden tasarruf edilmesine önem verir. Beyaz banyo dolaplarının kolay temizlenebilir ve kir tutmaz özellikleri sayesinde her kullanım sonrasında banyo dolaplarını silme ihtiyacı ortadan kalkar. Uzun süre temiz kalan, tozlu ve kirli bir görüntüye sebep olmayan beyaz banyo dolapları ile banyonun ışıltısı da uzun süre boyunca muhafaza edilir ve banyolar her kullanımda aynı göz alıcı etkiyi yaratmaya devam eder. Banyo teknolojilerini her geçen gün geliştirerek dolap ve aksesuar ürünlerine entegre eden VitrA, kaliteye ve konfora olan adanmışlığını banyo grubu ürünleri ile yaşam alanlarına taşır. Teknolojik rahatlığı, konforlu ve tasarruflu kullanımı lüks ile buluşturan beyaz banyo dolapları, banyolara yenilikçi ve şık dokunuşlar katar.

Farklı Ürün Özelliklerinde Beyaz Banyo Dolapları

Ev ve banyo estetiğinin önemli bir parçasını oluşturan banyo dolapları, banyo dekorasyonunun bütünlüğünü ve zarafetini ortaya çıkarırken kullanışlı alanlar yaratarak hayata konfor katmanın da aracıdır. Banyolar için seçilen farklı yüzey kaplamaları, dekorasyon ve stil tercihleri ve hatta aksesuar seçimlerine kadar her bir parça ile ayrı bir birliktelik oluşturan banyo dolaplarının seçiminde çeşitli unsurlar önem arz eder. Banyo içerisindeki kullanım alanının büyüklüğünden, yalın veya hareketli dekorasyon fikirlerine; banyodaki renk skalasından ihtiyaçlara kadar pek çok kriter bu seçimde belirleyici olabilir. Beyaz banyo dolapları, her renge ve tarza farklı dokunuşlar yaparak banyo dekorasyonunu tamamlayıcı rolünü üstlenmeye devam eder. Sadeliği, modern, klasik veya hareketli koleksiyonlarla bir araya getiren VitrA beyaz banyo dolapları, stil vadeden tasarımları ve kullanım konforunu artıran akıllı çözümleri ile her türlü ihtiyaca cevap verir.

VitrA’nın geniş bir yelpazede müşterilerinin seçimine sunduğu beyaz banyo dolapları, küçük alanlarda dahi fonksiyonel çözümlerle lüksü birleştirirken aynı zamanda geniş alanları bunaltmadan göz dolduran görüntüler sunar. VitrA modellerinin çağa ayak uyduran teknolojik tasarımları sayesinde, banyoda tercih edilen tekstile; aksesuara ve yüzey materyaline göre farklı ürün özelliklerini barındıran beyaz banyo dolapları arasından seçim yapmak mümkün hale gelir. Beyaz banyo dolabı modelleri, seramik, porselen veya taş yüzeylerin şıklığını ön plana çıkarmak için kullanılabileceği gibi banyoda tercih edilen renkleri birleştirici bir unsur olarak da kullanılabilir. Kullanım ihtiyacına göre çeşitlenen banyo dolapları, minimal alanlara uygun işlevsel tasarımlarıyla beyaz rengin ferahlığını getirir.

Temizliğin ve tertibin simgesi haline gelen beyazı şıklıkla kombinleyen VitrA, pratik saklama alanları kazandıran farklı ebat ölçülerinde tasarlanmış beyaz banyo dolaplarını dikkat çeken konseptlerle müşterilerinin beğenisine sunar. İleri teknolojilerin kullanıldığı banyo dolabı modelleri ile banyodaki tamamlayıcı ürünlerin muhafazası ve erişimi kolaylaşırken dar banyolarda ekstra kullanım alanı kazanılır. Yuvarlak köşeler, yalın tasarımlar, klasik dokunuşlar ve daha pek çok tarz ve dekora hitap edebilen beyaz dolaplar, VitrA kalitesi ile uzun süren konfor ve banyo şıklığını kullanıcılarının tercihine sunulur.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek