Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Ev içi Zemin & Yer Seramikleri

29 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Ebat
Daha Fazla Göster
Yüzey
Doku
Renk
Daha Fazla Göster
Bünye
Ürün Tipi
Seri
Daha Fazla Göster
Kullanım Alanı
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Ev İçi Zemin & Yer Seramik Modelleri


Yaşam alanlarında çarpıcı ve dikkat çekici bir genel görünüm yaratmak çoğu kişi için önemlidir. Dekoratif bir iç mekân oluşturan modern ve kaliteli zemin seramikleri ile bunu gerçekleştirmek mümkündür. Bu ürünler mat ya da parlak bir yüzeye sahip olabilir. Yüzeyine düşen ışığı yansıtarak alanı aydınlatan parlak ve yarı parlak yüzeye sahip modeller, göz alıcı bir görünüm yaratmaya yardımcı olur. 
Altıgenlerden ve diğer geometrik şekillerden oluşan modellerden dalgalı parlak mermer görünümlü ev fayans modellerine kadar pek çok alternatif bulunur. Bu ürünler, özellikle koridorlar için ideal seçimlerden biridir. Mutfaklarda canlı bir görünüm yaratmak isteyenler, kontrast yaratan renkleri tercih edebilir. Sakinleştirici ve nötr bir izlenim bırakmak için gri ve beyaz gibi renk bloklarından oluşan modeller kullanılabilir. Uygun aralıklarda zemin karo taşı fiyatları sayesinde yaşam alanı istenen şekilde dekore edilebilir.


Yer Seramik Ölçüleri Nasıl Seçilmelidir?


Fayansların boyutu, doğru uygulama ve estetik görünüm için oldukça önemlidir. Kullanım alanının ölçüleri alınarak alana uygun zemin fayans modelleri belirlenebilir. Bunun için odanın cm² cinsinden ölçüsünün alınması gerekir. Zemin seramik modellerinin en ve boylarının çarpımı, alanın cm²’sini verir. 
15 X 15 cm gibi küçük modellerin yanı sıra geniş alanlar için 20 X 120 cm ve 120 X 120 cm yer fayansları mevcuttur. Mutfak ve koridorlarda 15 X 15 cm ürünler kullanılabilir. Açık mutfaklar ve geniş salonlar için büyük ebatlı modeller idealdir. Ayrıca çağdaş iç mekanlar yaratmak için de kullanılabilir. Kişisel tercihlerle birlikte odanın büyüklüğünün ve elde etmek istenilen görünümün hesaba katılması gerekir. Boyutlar da belirlendikten sonra yer karo taşı fiyatları kataloğu sayesinde ihtiyaçlar karşılanabilir.

Yer Seramikleri Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?


Evleri güzelleştirmek için bir zemin fayans modeli seçerken odanın ve fayansın boyutları, renk ve desenler, yüzey dokusu, üretim materyalleri ve fiyat aralığı, dikkat edilmesi gereken noktalardan bazılarıdır. Seçim yapmadan önce evin genel tarzı göz önünde bulundurulmalıdır. Ahşap, mermer ve farklı doğal taş görünümlü yer seramik modelleri, sıcak ya da soğuk bir atmosfer yaratılması için idealdir. İlginç bir desen oluşturmak için iki veya daha fazla döşeme karıştırılıp eşleştirilebilir.
Uzun ömürlü kullanım da önemli noktalardan biri olduğu için dayanıklı modellerin seçilmesi gerekir. Porselen hem kullanıma bağlı aşınmalara karşı direnç göstermesi hem de temizliğinin ve bakımının kolay olması ile öne çıkar. Kolayca çatlamaması ve leke tutmaması ile ideal tercihlerden biri haline gelir. Özellikle mutfak gibi gün içinde fazla kirlenen alanlar için idealdir. Avantajlı zemin fayans fiyatları sayesinde alana uygun model satın alınabilir.
Yer seramikleri doğru seçimle evin odak noktası haline gelebilir. Bunun için ortamdaki diğer dekoratif ögelerin ve duvar fayanslarının da göz önünde bulundurulması gerekir. Renk ve stil açısından birbirini tamamlayan parçalar, çok daha estetik bir görünüm yaratmanın anahtarıdır. Farklı modelleri ve zemin karo taş fiyatları karşılaştırılarak evin genel havasına uygun modeller bulunabilir.


Ev İçi Zemin & Yer Fayans Fiyatları


Evlerin çok daha dekoratif görünmesini sağlayan yer fayans modelleri, geniş bir fiyat aralığında sunulabilir. Bunun nedeni, her modelin materyal, doku, renk ve desen açısından farklı olmasıdır. Aynı zamanda kaydırmazlık ve su geçirmezlik gibi özellikler de yer seramikleri fiyatları belirlenirken göz önünde bulundurulur. 
Kaliteli bir materyal olan porselenden üretilen modeller; ahşap, mermer, beton gibi farklı materyallerin görünümünde olabilir. Hijyenik kullanım imkânı sunan bu ürünler temizliği kolaylaştırmasıyla öne çıkar. Tüm bu özelliklere dikkat ederek yer seramik fiyatları karşılaştırılabilir ve mükemmel model belirlenebilir.


Kaliteli Zemin Fayans Modelleri VitrA Online'da!


Lüks bir görünüm arayanlar için yer karoları iyi bir seçimdir. Alanın modern, geleneksel ya da ikisinin arasında bir stile sahip olması fark etmeksizin, VitrA’nın geniş yer seramiği koleksiyonu sayesinde mutfak, banyo veya bütün yaşam alanlarını tamamlayacak modeller kolaylıkla bulunabilir.
Gri, siyah, beyaz, vizon gibi renklere sahip ürünler, modern bir alana uygun seçimlerdir. Ahşap dokulu yer fayans modelleri, sıcak ve samimi bir alan yaratmanın en kolay yollarından biridir. VitrA’nın hareli ya da koyu meşe tonlarında tasarladığı yer karo modelleri sayesinde rustik tarza uygun bir ortam yaratılabilir. Meşenin yeniden yorumlandığı modellerin farklı tonları bir araya getirilebilir ve bütüncül bir görünüme imza atılabilir.  
Özellikle küçük çocukların ya da ileri yaşta bireylerin yaşadığı evlerde, zeminin kaymayı önlemesi önemli bir noktadır. VitrA’nın R10A kaymazlık seviyesindeki yer seramikleri sayesinde olası kazaların önlenmesi mümkündür. V-Safe Mini ise kaydırmazlığa ek olarak hijyenik kullanım imkanı sunar. Yumuşak dokulu ve kolay temizlenebilen yüzey teknolojisi, tüm yaşam alanlarında hijyenin kolaylıkla sağlanmasına yardımcı olur.
VitrA’nın ideal çözümler sunan yer seramik modelleri ve fiyatları sayesinde yaşam alanları her zevke göre dekore edilebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek