Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Tezgah Altı Lavabolar

9 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Su Taşma Delik Detayı
Tasarım Şekli
Seri
Kompakt
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

VitrA kataloglarındaki tezgâh altı lavabo alternatifleri arasında yalnızca özenle tasarlanan ve yönetmeliklerle belirlenmiş uygunluk kriterlerine göre üretilen lavabo alternatifleri yer alır. VitrA trend tasarımlar sunan ve estetik görünümün yanı sıra fonksiyonelliğe de önem veren tasarımlarıyla kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler.

Tezgâh Altı Lavabo Fiyatları

Tezgâh altı lavabo fiyatları ölçü, şekil ve armatür seçeneğine göre değişiklik gösterebilir. Kolay temizlenebilen ve banyolarda en çok aranan ışıltılı görünüme kavuşulma kolaylığı sağlayan modeller hakkında fiyat bilgisi almak için VitrA mağazalarından ya da yetkili servislerinden randevu alınabilir. Ayrıca, VitrA tezgâh altı lavabolar armatür deliksiz ve tek armatür delikli modelleri ile farklılık yaratırken VitrA clean özellikli modeller de dikkatleri üzerine çeker.

Tezgâh Altı Lavabo Modelleri

VitrA tezgâh altı lavabo modelleri kare, dikdörtgen ve oval seçenekleri ile kullanıcılara sunulur. Göz alıcı tasarımlarla birlikte kullanıcılara, kolay temizlenme özelliği ve kullanım kolaylığı sağlar. VitrA s20 tezgâh altı lavabo modeli ise kullanım kolaylığı ve hijyen özelliklerinden dolayı en çok tercih edilen modeller arasında yer alır.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek