Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Mutfak Tezgah Arası Seramikleri

33 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Ebat
Yüzey
Renk
Daha Fazla Göster
Ürün Tipi
Doku
Bünye
Seri
Daha Fazla Göster
Kullanım Alanı
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Mutfak Karo Seramikleri


Bir evin en çok kullanılan alanlarından biri olan mutfak, doğru dekorasyon ürünleriyle birlikte ideal yaşam alanlarına dönüşebilir. Keyifli ve verimli bir kullanım için zemin ve mutfak tezgâh arası fayans modellerinin malzemesi kadar stili de önem verilmesi gereken noktalar arasında bulunur. Çok yönlü ve zarif modellerle istenilen tasarım kolaylıkla gerçekleştirilebilir.
VitrA, geniş tezgâh arası fayans modelleri koleksiyonu ile evdeki en sosyal alanlardan biri olan mutfağın değişimine yardımcı olur. Renk ve desen alternatifleri sunan şık karolar, temizliğinin ve bakımının kolay olmasıyla da hayatı kolaylaştırır. Hem tezgâh arası hem de zemin ürünleri incelenerek yaşam alanlarını güzelleştirecek en doğru ürün seçilebilir.

Mutfak & Tezgâh Arası Seramik Modelleri


Porselen mutfak fayansları modelleri hem duvar ve tezgâh arasında hem de zeminde ve tezgâhlarda kullanım için uygundur. Porselenden yapılsa da farklı yüzey görünümlerine sahip olabilir. Mermer dokulu mutfak karo çeşitleri, yüksek görsel etkiye sahip grafik süslemeler ya da hafif dalgalanmalar ve desenlerle alternatif yaratır.
Hijyen açısından üstün performans gösteren tezgâh arası seramik mutfak çeşitleri; pratikliği, direnci ve dayanıklılığı sayesinde mutfak yüzeyleri için ideal malzemelerden biridir. Doğru ürün seçimi sayesinde benzersiz ve evin diğer alanlarından ayrı bir ortam oluşturulabilir ya da evin tarzı ve genel zevkiyle mükemmel bir şekilde uyum sağlayan bir tasarım yaratılabilir.


Mutfak & Tezgâh Arası Seramik Çeşitleri


Mutfak tezgâh arası seramik modelleri birden fazla boyutta, yüzeyde, dokuda ve renkte mevcuttur. Böylece en son trendlere uygun, tüm yaşam tarzlarına mükemmel uyum sağlayan, ideal çözümlerle mutfak zeminleri ve duvarlarını oluşturan modelleri bulmak mümkün hale gelir.
Mutfaklara kişisel bir yorum katmak ve evin bu alanını daha sosyal hâle getirmek için çeşitli boyutları ve renkleriyle farklı seramik modeller mevcuttur. Daha klasik ve geleneksel bir tarzdan daha endüstriyel tasarımlara ve minimal bir dekorasyona kadar her stille uyum sağlayan mutfak tezgâh arası fayans modelleri ile mutfaklar çarpıcı bir görünüm kazanabilir.
Sürekli değişen moda ve tasarım anlayışlarından kaçınmak ve rafine zevklerini yansıtmak isteyenler için minimal modeller uygun olabilir. Gölgelerle derinlik katılan siyah beyaz tezgâh arası seramik modelleri, sade bir dekorasyonun tamamlayıcısı olabilir. Duvarlara hareket katmak ama modern havayı da korumak için bloklardan oluşan modeller tercih edilebilir. Beyaz mutfak karoları ise renkli karolarla iyi bir bütünlük oluşturabilir. Bunun ana nedeni, mutfağı süslemenin yanı sıra kişisel dokunuşun da yapılmasına izin vermesidir.


Mutfak Zemininde Ne Kullanılmalıdır?


Parlak yüzeye sahip mutfak seramik çeşitleri, bu alanda kullanıma en uygun ürünlerden biridir. Özellikle hafif dalgalara sahip olan beyaz modeller, küçük mutfakların olduğundan çok daha aydınlık ve ferah görünmesine yardımcı olur. Mekanları genişletirken dekoratif açıdan ideal çözümler sunar. 
Geometrik tasarıma sahip olan mutfak seramik çeşitleri ise özellikle geniş mutfaklara hareket katması amacıyla tercih edilebilir. Çağdaş bir alan yaratılması için bu ürünler eğlenceli renklerle sunulur. Tamamen minimal bir anlayışla dekore edilen bir mutfakta odak noktası olarak bu mutfak fayans ürünleri seçilebilir.


Mutfak Seramiği Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?


Mutfaklarda zemin, duvar, tezgâh üstü ve tezgâh arası için farklı karo seramik modelleri kullanılır. Bu nedenle seçim sırasında dayanıklılık, temizlik koşulları, renk ve stil uyumuna dikkat edilmesi faydalı olur. Kullanım alanı ve amacının göz önünde bulundurulması da gerekir. Özellikle zemin karolarının kullanıma bağlı aşınmaya karşı direnç göstermesi önemli noktalardan biridir. 
Mutfağın boyutlarına göre karo seramiklerin boyutlarının belirlenmesi gerekir. Dikdörtgen, kare ya da farklı bir formda ürünün seçimi, alanın ebatlarına göre yapılmalıdır. Mutfağını uzun ve geniş göstermek isteyenler için dikdörtgen kesitlere sahip modeller ideal seçim olabilir. 
Küçük bir mutfakta ise renk kontrastlarından yararlanarak alan doğru yönetilebilir. Mutfak duvarları fayans modelleri ile ortama derinlik katmak isteyenler, açık ve koyu tonları birlikte kullanabilir. Bir duvar mermer görünümlü beyaz bir karo seramikle kaplanabilir, fayans aralarında ise koyu tonlar tercih edilebilir.


Mutfak Fayans Fiyatları


Mutfak fayans fiyatları üretim materyallerinden yüzey özelliklerine, renk ve desen alternatiflerinden koleksiyonlara kadar pek çok farklı kritere göre belirlenir. Mutfak seramikleri fiyatları üzerinde ürün ebatları da etkilidir. 30 X 60 cm, 15 X 15 cm, 10 X 10 cm, 10 X 30 cm gibi değişen ölçülerde mutfak fayansları mevcuttur. Kullanım alanına en uygun modeli belirlemek için öncelikle alanın ölçüleri alınmalıdır. Ardından fayansın boy ve eni çarpılabilir ve uygulama sırasında herhangi bir problemle karşılaşmanın önüne geçilebilir.


Kaliteli Mutfak Seramik Modelleri VitrA Online'da!


VitrA, mutfakların güzelleşmesi için nötr tonlardan canlı renklere kadar farklı dekorasyon anlayışlarına uygun mutfak seramik modelleri sunar. Minimal bir görünüm yaratmak isteyenler; gri, siyah, beyaz, antrasit, bej gibi tek renk modelleri tercih edebilir. 
Mutfağa renk katmak, geleneksel beyaz seramik mutfak karolarıyla yumuşak bir şekilde bir araya gelen renkli zemin karolarıyla mümkündür. Hareketli ve canlı bir mutfak tasarımı için amber sarı ve lava kırmızı gibi renkler, tezgâh arasında kullanılabilir. Mutfaktaki diğer renklerin nötr tonlarda seçilmesi ile odak noktası haline gelebilir. Zümrüt yeşili ve safir mavi fayans modelleri mutfaklarda asil ve lüks bir görünüm yaratır.
Mutfak alanlarını optimize etmek ve her zevke ve tarza yönelik ihtiyaçları karşılamak için VitrA’nın işlevsel ve şık duvar, zemin, tezgâh arası ve tezgâh üstü fayans modelleri mevcuttur.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek