Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Siyah Banyo Bataryaları

51 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Su Çıkış Sayısı
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Kireç tutmama özelliği
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Siyah Banyo Bataryaları & Musluklar

Yaşam alanlarında kişisel ihtiyaçların giderilebilmesi için bazı eşyalara ihtiyaç duyuluyor. Bunlardan biri ise mutfaklarda ve banyolarda kullanılan batarya ve musluklar. Kullanılacakları alana göre çeşitleri bulunan batarya ve musluklar, tasarım özellikleri ve renkleri sayesinde doğrudan ortamın havasını değiştiriyor. Dekorasyona kazandırdıkları yenilikçi görünümler ve modern tarzlar ile dikkatleri üzerine toplayan banyo bataryaları ve musluklar, her ihtiyaca yönelik sunulan modelleri ile de beğeni kazanıyor. Bu modeller, banyo dolabı, lavabo, eviye gibi ürünlerle uyum sağlıyor ve yaşam alanlarının zarafetine ekstra şıklık katıyor. Banyo bataryası ve musluklar arasında klasik ve modern görünümleri ile ön plana çıkan siyah renkli ürünler, yaşam alanları için en iyi seçimler arasında yer alıyor. VitrA’nın siyah batarya ve siyah musluk modelleri, evlerin atmosferini daha etkileyici hale getirirken kullanıcıların kişisel tarzlarını ortama yansıtabilmelerine de katkı sunuyor. 


Kullanışlı Siyah Banyo Bataryası Şıklığı

Siyah, yaşam alanlarına en çok yakışan renkler arasında. Modernliği, klasik çizgileri ve dekorasyona kazandırdığı zarafetle dikkatleri üzerine toplayan siyah renk, banyolar ve mutfaklarda da sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle mutfak ve eviye bataryası, banyo ve lavabo bataryası, bide bataryası gibi ürünlerde kullanılan siyah renk, kişisel ihtiyaçların giderildiği alanların daha dekoratif görünmesine katkı sunuyor. VitrA tarafından özenle tasarlanan siyah mutfak bataryası, siyah banyo bataryası ve siyah lavabo bataryası çeşitleri, birbirinden farklı tarzları ile dekorasyonun tamamlayıcı parçası olma görevini üstleniyor. 

VitrA koleksiyonlarında yer alan siyah armatür çeşitleri, tasarım özellikleri ile ön plana çıkıyor. Lavabo ve eviyeye göre yüksek veya alçak boyutlarda tasarlanan VitrA siyah eviye bataryası ve lavabo bataryası modelleri, kullanıcıların planladıkları dekorasyonu eksiksiz tamamlayabilmesine yardımcı oluyor. Parlak ve mat siyah batarya gibi tonları bulunan ürünler, kullanıcıların evlerini bir bütün olarak dekore edebilmesine olanak tanıyor. Doğal ve dekoratif formları ile beğeni kazanan siyah duş bataryası çeşitleri, yaşam alanlarındaki en fonksiyonel ve dekoratif nesneler arasında yerini alıyor.

Siyah batarya banyo ve mutfak da dahil olmak üzere kullanıcıların evlerinde ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda tercih edilebiliyor. Mutfak bataryası siyah rengi sayesinde tezgahla, beyaz eşyalarla ve mutfakta yer alan tüm detaylarla dekoratif bir uyum sağlıyor. Banyo bataryası siyah renk seçeneğiyle ise kullanıcıların duş keyfini ikiye katlıyor. Lavabo bataryası siyah renk seçeneği de hazırlanırken, kişisel bakımlar yaparken kullanıcılara zarafet eşliğinde bir ortam sunuyor. 


İşlevsel Siyah Banyo Musluğu Modelleri VitrA’da!

Siyah musluk batarya çeşitleri, renklerinin asaletinin yanı sıra çarpıcı tarzları ile de dikkatleri üzerine topluyor. VitrA koleksiyonlarında yer alan ve özenle tasarlanan bu parçalar, zarafeti fonksiyonellikle birleştiriyor. Bu sayede kullanıcılar hem siyah banyo musluğu ile yaşam alanlarının dekorasyonunu güçlendiriyor hem de kişisel ihtiyaçlarını çok daha pratik bir biçimde giderebiliyor. Siyah banyo ve mutfak bataryası modelleri, evlerin tesisatları doğrultusunda sıva üstü, sıva altı ve ankastre gibi türleriyle öne çıkıyor. Bu sayede kullanıcılar, evlerin tesisatına en uygun siyah batarya modelini tercih edebiliyor.

VitrA’nın modern teknolojileri ile tasarlanan siyah banyo musluğu ve bataryalar, tek, iki ve üç delikli gibi teknik detaylarıyla da beğeni kazanıyor. Bu detaylar, kullanıcıların beklentileri doğrultusunda seçimler yapabilmesine yardımcı oluyor. Minimal ve modern görünümler için alçak musluklar, hareketli tarzlar için yüksek musluklar ve daha sade tarzlar için ankastre bataryalar VitrA teknolojileri ile kullanıcıların karşısında yerini alıyor. VitrA tarafından tasarlanan siyah banyo bataryası ve musluk çeşitleri, farklı tasarımları ve ebatları ile beğeni kazanıyor. 

Köşeli modellerden silindirik çeşitlere kadar pek çok seçeneği bulunan VitrA bataryaları, kompakt tasarımları sayesinde evin geri kalanıyla da bütünlük sağlıyor. VitrA koleksiyonlarında yer alan siyah banyo bataryası ve musluk modelleri, bir yandan estetik ve yenilikçi bir görünüm sunarken diğer yandan ise işlevselliği beraberinde getiriyor. Yerden tasarruf etmeye olanak tanıyan, lavabo, eviye ve banyolarda hareket alanını genişleten, her tarzdaki yaşam alanına iddialı ve çarpıcı bir dokunuş kazandıran mutfak ve banyo batarya siyah rengiyle farklı tarzlardaki kullanıcılara hitap etmeyi başarıyor. Banyo bataryası fiyatları da renkleri ve özelliklerine göre çeşitlilik gösterebiliyor.


Siyah Musluk Fiyatları

VitrA’nın yaşam alanlarının değişen dekorasyon, kullanım amacı ve ihtiyaçlarına göre tasarlanan siyah musluk çeşitleri, ürün özelliklerine göre farklılaşan fiyatlarıyla kullanıcılarına sunuluyor. Modern teknolojileri mutfak ve banyo alanlarıyla buluşturan tasarımlardaki batarya delik sayısı; ebat ve şekil özellikleri fiyatlarda etkili oluyor. VitrA’nın fonksiyonel ve zarif parçalardan oluşan siyah musluk koleksiyonları, kaliteli malzemeleri seçkin stillerle birleştirerek mutfak ve banyo dekorasyonunda bütünlük sağlıyor. Şıklıktan ödün vermeyen siyah modeller, her renk ve dekorasyon içerisinde asaletini ortaya koyarken banyo ve mutfak alanlarında verimli kullanımı da destekliyor. 

Uzman VitrA kadrosunun yetenekli tasarımcılarla iş birliğinden meydana getirilen musluk koleksiyonları sayesinde uzun ömürlü kullanım vaadi ve benzersiz tasarım şıklığı bir arada kullanıcılara sunuluyor. Banyo ve mutfak görünümüne çağa ayak uyduran bir dokunuş katmak isteyenler için modern, hareketli veya sade modellere ekonomik fiyatlar karşılığında sahip olmak mümkün hale geliyor. Geniş ürün gamı ile müşterilerine geniş bir seçim yelpazesi sunan VitrA, kullanışlı ve elegant siyah musluk modellerini uygun fiyatlarla her türlü yaşam alanı için ulaşılabilir kılıyor. 


Farklı Özelliklerde Siyah Banyo Bataryaları

Siyahın elegant tutumunu modernlik ve tarz ile buluşturan VitrA bataryaları, banyo dekorasyonunun göz alıcı parçalarını oluşturuyor. Yüzey materyalinden banyo mobilyası seçimine kadar pek çok unsurla birliktelik oluşturan banyo bataryaları, dikkat çeken tasarımları ile banyo tasarımının kalbi haline gelebiliyor. Banyoda yer alan tekstil ürünleri, aksesuarlar ve tamamlayıcı parçaları dekor tarzıyla uyumlaştırmada ve banyo bütünlüğünü kurmada siyah banyo bataryalarından faydalanılabiliyor. VitrA’nın pek çok banyo dekoruna uyum sağlamaya elverişli özel tasarımları sayesinde her renk ve stille ahenk yaratacak bir siyah banyo bataryası bulmak mümkün hale geliyor.

Küvet, duşa kabin veya lavabolarda ihtiyaç duyulabilecek her bir batarya parçasının bulunduğu VitrA koleksiyonları, kullanıcılarına kullanım kolaylığı ve su tasarrufu sağlarken aynı zamanda lüks ve zarafet vaadini de yerine getiriyor. Teknolojik çözümleri yaşam alanları ile buluşturan bu koleksiyonlar içerisinde temaslı veya temassız olmak üzere farklı teknolojilere sahip banyo bataryaları da yer alıyor. Seriler içerisinde kolay hareket ve esnek hortum imkanı sunan modellerin yanında akış kontrolü ile enerji tasarrufunu destekleyen modeller de yer alıyor. Lavabo büyüklüğüne göre geniş veya dar ebatlarda siyah batarya modelleri tercih edilebildiği gibi özellikle duş ve banyo alanları için tüm parçaları bir arada bulunduran duş sistemleri de batarya modelleri arasında bulunuyor.

Siyah banyo bataryası çeşitleri, beğeni kazanan zarif ve şık tasarımları ile tezgah, mobilya ve aksesuar birlikteliğine hoş dokunuşlar yapıyor. İşlevselliği öne çıkaran ürünler kolay temizlik ve konforlu kullanım imkanını beraberinde getiriyor. Alçak veya yüksek, silindirik ya da köşeli çeşitleri ile geniş bir skalada farklı malzeme, boyut ve konseptlerde kullanıcıların beğenisine sunulan bataryalar, siyah modellerde mat ve parlak renklerde müşterilerle buluşturuluyor. Vitrifiye modeli, mobilya estetiği ve dekor bütünlüğü ile harmoni oluşturan siyah banyo bataryaları hem estetik görünüme katkı sunuyor hem de akıllı su tüketimi seçenekleriyle çevre dostu tüketimi destekliyor. Çeşitli ihtiyaç ve zevklere cevap veren VitrA siyah banyo bataryaları, uzun ömürlü kullanım vadeden malzeme kalitesini VitrA tasarımcılarının elinden çıkan seçkin stillerle birleştiriyor. Klasik esintilerden yenilikçi tarzlara, rustik dekorlardan modern teknolojilere kadar pek çok stile hitap eden siyah banyo bataryaları, VitrA imzasını yaşam alanlarının kalbine taşıyor.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek