Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Takım Klozetler

4 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Tasarım Şekli
Seri
Ürün Özellikleri
Rim (Kanal) Özelliği
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Klozet Takımları

VitrA klozet takımları, kullanım kolaylıkları ve dayanıklılıkları ile ön plana çıkar. Klozet ve rezervuar takımından oluşan setler, estetik görünümleri sayesinde evlerdeki tuvaletler, banyolar için vazgeçilmez konumdadır. İşlevselliğin ön planda tutulduğu tasarımları ayrıca iş yerlerinde ve dış alanlarda da rahatlıkla kullanılabilmelerini sağlar. 

Takım Klozet Modelleri

VitrA klozet takımı modelleri, farklı kullanım alışkanlıklarına uygun olarak üretilir. Ürün koleksiyonuna çeşitlilik kazandıran bu durum sayesinde alandan kazanmak isteyen kullanıcılar, kendileri için en doğru ürünlere ulaşma imkânı bulur. Örneğin minimalist tarzı benimsemiş kullanıcılar, gömme klozet takımı çeşitlerine yönelebilir. VitrA’nın klozet takım koleksiyonunda, ekstra donanım elemanı yardımıyla çocukların ve engelli bireylerin rahatlıkla kullanabilecekleri farklı seçenekler bulunur. Üstelik seçim aşamasında kullanıcılar; taharet borusu girişi, entegre ara musluk, ebat ve renk gibi özelliklere göre karar verme esnekliğine de sahip olur.

Modern Klozet Takımları

VitrA modern klozet takımı koleksiyonu, kullanıcı ihtiyaçlarındaki değişimlere göre sürekli geliştirilir. Bu durumun doğal bir sonucu olarak koleksiyonda, klasik kullanım özelliklerine sahip standart ürünlere ek olarak akıllı klozet takımları da yer alır. Kişiselleştirilebilme özellikleri ile ön plana çıkan akıllı klozetler ile kullanıcı deneyimi açısından çok daha tatmin edici sonuçlar elde edilebilir. VitrA tarafından üretilen modern klozet takımları ayrıca su tasarrufu ve hijyen açısından da beklentileri rahatça karşılar. Özellikle VitrA Clean teknolojisine sahip ürünler sayesinde su izi ve kireç artığına bağlı leke izleri periyodik olarak ilgilenilmesi gereken sorunlar olmaktan çıkar.

Klozet Takımı Fiyatları

VitrA güvencesiyle tasarlanan klozet takımı modellerinde fiyatlar değişkenlik gösterir. Her ürünün ölçüsü, üretim materyali, kullanışlı yapısı ve sağladığı ek faydalar gibi özellikleri fiyatların belirlenmesinde rol oynar. Kalite, konfor ve şıklığı bir araya getiren tasarımlar, en ince ayrıntısına kadar özenle düşünülerek kullanıcılara sunulur. Makul fiyatlı pek çok seçenek arasından banyodaki diğer parçalara uygun bir seçim yapılarak dekorasyon son derece şık bir şekilde tamamlanabilir. İnsan sağlığını ve hijyeni ön plana alan VitrA klozet takımı modelleri güvenle tercih edilebilir. Rezervuarlı, taharet borulu ve farklı renklerde dizayn edilen ürünlerle seçim yapmak kolaylaşır. İşlevsel seçenekler arasında bulunan kanalsız bir iç hazneye sahip olan Rim-Ex klozet, zararlı bakteri ve organizmaların tutunmasını engelleyerek hijyenik bir kullanım imkânı sunar. VitrA’nın her ihtiyaca uygun olarak geliştirdiği ürünler sayesinde kullanıcılar banyolarına en uygun alternatifi kolayca bulabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek