Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Akıllı Klozetler

5 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Tasarım Şekli
Taharet Musluğu Detayı
Seri
Ürün Özellikleri
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Akıllı klozet modelleri, VitrA dokunuşu ile banyo ve tuvaletlerdeki konfor seviyesini bambaşka boyutlara taşır. Modern tasarımın ön plana çıktığı bu modeller, kullanıcılara su tasarrufu başta olmak üzere birçok konuda avantaj sağlar. Üstelik kolay temizlenebilme özellikleri sayesinde hem evlerde hem de iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilirler.

Akıllı Klozet Fiyatları

VitrA akıllı klozet modelleri, tasarımları ile bulundukları ortamın görünümünü zenginleştirir. Ancak akıllı klozetler, asıl farklarını kişiselleştirilebilme özellikleri ile ortaya koyar. VitrA V-Care akıllı klozetin kumandasındaki fonksiyon tuşları vasıtasıyla kurutma ve sıcaklık, masajlı yıkama, taharet çıkış ucu pozisyon ayarı gibi birçok özellik kullanıcı bazında özelleştirilebilir. V-Care akıllı tuvaletlerde, kablosuz ağ bağlantısı özelliği de bulunur. Uzaktan kontrole olanak tanıyan bu özellikler kullanıcıların banyo deneyimi standartını yükseltir.

Modern Akıllı Klozetler VitrA’da

VitrA tasarım ekibinin imzasını taşıyan akıllı tuvalet modelleri, zarafetlerini sadeliklerinden alır. Tasarımlarında tercih edilen renk sayesinde bulundukları alanının dekorasyonunu tamamlayıcı nitelik kazanırlar. Akıllı klozetler, ayrıca modern tarzlarının bir uzantısı olarak VitrA Clean ve Rim-Ex teknolojilerini bünyelerinde barındırır. Özel çift kat sırlama yöntemini içeren VitrA Clean sayesinde su lekelerinin ve kireç artıklarının klozet haznesinde birikmesi önlenmiş olur. Rim-Ex klozet teknolojisi ise iç yüzeyin çok daha kolay biçimde temizlenebilmesini sağlar. VitrA akıllı klozetlerde, hijyen seviyesini ve kullanıcı deneyimini artırmak adına koku emme özelliğine de yer verilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek