Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Ahşap Banyo Dolapları

10 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Daha Fazla Göster
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Süzgeç
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Dolaplar, banyoların hem daha şık hem de daha işlevsel alanlar haline gelmesini sağlar. Ahşap banyo dolabı çeşitleri, yerleştirildiği ortama hoş ve zarif bir görünüm kazandırmasıyla dikkatleri üzerinde toplar. Ahşap banyo seti her yerle başarılı bir şekilde uyum sağladığı için geniş bir kitleye hitap eder. Seçenekler incelendiğinde hem modern hem de klasik detaylara sahip olan birçok farklı alternatif olduğu görülebilir. 
Banyolarına işlevsellik kazandırırken mevcut görünümünü iyileştirmek isteyenler ahşap banyo malzemeleriyle istediği tasarımı kolaylıkla yakalayabilir. Bununla beraber ahşap banyo modelleri sahip olunan alanın daha iyi bir şekilde değerlendirilmesine yardımcı olur. Bulunan alanların verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan ürünler, küçük banyoların daha işlevsel alanlar olmasını mümkün hale getirir. Yerden tasarruf elde edilmesini sağlamasının yanı sıra dağınıklığın ortadan kaldırılması söz konusu olduğunda da kullanışlı hale gelen ürünler, özellikle kalabalık aileler için iyi bir seçenektir.
Ek olarak ahşap banyo aksesuarları ve dolapları, tasarımları sayesinde banyoların daha büyük görünmesini sağlar. Zarif dokunuşları ve canlı görünümleri sayesinde banyoların daha geniş durmasına olanak tanır. Banyolarına farklı dokunuşlarda bulunmak isteyen kişiler VitrA’nın Nest Trendy banyo dolapları serisini inceleyebilir, hayalindeki görünümü pratik bir şekilde elde edebilir.

 

Ahşap Banyo Dolabı Özellikleri

VitrA tarafından özel olarak tasarlanan ahşap banyo dolabı modelleri ferah görünümü şık çizgileriyle banyolarda istenilen havanın kolay bir şekilde elde edilmesini mümkün hale getirir. Ahşap banyo dolap modelleri ve özellikleri genel olarak şu şekilde özetlenebilir:

  • Herkes için tasarım anlayışı odağında üretilen modeller, banyoların daha konforlu alanlar haline gelmesine yardımcı olur. Kullanıcı deneyimi ön plana alınacak şekilde dizayn edilen Nest Trendy koleksiyonu ürünleri, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği modeller sunar. 
  • Seçenekler incelendiğinde bazı modellerde aydınlatmalı dolaplı aynalar olduğu görülebilir. Kumlamalı LED aydınlatma butonu, ünitenin alt tarafında yer alır. Termoform ile kaplı olan ürünler, banyoların hem daha aydınlık hem de işlevsel hale gelmesini sağlar.
  • Ahşap banyo dolapları arasında çift çekmeceli seçenekler de olduğu görülebilir. Lavabo dolabı olarak isimlendirilen ürünler, geniş yapısı ve derinliği sayesinde birçok eşyanın rahat bir şekilde yerleştirilmesini mümkün hale getirir. Kişisel bakım malzemeleri dolapların içine yerleştirilerek daha rahat bir biçimde kullanılabilir, banyo tezgahının üzerinin dağılmasının önüne geçilebilir.
  • Tek çekmeceli modeller de çift çekmeceli olanlar gibi oldukça kullanışlıdır. Duvara monte edilerek kullanılan ürünler, küçük alanlarda yerden tasarruf elde edilmesini mümkün hale getirir. Alt tarafları boş kaldığı için banyoların daha geniş gözükmesine yardımcı olur.
  • Bazı modellerde LED otomatik sensörlü bir aydınlatma sistemi yer alır. Sensörler sayesinde dolabın açıldığını fark eden dolaplar, ihtiyaç duyulan ışığın elde edilmesini kolaylaştırır. LED aydınlatma sistemi, özellikle ışık koşulları yetersiz olan banyolarda işlevsellik kazanır. Ayrıca banyoların daha iyi bir şekilde aydınlatılmasını sağlayarak daha ferah alanlar elde edilmesini mümkün hale getirir.
  • Boy dolapları da Nest Trendy koleksiyonu içinde dikkatleri üzerine toplar. İçerisinde dördü hareketli olmak üzere beş adet ahşap raf olan ürünler, havlulardan kişisel bakım ürünlerine kadar birçok malzemenin rahatlıkla yerleştirilmesini sağlayacak ek alanlar elde edilmesini mümkün kılar. Hareketli raf sistemi, eşyaların daha rahat bir şekilde dolabın içine yerleştirilmesini ve çıkarılmasını sağlar. Böylece banyolarda ihtiyaç duyulabilecek ürünlere erişimi kolaylaştırır.
  • İçerisinde aydınlatma bulunan dolaplı aynalar, küçük banyo malzemeleri için ek alanlar elde edilmesini sağlar. Kendiliğinden aydınlatmalı olması sayesinde her eşyanın kolaylıkla bulunmasını sağlar. Çoğunlukla lavabo tezgahının üst duvarına yerleştirilerek kullanılan ürünler, banyolara ferahlık katmasıyla da dikkat çeker.

İşlevselliği şık detaylarla bir araya getiren VitrA’nın ahşap banyo dolabı modelleri, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği şekilde çeşitlendirilir. Günlük hayatına şık ve işlevsellik kazandırmak isteyen kişiler Nest Trendy koleksiyonu gibi ahşap banyo dolaplarını inceleyebilir, sahip olduğu alanları daha iyi bir şekilde değerlendirmeye başlayabilir.

 

Ahşap Banyo Dolabı Modelleri

Ahşap banyo dolabı modelleri incelendiğinde farklı ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde çeşitlendirilen birçok farklı ürün olduğu görülebilir. Banyo dolabı takımları ve seçenekleri arasından herkes aradığı özelliklere sahip olan modeli kolaylıkla bulabilir. Ürünler, genel olarak şu şekilde özetlenebilir:

  • Ürünlere göz atıldığında çağdaş ya da otantik banyo dekorasyonu modelleri olduğu görülebilir. Her türlü tasarım anlayışıyla eşsiz bir şekilde uyum sağlamayı başaran modeller, banyolarına şık bir hava kazandırmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir.
  • Rustik banyo modelleri yerleştirildiği ortama sıcak ve rahatlık kazandırmasıyla öne çıkar. Banyolara karakter kazandıran rustik banyo çeşitleri, herkesin beğenisini kazanabilecek alternatifler içerir. 
  • Rustik banyo dolabı çeşitlerini doğru parçalarla bir araya getirerek banyolarda istenilen detaylar elde edilebilir. Örneğin, rustik dolaplarla mermer tezgahlar bir araya getirilirse banyolarda daha modern bir görünüm yakalanabilir. Farklı tasarım anlayışlarının bir araya getirilmesini sağlayan rustik parçalar, banyolarında fark yaratmak isteyenlere hitap eder.
  • Otantik banyo modelleri ise daha çok klasik parçalardan hoşlanan kişilere hitap eder. Geçmiş zamanın esintilerini taşıyan ürünler, banyolarına derinlik kazandırmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir.
  • Bohem banyo modelleri ise farklı tasarımları ve dikkat çekici görünümüyle modern parçalardan hoşlanan kişiler için iyi bir seçim olur. Bohem banyo dekorasyonu oluşturmak için banyo alanlarında yapay çiçekler kullanılabilir, tezgahların üzerinde zarif bir görünüm elde edilebilir.

Bohem banyo ya da rustik banyo modelleri, herkesin kişisel stiline uyacak seçenekler içermesiyle geniş bir kitleye hitap eder. Banyolarına doğal, sıcak ve samimi bir görünüm kazandırmak isteyen kişiler VitrA’nın koleksiyonlarını inceleyebilir, hayalindeki detayları pratik bir şekilde yakalayabilir.

Depolama Alanı Sunan Ahşap Banyo Dolabı Modelleri

VitrA, geniş depolama alanı sunan ahşap banyo dolabı modelleri sayesinde fonksiyonel pek çok ürünü bünyesinde bulundurur. Özellikle banyolardaki depolama sıkıntısının önüne geçmek için özel geliştirilmiş olan ürünler, uzun ömürlü ve kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde geliştirilmiştir.

Banyoda bulunan alanların verimli ve doğru şekilde kullanılmasını mümkün kılan ahşap banyo dolapları, tek veya çift çekmeceli olacak şekilde ve daha farklı pek çok özellikle birlikte satışa sunulur. Alan genişliğine ve kullanım amacına bağlı olarak farklı birçok model arasından bir tercihte bulunmak mümkündür.

Çağdaş, otantik, rustik, modern, klasik ve daha pek çok farklı tarzdaki dolapların VitrA bünyesinde satışa sunulduğu görülebilir. VitrA koleksiyonları, banyonun genel dizaynına uygun çeşitli modeller arasından ihtiyaca uygun bir tercihte bulunulması imkânı sunar. Farklı tasarımları, dikkat çekici görünümleri ile fark yaratan ahşap banyo dolapları; zamansız görünümleri ile de öne çıkar.

Farklı stillere uygun seçenekleri barındırmasıyla da dikkat çeken VitrA geniş bir kitleye hitap eder. Farklı tasarım detaylarına sahip ürünler arasından bir tercihte bulunmak için kişilerin önce istedikleri tarzı belirlemeleri önemlidir. Estetik görünüme önem veren, şık ve zarif tasarımları beğenen kişiler için VitrA Nest Trendy Koleksiyonu oldukça idealdir. Daha klasik bir görünüm isteyenler ise VitrA Metropole Koleksiyonunu inceleyebilir.

Birçok farklı tarza ve beğeniye hitap eden seçenekleri ile öne çıkan VitrA ahşap banyo dolabı koleksiyonlarını tercih ederek şık ve zarif dekorasyonlar yapılabilir. Ahşap banyo dolaplarının tamamlayıcısı olarak ise boy dolapları tercih edilebilir.

Çekmeceli Ahşap Banyo Dolabı Modelleri

Çekmeceli ahşap banyo dolabı modelleri sayesinde hem depolama anlamında avantaj elde etmek hem de fonksiyonel bir kullanım sağlamak mümkündür. Banyoda düzen oluşturmak ve kullanışlı bir depolama alanına sahip olmak için ideal olan bu ürünler sayesinde banyolarda sıcak bir hava yakalanabilir.

Modern, klasik, rustik ve daha pek çok farklı tarzdaki ürünleri müşteri beğenisine sunan VitrA; avantajlı fiyatları ile de dikkat çekmektedir. Kullanışlı, uzun ömürlü ve banyo tarzıyla uyumlu bir dolap seçmek isteyenler için VitrA ürünleri son derece idealdir.

İster düz hatlarda ve sade modeller ister otantik modeller olsun farklı ahşap yapıları ve şekilleri ile özenle işlenmiş VitrA dolapları sayesinde banyolarda şıklık yakalanır. Bu ürünlerin kullanımı sayesinde banyodaki tüm alanları doğru şekilde değerlendirmek ve alandan büyük ölçüde tasarruf etmek de mümkündür.

Kişiler; banyo tasarımına, banyolarında bulunan boş bölgelere ve renk paletine bağlı olarak VitrA ile üretilmiş çekmeceli ahşap banyo dolabı modelleri arasından bir tercihte bulunabilir. Böylece hem estetik bir görünüm elde edilebilir hem de kullanışlı ürünler sayesinde uzun ömürlü ve fonksiyonel bir banyo alanı oluşturulabilir.

 

Ahşap Banyo Dolapları Fiyatları

VitrA’daki ahşap banyo dolapları kendi içinde birçok farklı kategoriye ayrılır. Seçenekler incelendiğinde tezgah altı dolaplardan boy dolaplarına kadar geniş bir ürün yelpazesi olduğu görülebilir. Sahip olduğu çeşitlilik sayesinde ahşap banyo dolabı fiyatları da geniş bir aralıkta dağılır. Böylece herkes bütçesine hitap eden modeli kolay bir şekilde bulabilir. Çağdaş ya da klasik banyo dolabı fiyatları sahip olduğu çeşitlilik sayesinde herkesin istediğini zorlanmadan bulmasını mümkün hale getirir.

 

Ahşap Banyo Dolabı Kullanımı Nasıldır?

Ahşap banyo dolapları pratik bir kullanıma sahip olduğu için birçok kişinin ilk tercihleri arasında bulunur. Özel bir kaplamaya sahip olan ürünler, nem kaynaklı yaşanabilecek problemlerin önüne geçtiği için banyo gibi nemli ortamlarda güvenle kullanılabilir. Genellikle duvara monte edilecek biçimde dizayn edilen ürünler, yerden tasarruf elde edilmesini mümkün hale getirir. Boy dolapları, lavaboların yanına yerleştirilerek her türlü malzemeye ulaşımı kolaylaştırır. Ayrıca tezgahın altına yerleştirilebilecek biçimde tasarlanan dolaplar, banyoların daha ferah bir görünüm kazanmasını sağlar. 
Çoğu ahşap görünümlü banyo seti LED ışıklandırma sistemine sahip olduğu için banyolarda ihtiyaç duyulan ışığın daha kolay bir şekilde elde edilmesini sağlar. Sensörle çalışan LED aydınlatma sistemi, ihtiyaç durumunda açıldığı için gereksiz enerji tüketiminin de önüne geçer. Boy ya da lavabo dolabı fiyatları ve seçenekleri incelendiğinde herkes ihtiyaçlarına uygun olanı bulabilir, banyolarına pratik bir kullanıma sahip olan ürünler kazandırabilir.

 

Ahşap Banyo Dolabı için İlham Veren Ürünler

Ahşap banyo dekorasyonu ilham verici görünümü ve ferah yapısıyla birçok kişinin dikkatini çeker. Ahşap banyo dekorasyonu söz konusu olduğunda zarif detaylara sahip modelleriyle dikkatleri üzerinde toplayan VitrA, banyolarını tasarlamakta zorlanan kişiler için ilham verici ürünler sunmayı başarır. Seçenekler incelendiğinde farklı tasarım detaylarına sahip olan birçok farklı ürün olduğu görülebilir.
Banyolarını yenilemek isteyen kişiler nasıl bir tasarım yapması gerektiği hakkında kararsız kalıyorsa VitrA’nın Nest Trendy koleksiyonunu inceleyerek fikir edinebilir, banyolarında farklı tasarım detayları yakalayabilir. Lavabo altları, boy dolapları ya da dolaplı ayna gibi modelleriyle dikkatleri üzerinde toplayan VitrA koleksiyonları, ahşap malzemenin banyolarda nasıl kullanılabileceği hakkında kullanıcılarına ilham verir. Hem ergonomik hem de şık olacak biçimde dizayn edilen ürünler, banyolarına ahşap parçalar katmak isteyen kişilerin göz atması gereken birçok farklı alternatif içerir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek