Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Yerden Tek Klozetler

5 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Seri
Ürün Özellikleri
Renk
Rim (Kanal) Özelliği
Filtrele

Kullanıcılara ideal çözümleri sunmayı hedefleyen VitrA, yerden tek klozet modellerinde geleneksel tasarım özelliklerini modern tasarım anlayışıyla sentezler. Bu sayede VitrA tarafından üretilen yerden tek klozetler, sadece zamana meydan okuyan çizgilere kavuşmakla kalmaz; aynı zamanda konfor ve kullanım kolaylığı açısından da kullanıcı beklentilerini tam olarak karşılar.

Yerden Tek Klozet Modelleri

VitrA yerden tek klozet modelleri, kullanım kolaylığını ve estetik görünümü ön planda tutan detayları ile dikkat çeker. Taharet borusu girişi ve ürün boyutları başta olmak üzere birçok özellik, farklı ihtiyaçlara sahip müşterilerin kullanım alışkanlıklarına uygun olacak şekilde çeşitlilik gösterir. VitrA’nın uzman ekibi ve mimari tasarım alanında önemli isimler tarafından şekillendirilen yerden tek klozetler, hijyen açısından da üst düzeydedir. Ürünler, kanalsız hazne tasarımları başta olmak üzere VitrA tarafından geliştirilen birçok özellik sayesinde kir tutmayan ve kolayca temizlenebilen yapıdadır. Tercih aşamasında duvara dayalı bir model seçilerek alanı verimli kullanma ve zeminin rahatça temizlenebilmesi avantajları da sağlanabilir. 

Modern Yerden Tek Klozetler VitrA’da

VitrA imzasını taşıyan modern yerden tek klozetler, her yaş grubundan kullanıcının rahatlığı hedeflenerek tasarlanır. Dolayısıyla, tamamı EPD sertifikalı olan VitrA klozet modelleri; yetişkinler, çocuklar, yaşlı ve engelliler tarafından rahatça kullanabilir. VitrA, tüm bunlara ek olarak farklı renk seçeneğine sahip yerden tek klozet çeşitlerini de müşterilerinin beğenisine sunar. Böylece sadelikten hoşlanan kişiler beyaz renk seçeneğine de yönelebilir. Banyolarına ve tuvaletlerine geleneksel olmayan bir hava katmak isteyen kullanıcılar için ise mat siyah, taupe, vizon gibi renk seçenekleri mevcuttur.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek