Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Klasik Banyo Bataryaları

12 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Ürün Özellikleri
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Fonksiyonel Kullanımı ile Klasik Banyo Bataryası

Eski zamanların modern tasarımları olan klasik banyo bataryası, kullanıcılarına fonksiyonellik sunarken aynı zamanda estetik bir görünüm yaratmaya da yardımcı olur. Geleneksel ve etnik tarzda tasarlanmış banyoların zarif yardımcısı klasik batarya, banyo keyfine şıklık katar. Çevirmeli yapısı ile nostaljik duyguları canlandıran VitrA klasik banyo bataryası, üretiminde kullanılan malzemelerin yüksek kalitesi ile uzun süreli kullanım imkanı sunar. Geleneksel ve nostaljik banyolara değer katan klasik banyo bataryası, duvara monte edilmesi gereken bir modeldir. Sıcak ve soğuk su dengesinin kolaylıkla ayarlanabildiği klasik bataryalar tamamlayıcı banyo ürünleri ile kullanım keyfini bir adım ileri taşır. Özellikle duş başlığı ile uyumlu olması gereken klasik banyo bataryası, ergonomik çevirme sistemi ile banyoları daha işlevsel kılar.

Kullanışlı Klasik Banyo Bataryası Fiyatları

Her banyonun ihtiyacına göre yaratıcı tasarımlarla öne çıkan VitrA, ürün çeşitliliği ile kullanıcılarına istedikleri dekorasyon stiline uyacak şekilde işlevsel ve estetik banyo bataryaları sunar. Birbirinden farklı tasarımlara ve fonksiyonlara sahip banyo bataryalarının fiyatları ise tercih edilen ürüne göre değişiklik gösterir. Siyah banyo bataryası fiyatları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için VitrA katalogları incelenebilir. VitrA kataloglarında çeşitli armatür ve bataryalar kullanıcılar ile buluşturulur, farklı dekorasyon anlayışlarına hitap edilir. Kullanıcılar, kişisel beğenilerini ve banyolarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kendileri için en avantajlı olan seçimi kolay bir şekilde yapabilir. Banyo bataryası seçimi için fiyat araştırması yapılırken, bu parçalar ile uyum sağlayacak ve banyodaki genel görünümün bütünlüklü olmasına katkı sunacak klasik lavabo bataryası modellerinin de incelenmesi önerilir. Böylelikle VitrA şıklığından ve uyumundan, banyoların birden fazla köşesinde yararlanılabilir.

İşlevsel Çevirmeli Tip Banyo Bataryası Modelleri VitrA'da!

Eski tip banyo bataryası olarak bilinen klasik banyo bataryası, zamansız tasarımı ile en sık tercih edilen modeller arasında yer alır. İşlevsel ve kaliteli birçok ürüne ev sahipliği yapan VitrA katalogları, modern tasarımlar kadar geleneksel dekorasyon anlayışına da önem verir. Yaşam alanlarının en keyifli yerleri arasında bulunan banyoların dekorasyonun titizlikle yapılması VitrA’nın seçkin ürün yelpazesinden yapılacak tercihler ile mümkün olur. Şık olması beklenen yaşam alanlarından biri olan banyolarda VitrA’nın kaliteli malzemelerden üretilmiş ürünleri kullanıldığında şıklıkta da kalıcılık sağlanmış olur. Birbirinden farklı banyo tasarımları ve çözümlerini müşterileri ile buluşturan VitrA, batarya ve musluk modelleri, tamamlayıcı ürünleri online VitrA web sitesinde bulmak mümkündür.

Banyo Tarzına Göre Klasik Banyo Bataryası Seçimi

Klasik banyo bataryası modelleri, tasarım özellikleri ile mekâna hakim olan nostaljik havaya derinlik kazandırır. Banyolardaki havayı kusursuz bir biçimde yansıtmak için altın, paslanmaz çelik ya da bakır renginde ve çevirmeli stop valflerine sahip batarya modelleri arasından seçim yapılabilir. Klasik bataryalar, banyolardaki nostaljik havayı pekiştirmek konusunda olduğu kadar rustik atmosfer yakalanması açısından da ideal ürün niteliği taşır. Özellikle bakır renkli klasik bataryalar ile uyumlu pastel renklere sahip çanak lavabolar bir arada kullanılarak evlerdeki banyolara kolayca rustik görünüm kazandırılabilir.

Modern banyolara yönelik seçimlerde ise kendilerine has gri renkleri ile göz alıcı ışıltı kazanan paslanmaz çelik ankastre modellere odaklanılabilir. Ankastre ürünlerin musluk başları ve stop valfleri doğrudan duvara monte edilir. Bu özellikleri sayesinde ortama minimalist havanın hâkim olmasına etkileyici biçimde katkıda bulunurlar. Üstelik tasarımlarını zenginleştiren modern detayları ile VitrA armatür deliksiz lavabolar ve banyo dolapları ile rahatlıkla set haline getirilebilirler

Banyo tarzına göre klasik batarya seçimi yapılırken tezgâh, küvet veya lavabodaki çıkış noktası sayısına dikkat etmekte de fayda vardır. Örneğin, tek çıkış noktası bulunan lavabo ve tezgâhlar için üretilen modellerde stop valfleri su çıkış borusunun iki yanında bulunur. Tek çıkışlı bataryalar, dar tuvalet ve banyolar için en ideal seçenekler olarak ön plana çıkarlar. Benzer bir tasarım anlayışı çift çıkışlı ürünler için de geçerlidir. Üç çıkışlı ürünlerde ise stop valfleri çıkış borsundan bağımsız konumlandırılır. Dolayısıyla bu tarz ürünlerin montajı için diğerlerine oranla daha geniş alan gerekir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek