Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Tezgah Üstü Lavabolar

14 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Su Taşma Delik Detayı
Tasarım Şekli
Seri
Armatür Delik Detayı
Kompakt
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Sıradanlıktan sıkılan ve banyolarında farklılık arayanlar için çözümler geliştiren VitrA tasarım ekibi, konforlu ve şık tezgah üstü lavabo modelleri tasarlar. Tezgah üstü banyo lavaboları, set üstü lavabolara alternatif olarak tezgaha bağımlı modeller arasında yer alır. VitrA banyo tezgah üstü lavabo tasarımları, her ihtiyaca hitap eden farklı ölçülerde, renklerde, genişlik ve derinliklerde zenginliktedir.

Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları

Tezgah üstü lavabo fiyatları yüzey özelliklerine, ebatlara, renklere ve tasarım niteliklerine göre farklılık gösterir. Her bütçeye, zevk ve mevcut alana uygun seçenekler, VitrA tezgah üstü lavabo kategorisinde rahatlıkla bulunabilir. VitrA tezgah üstü lavabo modelleri farklı alan ve stillere uyumlu olarak farklı çözümler olarak üretilmiştir.

Banyo Tezgah Üstü Lavabo Modelleri

Banyo tezgah üstü lavabolar beyaz, mat beyaz, mat siyah ve siyah renklerle birlikte sıra dışı renk seçeneklerine de sahiptir. Yosun, terra, kil gibi doğadan ilham alınan renklerin hakim olduğu modeller, banyo dekorasyonunda fark yaratmak için idealdir. Armatür delikli, armatür deliksiz, tek armatür delikli, su taşma delikli ve deliksiz seçenekler VitrA’nın geniş ürün yelpazesinde bulunabilir.

VitrA, Clean özelliği ile hijyen hassasiyetine önem veren ürünler sunar. Clean özellikli tazgah üstü lavaboların seramik yüzeylerinde, bakteri ve kirlerin yüzeye tutunması engellenir. Toplu kullanımın yaygın olduğu alanlarda en temiz banyolar için VitrA Clean özelliği olan lavabolar en tatmin edici seçim olabilir.

En Şık ve Kullanışlı Banyo Bataryaları

Göz alıcı renkleri, sıra dışı tasarımları ve geniş ölçü seçenekleri ile en şık tezgah üstü lavabolar VitrA’nın koleksiyonlarında kullanıcılara sunuluyor. Sıradan lavabo seçeneklerini unutturan çarpıcı tasarımlarla banyolarını baştan yaratmak isteyenler için VitrA tezgah üstü lavabo alternatifleri yeni kullanıcılarını bekliyor.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek