Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Boy Dolapları

12 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Kapak Sayısı
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Kapak Kaplama
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Süzgeç
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Boy Dolabı Tipi
Sifon Alt Grubu
Yavaş Kapanır
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Banyo Boy Dolabı

Boy dolapları, banyoların daha işlevsel bir şekilde düzenlenmesine yardımcı olan ürünlerdir. Banyo boy dolapları aynı zamanda kolay monte edilebilir olmasıyla kullanıcıların çok sık tercih ettiği mobilyalardandır. Bu ürünler serbest alanı daraltmadığı için banyolarda serbest alandan tasarruf yapılmasına yardımcı olur; havlu, kişisel bakım ve temizlik ürünlerini depolayarak dağınık görüntüyü ortadan kaldırır. Özellikle küçük banyolarda alandan tasarruf sağlayarak banyonun çok daha ferah görünmesine yardımcı olur. 

Banyo Boy Dolabı Modelleri

Banyo boy dolapları, asma ve ayaklı olmak üzere iki ana modelde üretilir. Bu modeller aynalı, raflı, çekmeceli ve vitrinli gibi farklı özelliklere sahip olabilir. Küçük banyolarda aynalı boy dolabı tercih edilerek mekanın daha geniş görünmesi sağlanabilir. Geniş banyolarda ise boy dolapları, mobilya takımı halinde kullanılabilir. Kategoride yer alan banyo boy dolapları, 35 santimetreden 70 santimetreye kadar farklı ölçülere sahiptir. Bu ürünler tek veya çift kapaklı, açık üniteli, çamaşır sepetli ya da cam kapaklı gibi farklı özelliklerde üretilir.

Banyo Boy Dolabı Fiyatları

Banyo boy dolabı fiyatları dolabın tasarımına, ebatlarına ve üretiminde kullanılan materyalin özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Banyoların sahip olduğu alan ölçüsü, kullanıcıların boy dolabı seçimini doğrudan etkiler. Benzer şekilde banyoların hangi dekorasyon stiliyle dizayn edileceği de kullanıcıların tercihinde etkili olur. VitrA’nın banyo boy dolapları koleksiyonlarında, farklı dekorasyon stillerine uyum sağlayan ve her bütçeye hitap eden banyo boy dolabı modelleri bulmak mümkündür. 

Çok Amaçlı Boy Dolabı Modelleri VitrA’da!

VitrA’nın çok amaçlı banyo boy dolabı modelleri, modern tasarım çizgileri ve fonksiyonel özellikleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaçlar. Banyolara düzen veren bu mobilyalar, geniş depolama alanları sayesinde yaşam alanlarının dağınık görünümünü ortadan kaldırır.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek