Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Balkon Teras Seramikleri

24 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Ebat
Yüzey
Ürün Tipi
Renk
Daha Fazla Göster
Doku
Seri
Daha Fazla Göster
Kullanım Alanı
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Balkon Teras Karo Seramikleri


Yaşam alanında insanı iyi hissettiren mekânların başında gelen balkon ve teraslar, dekoratif ürünlerle ferah ve konforlu bir hâle gelebilir. Çok yönlü ve fonksiyonel karo seramikler, sıradan bir balkon ya da terası çarpıcı ve kullanışlı bir alana dönüştürebilir.
Balkonları istenilen seramiklerle donatmak ve farklı hava koşullarına uyum sağlayan dayanıklı yüzeylerle bu alanları kullanıma açmak için VitrA’nın balkon fayans modelleri kullanılabilir. Hem zevke hitap eden hem de farklı şartlara dayanıklı yapısıyla uzun yıllar güvenle kullanım imkânı sunan modelleri ve balkon fayans fiyatları incelenerek aralarından seçim yapılabilir.


Balkon Seramik Modelleri ve Çeşitleri


İç mekânların klasik, modern, doğal ya da yenilikçi tarzını tamamlayacak balkon seramik tercihleri, genel tarzın bir bütün olarak görünmesini sağlar. Bu anlamda evin geri kalanıyla birlikte balkon özelinde de duvar ve zemin balkon seramik modellerinin uyumlu olması önemlidir. 

Balkon Duvar Seramikleri


Duvarda kullanıma uygun balkon seramik çeşitleri; desenli, tek renk, mat, parlak, renk geçişli gibi pek çok alternatif sunar. Çizgi ve daire gibi geometrik şekillerden oluşan modeller, benzersiz bir duvar sanatı yapmak için birleştirilebilen birçok farklı stile sahiptir. Simetrik ya da asimetrik şekilde döşenebildiği için kullanıcılar özgün bir tasarım ortaya çıkarabilir. Doku ve renk kombinasyonu ile benzersiz bir görünüm yaratılabilir. 


Balkon Yer Seramikleri


Dış mekânda kullanılan balkon duvarı fayans modelleri soğuk ve sıcak hava koşullarına ve suya dayanıklı olarak üretilir. VitrA’nın bazı balkon yer seramikleri,  mat yüzeyi sayesinde düşme gibi olası kazaları önleyebilir. R10A kaymazlık seviyesindeki V-Safe özelliğine sahip olan modeller de koleksiyonda mevcuttur. Bu sayede ürünler, ıslak alanlar için en uygun karo seramiklerden biri hâline gelir. 


Teras Seramikleri


Balkonlarda olduğu gibi teras fayansları seçilirken hem kalite ve sağlamlığa hem de dekoratif unsurlara dikkat edilir. Mat dokuya sahip kaydırmayan modeller, en işlevsel ürünlerin başında gelir. Dekorasyona önem verenler, sıcak geometrik desenlerle zenginleştirilen hareketli bir duvar karosunu ahşap görünüme sahip zemin balkon karo modeli ile birlikte kullanabilir. Bu kombinasyon, alanın rustik tasarımını korurken modern bir görünüm de sağlar.

 

Balkon Seramik Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?


Balkonlar için seramik seçerken öncelikle duvar ve zeminde kullanılan modellerin renk ve tarz uyumuna dikkat edilmelidir. Farklı desenler bir arada kullanılırken desenlerin gözü yormamasına özen gösterilmelidir. Duvarda desenli bir model kullanıldıysa, zeminde sade tonlara sahip balkon seramikleri modelleri tercih edilebilir.
Siyah beyaz gibi klasik renklerin yanı sıra bej ve vizon gibi natürel tonlar da balkon ve teraslarda sıklıkla tercih edilir. Ahşabın sıcaklığını yaşam alanlarının her yerine yansıtmak isteyenler ise meşenin karakteristik özelliklerinden ilham alınan modellere yönelebilir. Koyu meşe, rustik tasarımı korurken ortama asil bir görünüm kazandırır. Hareli meşe görünümlü balkon fayans modelleri ise sıcak ama canlı bir atmosfer yaratabilir.
Şık ve dekoratif görünümün yanı sıra bu ürünlerin farklı mevsim koşullarına karşı direnç göstermesi de beklenir. Teraslarda ve açık balkonlarda kullanılan karo seramiklerin olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı olması önemli özelliklerden biridir. Doğru ürünler hem yangına hem de çizilme gibi deformasyonlara karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda su nedeniyle küf ve bakteri oluşumunu da engellemelidir. Bu anlamda hijyenik kullanım imkânı sunan seramikler tercih edilmelidir. Porselen ürünler, su tutmama özelliği sayesinde uzun kullanım ömrüne sahiptir. VitrA’nın Urbancrete serisi modelleri dona karşı direnç gösterir ve sağlam yapısı ile öne çıkar. 


Balkon Karo Seramik Ölçüleri ve Montajı


Karo seramiklerin alana doğru uygulanması ve bütüncül bir görünüm yaratması için ölçülerin doğru alınması önemli bir noktadır. Öncelikle balkon ya da terasın boyutlarını cm² cinsinden ölçmek gerekir. Ardından almak istenilen fayansın uzun ve kısa kenarları çarpılarak aynı ölçüye ulaşılabilir ve ihtiyaç duyulan karo seramik sayısı belirlenir. Balkon fayansları 10 X 30 cm, 15 X 15 cm, 20 X 120 cm gibi küçük ya da büyük ebatlarda olabilir. 


Balkon & Teras Fayans Fiyatları


Geniş bir aralıkta seyreden balkon seramik fiyatları belirlenirken hem üretim materyalleri ve dayanıklılık gibi teknik özelliklere hem de tasarım özelliklerine ve fonksiyonelliğe dikkat edilir. VitrA’nın uzun ömürlü porselen balkon karo modelleri, değişen sıcaklık ve iklim koşullarına karşı zarar görmeden dayanabilen malzemelerden üretilir. Gözeneksiz bir yapıya sahip olduğu için özellikle şiddetli yağmura maruz kalan dış mekanlar için idealdir. 
Porselen karo seramikler, balkonlara ferahlatıcı bir dokunuş katmak için uygun ürünlerdir. Geleneksel desenlerin yeniden yorumlanmasıyla elde edilen çağdaş modeller ya da ahşap görünüme sahip olan karo seramikler tercih edilebilir. Farklı renk, ton ve desenlerde bulunan ürünler, balkonlara dekoratif bir görünüm katar. Alana boyut katmak için koyu ve açık gölgeli balkon karoları da kullanılabilir. Bu ürünler sadece görsel olarak çarpıcı olmakla kalmaz, aynı zamanda son derece dayanıklıdır. Ayrıca kurulumları kolaydır ve az bakım gerektirir. 
Kullanım alanına en uygun ürünü belirlemek için balkon fayans modelleri ve fiyatları hakkında bilgi alınabilir ve dikkat çekici balkon tasarımları oluşturulabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek