Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Aydınlatmalı Banyo Aynaları

7 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Boy Dolabı Tipi
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Süzgeç
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Ledli Banyo Aynaları

Günlük rutinin önemli bir parçası olan banyolar kullanıcıların rahatlama ve kişisel hijyen ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur. İşlevsel banyonun önemli elementlerinden biri iyi bir aydınlatmadır. Ledli banyo aynaları, banyo için ideal seviyede aydınlatma sağlayarak kullanıcıların hijyen ihtiyaçlarını etkili şekilde karşılamasına yardımcı olur. Ledli banyo aynaları, banyonun genel tasarımına katkıda bulunarak şık ve modern bir görünüm kazandırmayı destekler. Mekâna zarafet ve incelik katmak için kullanılan dekorasyon unsurları arasında yer alır. Ledli banyo aynaları, işlevsel banyoların daha geniş görünmesine yardımcı olur ve işlevselliğine katkı sağlar.
Banyo ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir marka olan VitrA, her banyonun ihtiyacını karşılamak için tasarlanmış çeşitli banyo aynaları sunar. Ledli banyo aynası modelleri, mükemmel görüş sağlarken aynı zamanda çevreye de duyarlı olan parlak, enerji tasarruflu led ışıklara sahiptir. VitrA imzası taşıyan modern aydınlatmalı aynalar, banyoları modern ve işlevsel bir tasarımla yeniden dizayn etmek isteyenler için işlevsel çözümler sunar. 

Ledli Banyo Aynası Modelleri

En popüler seçeneklerden biri olan Sento aydınlatmalı ayna, mükemmel görünürlük sağlayan ve aynı zamanda çevreye duyarlı olan parlak, enerji tasarruflu led ışıklara sahiptir. Sento Koleksiyonu'nun yuvarlatılmış köşeleri ve sade tasarımı banyolarda ferah ve zarif bir ortam sağlar. Bir başka seçenek de depolama alanı sunan Sento aydınlatmalı dolaplı aynadır. Özellikle küçük banyolar söz konusu olduğunda aynaların doğru kullanımı daha da önem kazanır. Doğru ayna yerleşimi ve etkili aydınlatma ile birlikte küçük banyoları daha geniş ve ferah göstermek mümkündür. Aydınlatmalı aynalar ile bu etki artırılabilir. 
Sento koleksiyonundaki aydınlatmalı, dolaplı aynalar alan kullanışlılığını artırmaya yardımcı olur. Diş fırçası, sabun, pamuk ve benzeri kişisel bakım ürünleri dolapta depolayarak banyolara ferah bir görünüm kazandırılabilir. VitrA'nın Sento Koleksiyonu, farklı ihtiyaçlara uygun işlevsellik ve stili bir araya getiren ledli banyo aynaları yelpazesi sunar. Enerji tasarruflu led ışıkları ve şık tasarımları ile bu aynalar yenilenen banyolarda bütünlük sağlamak ve mevcut banyolara ferahlık kazandırmak için tercih edilebilir. 

Yuvarlak Ledli Banyo Aynaları

Arkadan aydınlatmalı premium yuvarlak aynalar banyolara modern görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Şık ve dairesel bir tasarıma sahip ve enerji tasarruflu led ışıklarla arkadan aydınlayılan aynalar kişisel bakım sırasında rahat kullanım sağlar. Arka ışık, zarif ve şık bir ortam yaratarak banyoların tasarımına lüks ve sofistike bir görünüm kazandırmak için katkıda bulunur. Arka ışığın yarattığı sıcak ve davetkar ortam banyolarda lüks bir SPA hissi yaratır. Arkadan aydınlatmalı aynaların öne çıkan faydalarından biri, bakım ve stil için kullanışlı aydınlatma sağlamalarıdır. Işık, ayna boyunca eşit olarak dağılarak gölgeleri ortadan kaldırır ve mükemmel görüş sağlar. Bu, her ayrıntıyı net bir şekilde görmeyi sağladığından, özellikle makyaj yapmak veya tıraş olmak gibi işler için tercih edilir.
Arkadan aydınlatmalı aynalar, banyolarda derinlik ve boyut hissi yaratır. Aynanın arkasındaki ışık, daha geniş bir alan yanılsaması yaratarak banyoyu daha açık ve havadar hissettirir. Bu, özellikle alanın önemli olduğu küçük banyolarda da faydalı olabilir. Arkadan aydınlatmalı aynalar, pratik faydalarının yanı sıra her banyoya stil ve zarafet katar. Yumuşak bir ölçü ile gelen ışığın yarattığı ambiyans, rahatlatıcı banyo deneyimini üst seviyelere taşıyabilir. Sento koleksiyonunun yuvarlak ve arkadan aydınlatmalı aynaları, lüks ve zarif bir banyo tasarımı yaratmak isteyen herkes için mükemmel bir seçimdir. İşlevselliğin stille birleştiği Sento koleksiyonunu tercih ederek banyolara tamamlayıcı bir dokunuş katılabilir.

Modern Aydınlatmalı Banyo Aynaları

Günümüz dünyasında, modern banyo tasarımı trend olmuştur ve bu görünümü elde etmenin en önemli unsurlarından biri, işlevsel ve stil sahibi tasarımlara başvurmaktır. Banyo ürünleri söz konusu olduğunda işlevsellik vaat eden ürünler ile istenilen stili birleştiren VitrA’nın zengin ürün yelpazesi arasından seçiminizi yaparak banyolarınızı dizayn edebilirsiniz. Ledli, aydınlatmalı aynalar, her banyoya şık ve çağdaş bir görünüm kazandırabilen modern bir dokunuştur. Geleneksel aynalardan farklı olarak, bu aynalar mükemmel görüş sağlayan ve aynı zamanda alana lüks ve sofistike bir dokunuş katan dahili bir aydınlatmaya sahiptir.

Led Işıklı Banyo Aynası Fiyatları

Modern bir banyo tasarımı; temiz hatları, minimalizmi ve işlevselliği ile tanımlanabilir. Nötr renklerin ve doğal malzemelerin kullanımı gibi çeşitli kriterler ile karakterize edilebileceği gibi; fonksiyonel özellikler sunarken banyonun stilini geliştiren ürünler ile de öne çıkar. Buna karşılık, geleneksel bir banyo tasarımı tipik olarak süslü armatürler, desenler ve dekoratif öğeler içerir. Banyolarda modern bir dokunuş elde etmek için şık ve fonksiyonel banyo ürünleri tercih ederek işe başlanabilir. Genel banyo deneyimini geliştirmek için aydınlatmalı aynalardan, işlevsel ve şık dokunuşlar katan diğer VitrA ürünlerine kadar tüm seçenekler VitrA Online’dan incelenebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek