Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Aynalı Dolaplar

8 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Kapak Sayısı
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Süzgeç
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Boy Dolabı Tipi
Sifon Alt Grubu
Yavaş Kapanır
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Banyo için aynalı dolap çeşitleri, hemen hemen her iç mekâna uyum sağlayarak alana özel bir çekicilik kazandırır. Alanı görsel olarak büyük gösterdiği ve parlak ve ferah bir ortam yarattığı için özellikle küçük boyutlu banyolar için uygundur. Dolaplı ayna modelleri, kompakt ve rahat olmasına önem verenler için ideal bir seçenektir. Banyoda kullanılan ürünler derin iç raflarda saklanabilir ve kapaklar, tüm alanı görmek için kullanılabilir.

VitrA koleksiyonları, yuvarlak ya da kare gibi farklı tasarım özelliklerine ve renklere sahip olan çeşitli modellere sahiptir. Banyolarında işlevsel ve şık bir dolap kullanmak isteyenler, avantajlı aynalı dolap fiyatları ile sunulan bu modellerden yararlanabilir.

Aynalı Banyo Dolabı Modelleri

Bir banyo dolabı, her büyüklükteki banyoya ek depolama alanı eklemek için ideal bir seçenek olabilir. Aynı zamanda banyoda ihtiyaç duyulan her eşyanın ulaşabilir bir mesafede olmasını sağlar.

Aynalı banyo dolapları, banyoları düzenli tutarken alanın güzel görünmesini sağlar. Genellikle lavabonun veya makyaj masasının üstüne yerleştirilir ve diş fırçası ya da ilaç gibi eşyaların saklanması için kullanılır. Ayrıca aynalı dolap modelleri ve kapaklarının ek avantajları da vardır.

VitrA, aynalı dolaplar koleksiyonunda güçlü hatlara sahip lavabo üstü aynalı banyo dolabı modellerinden fonksiyonel oval ve yuvarlak aynalara, tek kişilik alan sağlayan dolaplardan saklama alanının genişlemesini sağlayan çift aynalı seçeneklere kadar farklı alternatifler sunar.

Lavabo Üstü Aynalı Dolaplar

Lavabo üzerinde kullanılabilen bir dolap, tüm temel banyo ürünleri için yeterli depolama alanını sunarken aynalarla ek avantajlar sağlar. Özellikle alanın dar olduğu banyolarda bu modeller tercih edilebilir. Kompakt bir lavabo üstü aynalı dolap, küçük bir banyoya iyi uyum sağlar. Ayna dolapları genellikle tek ya da çift kapılıdır. Yıkama alanının ölçülerine uygun bir dolaplı lavabo aynası seçilebilir.

Geniş bir banyo yaratmak isteyenler, banyonun genelinden farklı renkteki kenarlara ve çerçevelere sahip aynalı banyo dolaplarını tercih edebilir. Banyo üst dolabı, bu sayede banyoların geri kalanıyla mükemmel uyum sağlayan bir eklenti olabilir.

Kapaklı Dolaplı Aynalar

Aynalı dolap, çok çeşitli gereksinimleri ve tasarım isteklerini karşılarken sınırlı alanda şık bir tasarım ile akıllı ve pratik bir depolama çözümünü birleştirir. Bu ürünlerle dağınıklığın minimumda tutulması mümkün olur. Daha küçük alanlar için uygun olan tek aynalı kapaklı banyo dolabı, düzenli bir ortam için banyo malzemelerinin muhafaza edilmesini sağlar.

Çift kapaklı banyo için aynalı dolap ise daha geniş banyolar için uygundur. Lavabo üzerine monte edilerek kullanıldığı için fazla yer kaplamaz. Özellikle aileleri için işlevsel çözümler arayanlar, VitrA’nın ferahlık hissi veren modellerini tercih edebilir.

VitrA’nın çağdaş koleksiyonlarında LED aydınlatmalı aynalı ve kapaklı dolaplar yer alır. Gövde ve kapaklarda MDF gibi materyaller kullanılan bu kapaklı banyo dolaplı ayna çeşitleri, bakımı da kolay bir hâle getirir.

Yuvarlak Aynalı Banyo Dolapları

Her banyo için çarpıcı bir odak noktası oluşturan yuvarlak aynalı banyo dolabı, banyolarda ekstra depolama alanı arayanlar için uygun çözümler sunar. Pürüzsüz hatlarıyla banyoya derinlik ve karakter kattığı için her şekil ve boyuttaki banyo için popüler bir seçim hâline gelir. Şık banyo aynalı üst dolap tasarımları, geleneksel kare veya dikdörtgen aynalara göre daha yumuşak bir görünüm sunduğu için zarif ve şık bir tasarım yaratmaya yardımcı olur.

Banyo Dekorasyonunda Aynalı Dolap Kullanımı

Depolama alanının genişletilmesi ve banyonun temiz ve düzenli tutulması için uygun olan tek, kapaklı ve aynalı dolaplar hem tasarımları hem de renkleri ile alana ferah bir hava katar. Mat ya da parlak yüzeye sahip olan dolaplı ayna banyo ürünleri, genellikle çerçevesiz bir şekilde tasarlanır.

Özellikle küçük banyolarda yaygın olarak görülen banyo dolabının aynalı yüzeyi, doğal olarak alanda aydınlık bir görünüm yaratır. Banyo dolabı ayna modelleri, ışığın banyonun etrafında yansımasına yardımcı olur. Sonuç olarak alanın daha parlak ve daha büyük görünmesini sağlar. Ayrıca aynalı dolaptan gelen yansıma, açık alan hissi yaratır.

Saklama alanı söz konusu olduğunda ahşap dolaplı banyo aynası, banyoların genel stiline bağlı olarak temiz ve modern ya da geleneksel bir görünüm sunar. MDF malzemeden yapılan, düzgün şekilde boyanan ve kapatılan dolaplar, bir banyo için en önemli mobilyalardan biridir.

Banyolarda lavabo üstünde kalan alan, bu dolaplarla değerlendirilerek alandan ekstra saklama alanı elde edilebilir. Aynı zamanda alana şıklık ve işlevsellik katabilir. Eşyaların saklanması için bir banyo ayna dolabı modeline ihtiyaç duyulduğunda ya da eşyaların düzenlenmesi gerektiğinde, VitrA’nın altında açık raf bulunan aynalı dolapları tercih edilebilir. Banyolara zarafet getiren cam raflar gibi ekstra fonksiyonel parçalara havlular ve banyoda kullanılan diğer eşyalar koyulabilir.

Dolaplı Ayna Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Banyolar için aynalı banyo üst dolabı seçilirken öncelikle boyutlara dikkat edilmesi faydalı olur. Küçük alanlar için 60 cm modeller uygunken daha geniş alanlarda 80 cm veya 100 cm ölçülerinde dolaplar kullanılabilir.

Boyutların yanı sıra kapakların rahat açılıp kapanması, raf sayısı ve malzeme kalitesine de dikkat edilmesi gerekir. Ayrıca üretimde kullanılan malzemelerin nemden etkilenmemesi de önemli bir noktadır. VitrA’nın termoform kaplamalı banyo aynalı dolap modelleri, pürüzsüz ve temiz bir yüzey yaratırken uzun ömürlü kullanım imkânı sunar.

Banyo için ayna dolabının diğer mobilya ve eşyalarla birlikte seçilmesi tavsiye edilir. Bu, banyonun tasarımının tek bir tarzda tutarlı olmasına ve tüm eşyaların birbiriyle uyumlu bir şekilde birleştirilmesine katkıda bulunur. VitrA koleksiyonlarında gelenekselden moderne kadar pek çok farklı tasarımda aynalı banyo dolabı takımı mevcuttur.

Bazı banyo dolabı aynalı modellerde aydınlatma, açık raflar ve yavaş kapanma gibi ekstra özellikler de bulunur. Yenilikçi ve enerji tasarruflu LED aydınlatmaya sahip modeller, banyolara şık bir görünüm katar.

VitrA’nın renk alternatifleri de oldukça geniştir. Ferah ve aydınlık bir ortam yaratmak isteyenlerin seçimi parlak beyaz renge sahip bir aynalı banyo dolabı olabilir. Modern bir dekorasyona uyum sağlayan mat beyaz ve mat gri de koleksiyonda yer alır. Sıra dışı bir seçim yapmak isteyenler mat fiyord yeşilini, geleneksel bir görünümden yana olanlar ise açık meşe renk alternatiflerini değerlendirebilir.

Aynalı Banyo Dolabı Fiyatları

Her banyonun önemli bir unsuru olan aynalı banyo dolapları, alanı farklılaştırmanın kolay bir yolunu sunar. Bu ürünler, banyo aksesuarlarının saklanmasını sağlarken ayna görevi de görür. Her tarza ve mekâna uygun çeşitli banyo aynası dolapları sunulduğu için fiyat aralığı geniştir.

VitrA, tek ve çift kapaklı ürünlerden modern ve minimalist kaplamalara sahip banyo aynalı dolap modellerine kadar çeşitli tarzlar ve tasarımlar arasından seçim yapılmasına yardımcı olur. Banyo alanından tasarruf etmek ve benzersiz bir stil yaratmak için iki aksesuarın tüm özelliklerinden yararlanılabilir.

LED ışıklar da aynalı banyo dolabı fiyatları üzerinde etkili faktörlerden biridir. LED aydınlatmalar, tıraş olanlar ya da makyaj yapanlar için işlevsel hâle gelir. Ek olarak; çocukların ve ileri yaşta bireylerin kullanımını kolaylaştıran yavaş kapanan kapaklar da fiyatları değiştirebilir. VitrA’nın farklı bütçelere uygun farklı aynalı dolap modelleri sayesinde kullanıcılar, işlevsel çözümler sunan şık modelleri banyolarında kullanabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek