Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Duş Tekneleri

3 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Seri
Ürün Özellikleri
Renk
Filtrele

VitrA, duş teknesi tasarımında maksimum konfor ve işlevsellik hedefini benimser. Bu hedefe uygun olarak, koleksiyon dâhilindeki tüm ürünlerin yapım aşamasında yüksek kalite standartlarına bağlı kalınır. Böylece VitrA müşterileri; darbelere ve aşındırıcı etkilere karşı dayanıklı, uzun yıllar boyunca estetik görünümlerini kaybetmeyen, konforlu duş tekneleri arasından seçimlerini yapabilir.

Banyo Teknesi

Yıkanma alanlarına yeni banyo teknesi satın almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken konuların başında dayanıklılık gelir. VitrA duş teknesi modelleri, dayanıklılık seviyeleri ile kullanıcı beklentilerini tam olarak karşılar. Yüksek kalite standartları doğrultusunda üretimde kullanılan akrilik, duş teknelerinin uzun yıllar boyunca tüm fiziksel özelliklerini korumasını sağlar. VitrA banyo teknelerinin darbe ve çizilmeye karşı dayanıklı yapısı sayesinde, yıkanma alanında yenileme ihtiyacı uzun süre boyunca ertelenir.

Kolay temizlenebilme özelliği, duşakabin teknesi seçiminde dayanıklılık kadar önemli bir diğer konudur. Üretim aşamasında kullanılan akrilik, ürünlere sağlamlığın yanında kolay temizlenme özelliği de kazandırır. VitrA, yıkanma alanlarındaki hijyen seviyesinin her daim yüksek kalması amacıyla akrilik duş teknesi tasarımında iki detaya yer verir. Duş teknesi haznesi, tasarımındaki farklılık sayesinde su akışının sifona doğru yönlenmesini sağlar. Çıkış ünitesi ise tekne üzerinde biriken suyu çekerek hem hijyen hem de konfor seviyesinin yüksek kalmasına yardımcı olur. VitrA’yı tercih eden bireyler, kullanım alışkanlıkları doğrultusunda dilerlerse seramik duş teknesi çeşitlerine de yönelebilir.

VitrA duşakabin teknesi koleksiyonundaki ürünler, görünüm açısından da üst düzey bir profil ortaya koyar. Koleksiyonun geneline yumuşak hatlar ve beyaz renk hâkimdir. Farklı tarzlardan hoşlananlar için koleksiyon dâhilinde alternatif renk ve model seçenekleri de bulunur. VitrA müşterileri, tasarım özelliklerinin beraberinde getirdiği avantajla banyolarının ve yıkanma alanlarının dekorasyonunu kolayca zamansız hale getirebilir. 

Duş Teknesi Fiyatları ve Modelleri

VitrA, banyo teknesi koleksiyonunda klasik tarzdaki ürünleri modern dokunuşlarla zenginleştirerek kullanıcıların beğenisine sunar. Böylece, kullanım alışkanlıklarını değiştirmek istemeyen bireylerle birlikte, yeni yaklaşımları denemekten hoşlananlar da aradıkları tarzda ürünleri rahatlıkla bulabilir. Örneğin, flat duş teknesi modelleri ile banyolardaki estetik görünüm kolayca pekiştirilebilir. Düz duş teknesi adıyla da anılan bu modellerin yerden yüksekliği, türdeşleri ile karşılaştırıldıklarında çok daha azdır. Bu özelliği sayesinde flat duş tekneleri, her yaş grubundan bireye çok daha konforlu bir duş deneyimi yaşama olanağı yaratır.

VitrA banyo teknesi koleksiyonu, kullanım kolaylığına ve konfora önem verenler için farklı çözümleri de bünyesinde barındırır. Bu çözümlerden biri olan oturmalı duş teknesi, özellikle ileri yaş grubundaki bireylere ekstra rahatlık imkânı sağlar. Oturma yerine sahip duş tekneleri, farklı ölçülerdeki yıkanma alanlarında kullanılabilmeleri için çeşitli modellerde üretilir. Oturmalı banyo teknesi modelleri ayrıca yıkanma alanı içerisinde hareket etmeyi kolaylaştıran destek barı gibi ekipmanlar yardımıyla engelsiz banyolar yaratılabilmesini de mümkün kılar.

Yardımcı donanımlar vasıtasıyla özelleştirilebilen standart tipteki ürünlere ek olarak VitrA, koleksiyonunda tamamen özgün tasarımlara da yer verir. Bedensel engelli bireylerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen duş teknesi modelleri, kaymayı önleyici zemin gibi özellikleri ile ön plana çıkar. Engelsiz banyo kategorisi altında sıralanan bu modellerde zemin açıları özel olarak oluşturulur. Böylece bedensel engelli bireyler, her alanda olması gerektiği gibi banyolarında da güvende hissedebilir.

Duş Teknesi Ölçüleri ve Boyutları

Duş teknesi ölçülerinin, banyoda yıkanma alanı olarak belirlenmiş bölüme net biçimde uyması şarttır. Ancak bu ölçüler her konutta aynı değildir. VitrA, kullanıcı beklentilerini eksiksiz karşılama hedefi doğrultusunda monoblok duş teknesi modellerini farklı ölçülerde üretir. Banyolarını yenileyerek çok daha konforlu bir alana dönüştürmek isteyen kullanıcılar, VitrA kataloglarında ihtiyaç duydukları seçeneklere kolayca ulaşabilir. VitrA’nın titiz çalışmalar sonucunda oluşturduğu koleksiyonda, farklı boyutlardaki kare modeller dışında dikdörtgen duş teknesi çeşitleri de bulunur.

Küçük boyutlara sahip banyolarda konforlu yıkanma alanları yaratmanın en etkili yolu, köşe duş teknesi modellerine yönelmek olarak düşünülebilir. Köşe modeller, yuvarlak hatları dolayısıyla alanı verimli kullanmayı mümkün hale getirir. Banyolarına farklı bir görünüm kazandırmak amacıyla VitrA mağazalarını ziyaret edenler, tıpkı kare ve dikdörtgen modellerde olduğu gibi köşe duşakabin teknelerinin de sıfır ve alçak zemin versiyonları arasından seçim yapabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek