Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Duş Kabinleri

2 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Şık ve Modern Duşa Kabin Modelleri

Banyoda hem zarif hem de şık bir görünüm yakalamak için duşa kabin tercihi de önemli bir etkendir. Doğru duşa kabin seçimi sayesinde alanı çok daha geniş, estetik ve kaliteli göstermek mümkündür.

Her banyonun alan genişliği ve tasarımı kendine özgüdür. Bu bağlamda seçilecek olan duşa kabin seçeneklerinde de farklı tarzlar ve malzemelerin kullanıldığı görülebilir. VitrA, her türlü tarzla uyum sağlayabilecek çeşitli stillerdeki duşa kabin seçeneklerini satışa sunar.

Şık, modern ve zarif bir görünümün temellerini atmakta etkili olan duşa kabin modelleri sayesinde öne çıkan VitrA, ürünlerinin kalitesi ve dayanıklılığı ile de dikkat çeker. Uzun ömürlü, fonksiyonel ve estetik ürün çeşitleri, markanın sık tercih edilmesindeki en önemli etkendir.

Universal koleksiyonu ile dikkat çeken VitrA, duşa kabin seçeneklerini her bütçeye ve tarza uyumlu olacak şekilde sunar. Farklı modeller arasından banyonun tarzı ile en uyumlu, sade ve şık model tercih edilerek mekân atmosferini tümüyle değiştirmek mümkün olur. Güvenlik ve dayanıklılık açısından tabi tutulduğu tüm testleri başarı ile geçmiş olan VitrA duşa kabin modelleri, fiyat açısından da sektöre kıyasla son derece avantajlı fiyatlar sunuyor oluşuyla öne çıkar.

Banyosunu değiştirmek, şık bir dokunuşta bulunmak ve avantajlı bir duşa kabine sahip olmak isteyen herkes VitrA’yı tercih ederek ürünleri inceleyebilir. Ürünler arasından beğenilerine ve bütçelerine en uygun olanı satın alarak güvenle ve hızla kullanmaya başlayabilir.

 

Duşa Kabin Çeşitlerinde Kullanılan Malzemeler

Duşa kabin çeşitlerinde farklı materyallerin kullanıldığı görülebilir. Hijyen, tasarım, dayanıklılık ve estetik gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösteren materyallerin tümü uzun ömürlü kullanıma hazırdır. Duşa kabin çeşitleri özelinde kullanılmakta olan temel malzemeler arasında;

  • ● Tempered cam,
  • ● Akrilik-plastik paneller,
  • ● Cam fiberglas ve polyester reçine paneller,
  • ● Paslanmaz çelik iskeletler,
  • ● Bakır-pirinç detaylar,
  • ● Eloxal kaplamalar,
  • ● Protect plus kaplamalar,
  • ● Seramik yahut porselen duş tepeleri yer almaktadır.

Ürün özelinde kullanılan materyallerde değişiklik görülse de VitrA’nın tüm modellerinde uzun süreli ve güvenli kullanıma uygun malzemeler tercih edilmektedir. Temizlik kolaylığı sağlayan malzemeler, dayanıklılık açısından da oldukça güvenilirdir. Malzemelerin tümü suya, basınca, ısıya ve darbelere karşı dayanıklı oluşlarıyla dikkat çekmektedir.

Kullanılan malzemelere bağlı olarak duşa kabin fiyatlarında farklılaşmalar görülebilmektedir. Örneğin; duşa kabin cam fiyatları malzeme kalınlığı, genişliği ve dayanıklılık derecesine bağlı olarak değişebilmektedir. VitrA her fiyattan en güvenilir ürünleri müşteri beğenisine sunmaktadır. Böylece dileyen herkesin kaliteli VitrA ürünlerini satın alması mümkün olmaktadır.

Cam Duşa Kabin Modelleri

Farklı camlardan yapılan, değişik çizgilere ve tasarımlara sahip banyo duşa kabin modelleri, VitrA farkıyla banyolara bambaşka bir boyut katmaktadır. Her tarza, isteğe ve bütçeye uyumlu modelleri ile bilinen VitrA, uzun süreli kullanım ve fonksiyonellik açısından da oldukça avantajlı modelleri sunar.

Cam banyo kabini modelleri, farklı kalınlık ve boyutlardaki kapıları, renkleri ve camları ile dikkat çekmektedir. Her ihtiyaca uygun cam duş ünitesi seçenekleri sayesinde kişilerin kendi diledikleri şekilde bir ürün satın alarak kullanması mümkündür. Cam kalınlıklarına ve türlerine bağlı olarak ürünlerin farklı noktalarda avantajlar sağladığı görülebilir.

VitrA kuruluma hazır duşa kabin seçenekleri sayesinde, seçilen ürünün en kısa süre içerisinde kullanıma uyumlu hâle gelmesini de destekler. Modern duşa kabin modellerinde farklı genişlikteki ve materyaldeki cam seçenekleri de dikkat çeker. Leke tutmayan, basınca ve ısıya dayanıklı, kalın ve su sızdırmaz cam duşa kabin tercihinde bulunmak isteyenler için VitrA son derece ideal bir marka olarak öne çıkar. Üstelik avantajlı cam duşa kabin fiyatları ile her kesime hitap ederek de farkını ortaya koyar.

 

Duşa Kabin Kullanımının Avantajları

Duşa kabin kullanımının farklı pek çok amaca hizmet ettiği görülse de bu ürünün başlıca kullanım nedeni banyo içerisinde güvenlikli ve hijyenik bir duş alanı oluşturmaktır. Duşa kabinler sayesinde belirli alan içerisinde güvenle duş almak mümkündür. Duvara, zemine, lavabo bataryalarına ve diğer tüm alanlara su sıçramasını engelleyen bu tasarım, hijyenik bir alan oluşturmak açısından önemlidir.

Hijyen ve temizlik bakımından önemli avantaj sağlayan duşa kabin çeşitleri, banyo alanını ve zemini su sıçramalarına, lekelere ve kire karşı korur. Duvarların ıslanmasının da önüne geçen kabinler sayesinde belirli alan içerisinde temiz ve sağlıklı bir şekilde duş almak mümkün olur. Duş alanı ve tuvaletin bir arada bulunduğu banyolarda da bölünme sağlanarak alan çok daha fonksiyonel kullanılabilir.

Daha küçük alan içerisinde suyun etkili bir şekilde kullanılmasını sağlıyor oluşu da bu ürünlerin sağlamış olduğu önemli avantajlar arasında yer almaktadır. Bu sayede su tasarrufu sağlanabilmektedir. Bir diğer avantajı ise banyoda estetik ve bütün bir görünüm oluşmasıdır. Seçilen duşa kabin modeli sayesinde banyonun genel tarzına uyumlu, estetik ve pratik kullanıma müsait bir alan elde edilebilir.

Yaşlı, çocuk ve engelli dostu olan duş kabini seçenekleri, banyo yapmayı kolaylaştırmaları nedeniyle de sıklıkla tercih edilmektedir. Rahat ve güvenli duş alımı özel gereksinimleri bulunan insanlar için son derece önemlidir. Bu nedenle VitrA özenli bir şekilde tasarımlarını geliştirmektedir. Özelleştirilebilir tasarım imkânları sunması, hijyenik, pratik ve güvenli duş almayı mümkün kılması duşa kabin kullanımının en önemli avantajları olarak sıralanabilmektedir. Bu avantajlara sahip olmak için VitrA güvencesiyle duşa kabin satın almak yeterlidir.

 

Banyolar için Doğru Duşa Kabin Seçimi

Banyo genişliği, duşa kabin yerleştirilecek alanın sahip olduğu zemin ve duvar özellikleri gibi detayları inceleyerek doğru bir duşa kabin tercihinde bulunmak mümkündür. Duşa kabin tercihinde bulunurken banyonun genel tarzı ile uyumlu olan bir seçeneği tercih etmek de bütünlük açısından önemlidir.

Banyo için doğru duşa kabin tercihinde bulunmak adına öncelikle kişilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurması gerekir. İhtiyaçlara uyumlu bir seçeneği keşfettikten sonra ise özelleştirilebilir tasarımdan neler beklendiğini, estetik zevkleri ve banyo tarzı ile yakalanması hedeflenen uyumluluğu gözeterek net bir tercihte bulunmak mümkün olur.

VitrA, farklı modelleri ve uzun ömürlü kullanım imkânı sunan duşa kabin seçenekleri sayesinde bu anlamda tercih edilebilecek güvenli seçenekleri satışa sunmaktadır. Hem estetik hem fonksiyonel hem de avantajlı fiyatlara sahip seçenekleri keşfetmek için doğru adres olarak VitrA gösterilebilir. Herkese uygun duşa kabin fiyatları ile dikkat çeken VitrA’nın montaj ve kargo gibi hizmetlerini de bünyesinde bulunduruyor oluşu güvenli alışveriş açısından önemli bir noktadır.

Banyo tasarımıyla örtüşen, uzun ömürlü ve estetik bir duşa kabin tercihinde bulunmak için VitrA tercih edilebilir. Sunulan farklı özelliklerdeki ve modellerdeki ürünler arasından kişilerin dilediklerini seçerek banyoya önemli bir dokunuşta bulunması mümkündür.

Duşa Kabin Ölçüsü Ne Olmalı?

Duşa kabin ölçüsü, banyo genişliğine ve ihtiyaca bağlı olarak değişkenlik gösterebilen bir kriterdir. Ölçü belirlerken banyoda duşa kabinin yerleştirileceği alanın doğru şekilde ölçülmesi ve kabin alanının buna göre hesaplanması önemlidir.

Standart duşa kabinlerde genişlik genellikle 80 ve 120 cm aralığındadır. Alan genişliğine bağlı olarak tasarım özelleştirilebilir. Tavan yüksekliği açısından uyumluluk oluşturmak adına ise standart modellerin yüksekliklerinin 185-220 cm aralığında değiştiği görülebilir.

Duşa kabin ölçüsü belirlerken, kişilerin kendi istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürünleri özelleştirme imkânları bulunur. Bu sayede her genişlik ve yükseklikte duşa kabin çeşitleri elde edilebilir. VitrA, ürünlerin özelleştirilebilmesine imkân tanıyor oluşu ile kişilerin dilediği genişlik ve yükseklikteki duş kabinlerini en kısa sürede temin eder.

 

Duşa Kabin Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Duşa kabin fiyatlarını etkileyen farklı pek çok faktör bulunur. Bu ürünlerin fiyatlarındaki ana belirleyiciler arasında;

  • ● Duşa kabinin materyali,
  • ● Ürün genişliği ve yüksekliği,
  • ● Ürün markası,
  • ● Tercih edilen modelin sahip olduğu işçilik,
  • ● Montaj ve taşıma masrafları,
  • ● Cam türü ve kalınlığı,
  • ● Aksesuarlar yer alır.

Duşa kabin modelleri, her bütçeye ve isteğe uygun şekilde VitrA farkıyla satışa sunulmaktadır. En uygun duşa kabin fiyatlarını VitrA’da keşfederek fonksiyonel ve şık bir ürün satın almak mümkündür. Dayanıklı, uzun ömürlü ve güvenli modeller sayesinde alınan ürünler fiyat performans açısından da oldukça avantajlıdır.

Duşa kabin fiyatlarını etkileyen önemli kriterlerden biri de kabinin tekneye sahip olup olmamasıdır. Teknesiz duşa kabin fiyatları çok daha uygun olabilirken tekneli modellerin tasarımlarına ve özelliklerine bağlı olarak fiyat skalasında değişiklikler görülebilir. Her ihtiyaca ve isteğe uygun modelleri VitrA’da keşfetmek mümkündür.

 

VitrA Duşa Kabin Özellikleri

VitrA farkıyla satışa sunulmakta olan duşa kabin modelleri koleksiyona bağlı olarak farklı özelliklere sahip olabilir. Geneli 60 kilogramlık darbeye kadar dayanıklı olan duşa kabinler, karoların ve duş teknelerinin üstüne kuruluma uyumludur. Şeffaf veya buzlu cam seçenekleri, özel iskelet renkleri ve değişiklik gösteren cam kalınlıkları ile VitrA bünyesinde farklı pek çok duşa kabine rastlanabilir.

VitrA, tüm ürünlerinde transparan yapıdaki Protect Plus teknolojisini kullanarak olası aksiliklerde camın dağılmasını önleyerek güvenli bir kullanım imkânı sunar. Tüm duş kabinleri tabi tutuldukları testler sonucunda tam izolasyon güvencesine sahip olduklarını kanıtlamıştır. Ürünlerin modelleri, renkleri ve şekilleri değişkenlik gösterse de dayanıklılıkları ve güvenilirlik seviyeleri en üst düzeydedir.

Mekanik aksamların dayanıklılığı da modeller değişiklik gösterse de tüm ürünlerde aynı olacak şekilde test edilmiş ve uzun ömürlü kullanıma hazır hâle getirilmiştir. VitrA tarafından piyasaya sürülen ürünlerin tümü hem fonksiyonel hem dayanıklı hem de uzun ömürlü olarak kullanıcı beğenisine sunulmaktadır. VitrA duşa kabinleri, banyoların atmosferini değiştirmek ve estetik bir dokunuş katmak için de oldukça idealdir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek