Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Tuvalet Fırçası

25 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Klozet & WC & Tuvalet Fırçası

Tuvalet fırçaları, klozetlerin hijyen seviyelerini yüksek tutmak için en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Dolayısıyla bu ürünlerin temizleme kapasitesinin yüksek, kullanımının kolay olması gerekir. VitrA, her iki kriteri de göz önünde bulundurarak tuvalet fırçası üretiminde işlevselliğe ve dayanıklılığa önem verir. Ayrıca ürünlerin tasarımlarının dikkat çekici ve diğer banyo aksesuarları ile uyumlu olmasına odaklanılır.

Tuvalet Fırçası Fiyatları

Tuvalet fırçaları temel işlevleri gereği kir tutmayan, kolay temizlenebilen, suya ve dezenfektanların içerisindeki kimyasallara karşı dayanıklı ürünler olmalıdır. Tamamı plastikten üretilen ürünler kısa vadede fiyat avantajları ve kolay temizlenebilme özellikleri ile ön plana çıkar. Ancak plastik ürünlerde uzun vadede aşınmaya bağlı olarak koku oluşumu ve kir tutma gibi problemler gözlemlenebilir. VitrA, kullanıcıların bu tarz durumlar ile karşılaşmamaları adına metal tuvalet fırçası modelleri üretir.

VitrA tuvalet fırçalarının yapımında pirinç, polizerin, zamak ve paslanmaz çelik gibi suya dayanıklı malzemeler kullanılır. Ürünlere dayanıklılıklarını artırmak amacıyla krom ve PVD kaplama uygulanır. Gerek krom gerekse de PVD kaplama ürünlerin görünümlerinin kusursuz bir formda olmasına katkıda bulunur. Üretim aşamasındaki tercihler, tuvalet fırçalarının hijyenik kullanım açısından da üst düzey performans sergilemesine yardımcı olur.

VitrA’nın tuvalet fırçası koleksiyonunda yer alan ürünler klasik iki parçalı tasarıma sahiptir. İşlevselliği ve estetik görünümü pekiştirmeye yönelik tasarım sürecinin bir sonucu olarak, tüm modeller modern çizgileri ile dikkat çeker. Tuvalet fırçalarının kusursuz görünümlerinin katkısıyla banyo ve tuvaletler görsel açıdan çok daha şık alanlara dönüştürülebilir. VitrA, kullanıcılara modern ve yalın görünüme sahip seçenekler dışında, sıra dışı tasarımlı modeller de sunar. Yüksek kalite standartları doğrultusunda üretimi gerçekleştirilen banyo aksesuarlarını kullanmaktan hoşlananlar; krom-beyaz, altın, bakır, siyah ve daha birçok renk seçeneği arasından seçim yapabilir.

Tuvalet Fırçası Modelleri

VitrA, tuvalet fırçası modellerinin modern ve şık görünüme sahip olması kadar işlevsel açıdan da beklentileri eksiksiz karşılamasına önem verir. Deneyimli tasarım ekibi, bu doğrultuda seyyar ve duvara monte olmak üzere iki farklı tipte klozet fırçası üretimine odaklanır. Seyyar klozet fırçaları herhangi bir noktaya bağlantı gerektirmez. Dolayısıyla kullanım alanı esnekliği bu ürünlerde çok daha ön plandadır. VitrA seyyar klozet fırçası modellerindeki muhafaza haznelerinin alt kısımları üretim aşamasında kaymayı önleyici madde ile kaplanır. Bazı modellerde taşımayı kolaylaştırma amacıyla uzun bir tutma sapına da yer verilir.

Duvara monte edilebilen WC fırçası modelleri ise klozet çevresindeki alanı maksimum verimlilikte kullanmak isteyenler için idealdir. VitrA, duvara monte tuvalet fırçalarının cam muhafazaya sahip versiyonlarını da kullanıcıların tercihine sunar. Buzlu ve beyaz cam ile kaplanmış muhafaza kapları, ürünlerin görünümünü estetik açından zenginleştirir. 

VitrA’nın tuvalet fırçası koleksiyonunda küçük yaştaki bireylere yönelik ürünler de bulunur. VitrA’nın çocuklar için geliştirdiği Sento tuvalet fırçalığı, çarpıcı renkleri ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeker. Ürünün bu özellikleri sayesinde küçük yaştakilere kişisel hijyen alışkanlığı kazandırmak sıkıcı olmaktan uzaklaşıp eğlenceli bir süreç haline gelir.

Tuvalet Fırça Takımları

VitrA tasarım ekibi, yalnızca geleneksel tipteki ve tek fonksiyonlu ürünler ortaya çıkartmaktan ziyade birden fazla ihtiyaca cevap verebilecek, fonksiyonel açıdan gelişmiş modeller yaratmaya özen gösterir. Benimsenen bu yaklaşım doğrultusunda ortaya çıkan VitrA tuvalet fırça seti çeşitleri hem kişisel hem de ortamdaki hijyen seviyesinin ideal düzeyde kalmasına imkân tanır.

VitrA tarafından üretilen takımlarda fırçalar ağırlıklı olarak tuvalet kağıdı tutucu ile entegre haldedir. Üst kısımları tutacak şeklinde tasarlanan tuvalet fırçası ve tuvalet kâğıtlığı setleri dikey profilleri sayesinde özellikle küçük boyutlardaki banyolarda rahatlıkla kullanılabilir. VitrA müşterileri, banyo aksesuarları serilerindeki bütünlükten faydalanarak kendi evleri ve iş yerleri için gerek fonksiyonellik gerekse de görünüm açısından kusursuz setler yaratabilir. Bu amaç doğrultusunda birbiriyle uyumlu çöp kovaları, tuvalet kâğıtlıkları ve klozet fırçası modellerini kapsayan ikili ya da üçlü takımlar oluşturulabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek