Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Modern Banyo Dolapları

28 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Daha Fazla Göster
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Süzgeç
Daha Fazla Göster
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Kullanıcıların kendi tarzlarını ve beğenilerini yansıtmalarının, evdeki herkes için ideal bir düzen oluşturmalarının en önemli olduğu yerlerden biri banyolar. Doğru mobilyaların kullanıldığı, uygun aksesuarlarla dekore edilen modern banyo tarzları, herkesin kendinden bir parça bulmasına yardımcı oluyor. VitrA koleksiyonlarında yer alan ürünler de banyodaki bütünlüğün korunmasına ve görünümün daha dinamik bir boyuta ulaşmasına olanak tanıyor. Koleksiyonlarda bulunan dekoratif ve modern banyo dolapları, sıradanlığı tamamıyla ortadan kaldırarak daha ferah bir görünüm sunuyor ve geniş saklama alanlarından faydalanabilmeye imkan sağlıyor. Geniş renk seçenekleriyle, derinlikleri ve boylarıyla modern banyo dolabı seçenekleri, dekorasyonu daha da güçlü bir boyuta ulaştırıyor. Banyo mobilyası model ve fiyatları sayesinde farklı boyutlardaki banyolar için ideal tarza sahip mobilyalar VitrA koleksiyonlarında yerini alıyor.

Kullanışlı ve Modern Banyo Dolapları Modelleri

Modern banyo dolapları modelleri; renk bütünlükleriyle, koleksiyonlarda yer alan pek çok ürünle farklı kombinasyonlarla kullanılabilmeleri ile ve banyoya kazandırdıkları yenilikçi tarzlarla dikkatleri üzerine topluyor. Banyo dolabı modern ve çarpıcı görünümleri sayesinde kullanıcıların hayallerindeki dekorasyonu oluşturabilmesine imkan sağlıyor. Modern banyo dolap modelleri, boy dolaplardan açık ünitelere, çamaşır makinesi dolaplarından açık vitrinlere, üst dolaplardan orta ünitelere ve bornoz ünitelerinden alt ünitelere kadar onlarca farklı çeşitle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Dekorasyonu daha da zenginleştiren ve dekoratif bir tarz ortaya koyan modern şık banyo dolapları, koleksiyonlarda bulunan aksesuarlar sayesinde göz alıcı bir tarz ortaya koymayı başarıyor. 

Zarafetle minimalizmi, sadelikle şıklığı bir arada sunan VitrA koleksiyonları, banyonun atmosferini ferahlaştırıyor. Tamamlayıcı etkileri ile koleksiyonlarda yer alan banyo dolapları, oluşturdukları tarz sayesinde banyoya giren herkesi büyülüyor. Kullanıcıların banyoyu kendi tarzları doğrultusunda kişiselleştirebilmesine imkan tanıyan banyo dolapları, dekoratif görünümlerinin yanı sıra kullanışlılıkları ile de beğeni kazanıyor. Birçok iç bölmeyle, çekmeceyle ve rafla tasarlanan kullanışlı banyo dolapları, banyoda muhafaza edilmesi gereken pek çok ürünü kolayca saklayabilmeye yardımcı oluyor. Koleksiyonlarda yer alan boy dolapları, el havlularının ve bornozların düzenli bir şekilde saklanabilmesi için ideal alanlar yaratıyor. Bornozlar için ayrı bir dolap arayanlar için bornoz üniteleri de koleksiyonlarda bulunan parçalardan biri oluyor.

Kullanıcıların kendilerini en rahat hissetmeleri gereken ortamlardan biri olan banyoların kolaylık sağlaması önem kazanıyor. Bu nedenle kişisel bakım eşyaları için de özel saklama alanları oluşturmak gerekebiliyor. VitrA koleksiyonlarında bulunan üst dolaplar, evde yaşayan herkesin kişisel bakım ürünlerini saklayabilmesine ve banyoda geçirdiği zaman boyunca bu ürünlere kolayca ulaşabilmesine imkan tanıyor. Banyo boy dolabı modelleri arasında bulunan alt dolaplar ise temizlik araç gereçlerinin düzenli ve göz önünden uzak bir alanda saklanabilmesine yardımcı oluyor. Kullanışlı banyo dolap modelleri modern tarzlarıyla bütünleştirdikleri görünümleri sayesinde her beklentiye uyum sağlamayı başarıyor.

Banyo dolapları modern ve çarpıcı tarzlarına, kullanışlı görünümlerine ek olarak renk seçenekleri ile de dikkatleri üzerine topluyor. Koleksiyonların sunduğu tasarım ve renk çeşitliliği, her evdeki banyonun özgün bir tarza sahip olmasına imkan tanıyor. Renkleri sayesinde banyonun daha şık görünmesini sağlayan VitrA banyo dolapları, hem doğal hem de klasik çizgileriyle ön plana çıkıyor. VitrA koleksiyonlarında yer alan tarz modern banyo dolapları, her kullanıcının farklı alternatiflerden faydalanmasını sağlıyor. Bu sayede evlerdeki banyo modern, şık ve etkileyici bir görünüme; kullanışlı ve esnek bir dekorasyona sahip oluyor. Modern banyo dolapları fiyatları da ürünler ve koleksiyonlar özelinde değişiklik gösterebiliyor.

Yavaş Kapanır Modern Banyo Dolapları 

Çağa ayak uyduran VitrA tasarımları, modern teknolojileri yaşam alanlarıyla bir araya getirerek daha pratik ve aynı zamanda lüks vadeden dekorasyonlar oluşturuyor. VitrA’nın modern banyo dolap koleksiyonları içerisinde dikkat çeken modellerden biri olan yavaş kapanır modern banyo dolapları, hasar görme ve yıpranmaları azaltarak mobilyanın kullanım ömrünü uzatıyor. Aydınlatmalı ve hareket sensörlü özellikleri de barındıran yavaş kapanır dolap modelleri, beyaz ve antrasit renk seçenekleri ile klasik, modern ve sade banyolarla buluşturuluyor. Ahşap ve rustik görünümleri sevenler için meşe renkleriyle gelen yavaş kapanır modern banyo dolapları, tarz sahibi bir banyo görünümü yaratırken kullanışlılığı ve konforu da beraberinde getiriyor. Yerleşim alanının boyutuna göre dar enli uzun modellerin yanında lavabo altı modelleri de barındıran koleksiyonlar, her banyonun teknoloji lüksünü tatmasını mümkün hale getiriyor. VitrA yavaş kapanır modern banyo dolapları, üretimde tercih ettiği malzeme kalitesi ile ayrıcalıklı bir mobilya deneyimi sunuyor. Uzun süreli konfor ve lüks hissini banyolara taşıyan banyo dolapları VitrA’nın uzman ekibi ile yetenekli tasarımcıların iş birliğiyle evlere taşınıyor.  

İç Aydınlatmalı Modern Banyo Dolapları

Günden güne yenilenen teknolojisi ile banyo mobilyasını çağcıl bir konfor aracına dönüştüren Vitra, hayatı kolaylaştıran çözümler ile şık tasarımları yaşam alanlarında buluşturuyor. İç aydınlatmalı modern banyo dolapları, gerekli temizlik ve hijyen malzemeleri ile tamamlayıcı banyo ürünlerinin tertipli şekilde muhafaza edilmesini sağlarken erişim kolaylığını bir üst seviyeye çıkaran aydınlatma teknolojisini de beraberinde sunuyor. Lavabo altı dolabı olarak tasarlanan aydınlatmalı modeller, modernliği yakalayan banyolarda şıklığıyla dikkat çeken tamamlayıcı parçalar olarak ortaya çıkıyor. Banyosunda doğal ve nostaljik esintilerin bulunmasını isteyenlerin tercih edebileceği meşe renk seçeneğinin yanı sıra sade ve hareketli başta olmak üzere her stili taçlandırmak için kullanılabilen elegant siyah modelleriyle de çeşitliliği artırıyor. VitrA iç aydınlatmalı modern banyo dolapları, aynı zamanda yavaş kapanır kapak teknolojisine sahip olmasıyla da mobilyanın kullanım ömrünü artırmaya yardımcı oluyor. Banyoda geniş saklama alanları elde etmenin en şık ve konforlu halini tasarlayan VitrA uzmanlarının tecrübesi, VitrA’nın kalite ve sürdürülebilirliğe verdiği önemle birleşerek banyonun ritmini tutmaya devam ediyor. 

Hareket Sensörlü Modern Banyo Dolapları

Ev ve banyo alanlarını en yeni teknolojilerle buluşturmayı vizyon edinen VitrA, modern banyolarda lüksü fonksiyonellik ile harmanlamaya devam ediyor. Kullanıcı memnuniyetini önceliklendiren bakış açısı sayesinde ileri teknolojileri banyo mobilyasına entegre ederek hız, enerji ve alan kazanımlarını bir arada sunuyor. VitrA hareket sensörlü modern banyo dolapları, banyo dekorasyonunu tamamlayan şık tasarımları ile lüksü ulaşılabilir kılıyor. Lavabo dolabı şeklinde dizayn edilen hareket sensörlü modeller, tekstil, hijyen ve temizlik ürünlerinin kolayca bir arada tutulmasını ve banyoda tertipli görüntüler yaratılmasını sağlıyor. Mat beyaz ve mat antrasit renk seçenekleri ile sunulan banyo dolaplarını porselen, cam ve seramik yüzeylerle kombinlemek oldukça kolaylaşırken daimi sadelik ve şıklık arzusu tatmin edilebiliyor. Hareket sensörlü modern banyo dolapları altında yer alan LED sensörler sayesinde kolaylıkla açılıp kapanma imkanı sunuyor. VitrA, hem malzeme ömrünü uzatmaya yardımcı olan hem de kolay ve konforlu kullanım deneyimini artıran sensör teknolojisi sayesinde pratik stiller yaratmaya devam ediyor. Banyo mobilyasında imza haline gelen VitrA, hareket sensörlü banyo dolaplarının kalitesini yıllar boyunca muhafaza etmesini sağlıyor.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek