Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Modern Banyo Aksesuarları

57 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Ürün Özellikleri
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele
Sepette %20 indirim
Ürün Kodu: A44884
(0 değerlendirme)
1.647,00 TL

Sade, uyumlu ve zarif tasarımlı ürünleriyle öne çıkan VitrA’nın modern banyo modelleri için sunduğu özel aksesuarlar ile banyolar şimdi her zamankinden daha yenilikçi. Banyonun her bir köşesi için sunulan etkileyici çözümler arasında yer alan modern banyo aksesuarları, tasarımları sayesinde şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Banyonun daha dekoratif ve düzenli görünmesini sağlayan bu banyo aksesuarları, dekorasyona küçük ancak etkili dokunuşlar yapıyor. Bu sayede banyolar, hiç olmadıkları kadar modern görünüyor ve dekorasyonda bütünlük sağlanmış oluyor.

Kullanışlı Modern Banyo Modelleri VitrA’da!

Modern banyolara sahip olmak her geçen gün daha önemli bir hal alıyor. Birçok insanın zamanının büyük çoğunluğunu geçirdiği banyolar, tasarımları ile de kendilerinden söz ettiriyor. Banyoların uygun şekilde dekorasyonu daha ferah ve aydınlık bir ortam yaratmaya olanak tanıyor. Diğer odalara oranla çok daha küçük bir alana sahip olan banyolarda kişisel ihtiyaçlardan ötürü çok daha fazla eşyaya gereksinim duyuluyor. Bu eşyaların göz yormadan, modern bir biçimde dekore edilmesi de önem teşkil ediyor. Banyo dolapları, lavabolar, bataryalar, klozetler, aynalar, yıkanma üniteleri bunlardan sadece birkaçı. Mobilyalar, bir yandan ihtiyaçları karşılarken diğer yandan ise dekorasyonda büyük etkiler yaratıyor. Aksesuarlarla uyumlu bir dekorasyon oluşturan ürünler arasında yer alan banyo dolabı takımı fiyatları da modellere göre çeşitlilik gösterebiliyor.

Standart banyo mobilyaları ile modern bir dekorasyon oluşturulabilse de bazı eksiklikler illa ki oluyor. Bu eksiklikleri tamamlamanın yolu ise modern banyo aksesuarları kullanımından geçiyor. Aksesuarlar hem hızlıca havlu, diş fırçası, sabun gibi ihtiyaçlara ulaşabilmeye yardımcı oluyor hem de banyoların daha dekoratif ve modern bir bütünlük içerisinde görünmesini sağlıyor. Minimalist, zarif ve şık görünümlerini yumuşak hatları ve estetik detayları ile bir araya getiren modern banyo aksesuarları, özgün ve kişiye özel banyo atmosferi tasarlamanın en iyi yollarından biri. Sundukları çeşitlilik ile modern banyo aksesuarları, tüm banyoların tamamlayıcı etkiden yararlanabilmesine imkan tanıyor.

Sabunluklar, diş fırçalıklar, havluluk ve askılıklar, tuvalet kağıtlıkları, tuvalet fırçaları, çöp kovaları ve daha pek çok aksesuar, VitrA’nın modern banyolar için sunduğu koleksiyonlar arasında. Origin koleksiyonu da sunduğu modern banyo ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Koleksiyonlarda yer alan ürünlerden bazıları duvara monte edilirken bazıları ise doğrudan zeminde konumlandırılıyor. Bu sayede banyonun duvardan tavana kadar her bir noktası aksesuarlarla zenginleştirilebiliyor. Üstelik VitrA’nın modern banyo aksesuarları, pastel tonlardan siyaha, kromdan altına ve bakıra kadar onlarca renk seçeneğine sahip. Böylece herkes ihtiyaç duyduğu modern banyo aksesuarlarına renk ve materyal alternatiflerini değerlendirerek sahip olabiliyor, şıklığın ve ayrıcalığın tadını çıkarabiliyor.

Banyonuza Uygun Modern Aksesuar Tercihi Nasıl Yapılır?

Banyolara uygun modern aksesuar tercihleri yaparken ortama hâkim olan genel havaya uygun olarak hareket etmek, en iyi sonucun elde edilebilmesini mümkün kılar. Örneğin; fabrika ve depo gibi alanlardan esinlenilerek endüstriyel stilde bir banyo dekorasyonu oluşturulduysa, banyo aksesuarı seçiminde paslanmaz çelik VitrA modelleri arasından tercihte bulunulabilir. Paslanmaz çeliğin kendine has gri tonu, banyolarda şık atmosfer oluşmasına yardımcı olur. Korozyona karşı yüksek dayanıklılığa sahip paslanmaz çelik banyo aksesuarları, aynı zamanda temizlik açısından da kullanıcılara kolaylık sağlar.

Paslanmaz çelik banyo aksesuarları, modern atmosfere sahip alanlar kadar minimalist stilin ağırlıkta olduğu mekânlar için de idealdir. Üstelik bu tarz ürünlerde, zarif ve kıvrımlı hatlar yerlerini yalınlığın ön planda tutulduğu tasarım detaylarına bırakır. Benzer bir durum, pirinç malzemeden üretilen VitrA banyo aksesuarları için de geçerlidir. Pirincin kendine has zarafetine sahip bu modeller, banyolarında modern hava oluşturmak isteyenler için adeta biçilmiş kaftan niteliğindedir.

Banyo aksesuarlarının rengi, modern görünümün yanı sıra farklı derinliğe sahip uygulamaların oluşturulması açısından da önemli bir etkendir. Mat siyah, fırçalı nikel ve gri banyo aksesuarları ile beyaz rengin ağırlıkta olduğu bir banyoya görsel açından hareketlilik katmak mümkündür. Bakır renkli ürünler kullanılarak ortama sıcak dokunuşlar yapılabilir. Bakır rengindeki aksesuarlar ayrıca doğallığın ön planda olduğu ve kahverengi kaplamalı mobilyaların bulunduğu banyolar için iyi birer tamamlayıcı unsur kimliğindedir.

Banyo Dekorasyonunuza Şıklık Katacak Modern Aksesuarlar

VitrA, banyoları şık alanlar haline getirmek için modern tarzı destekleyen koleksiyonları kullanıcıların beğenisine sunar. Design Studio VitrA ve mimari tasarım alanında dünyanın önde gelen isimleri tarafından tasarlanan ürünleri içeren koleksiyonlar, modern atmosfer yaratılmasını kolaylaştıracak renk çeşitliliği ile üretilir. Üstelik her bir koleksiyon farklı tasarım detaylarını bünyesinde barındırır. Dolayısıyla kullanıcılar, kendi kişisel zevklerine en çok uyan seçenekleri ekstra zaman ve enerji harcamadan edinme fırsatı yakalar.

Örneğin; İstanbul Koleksiyonu dâhilinde kullanıma sunulan ürünlerde, modern görünüm doğal tasarım detayları ile zenginleştirilir. Haliyle seri bünyesindeki aksesuarlar, banyolarını natürel form ve enerjinin buluştuğu mekânlara dönüştürme hedefindeki kullanıcıların tam da aradıkları seçeneklerdir. VitrA’nın en çok ilgi çeken koleksiyonlarının başında gelen Origin serisinde ise minimalist tasarım çizgilerine ağırlık verilir. Origin havluluk, tuvalet kâğıtlığı, sıvı sabunluk başta olmak üzere tüm modeller ile zamansız tasarım fikirleri hayata geçirilebilir.

VitrA banyo aksesuarı çeşitlerinde, modern tasarımın yanı sıra işlevsellik de ön plandadır. Duvara ve fayans üzerine monte edilebilen ürünler, en dar banyolarda bile rahatlıkla kullanılabilir. Tasarım çeşitliliği sayesinde kullanıcılar, kısıtlı bir alanda birçok ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri fonksiyonel alanlar yaratabilir. VitrA tarafından üretilen modern banyo aksesuarları rutin bakım gereksinimi açısından da kullanıcı dostu profile sahiptir. Hijyenik kullanım özelliğine sahip ürünler, gerek çocuklu aileler gerekse yalnız yaşayanlar için ideal seçenek konumunda yer alır.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek