Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Çelik Banyo Aksesuarları

3 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Montaj Detayı
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Kaliteli çelik materyalden imal edilen banyo aksesuarları, ortamın nemli havasına karşı daha dayanıklı olur. Bu sayede kullanım ömrü de uzayan bu ürünler kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilir. VitrA’nın ürettiği paslanmaz banyo aksesuarları, çelik materyali ile ekstra dirençli olmasının yanı sıra modern tasarımları dolayısıyla da banyoya şık bir hava da katarak dekorasyonun tamamlanmasına yardımcı olur. Banyo içerisindeki kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği her ürün düşünülerek özenle tasarlanır.

Çelik materyal ile dizayn edilen banyo tamamlayıcı aksesuarları, göze hitap eden bir tasarım için tercih edilebilir. Uyum sağlayan gümüş rengi, hemen hemen her renk ile birlikte kullanılabildiğinde dolayı bu aksesuarlar kurtarıcı ürünler olur. VitrA kalitesiyle üretilen çelik banyo aksesuarları, fonksiyonel tasarımları sayesinde kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırırken ortama da modern bir dokunuş yaparak estetik bir dekorasyon oluşturulmasına katkıda bulunur. 

Kullanışlı Paslanmaz Çelik Banyo Aksesuarları VitrA'da!

Her zevke uygun olarak yuvarlak ya da köşeli hatlarla tasarlanan çelik banyo aksesuarları, kullanıcılara banyolarında kendi tarzlarını yansıtma imkanı sunar. Böylece kullanıcılar yaşam alanlarının dekorasyonlarına kendi yorumlarını katabilir. Banyoda sıkça ihtiyaç duyulan diş fırçalık, sabunluk ve havlupan gibi aksesuar modelleri, çelik malzemeden üretilerek neme ve suya ekstra dayanıklı hale getirilir. Bu sayede uzun kullanım ömrüne sahip olan ürünler kullanıcılara bütçelerini koruma konusunda da avantaj sağlar.

VitrA banyo aksesuarları koleksiyonunda bulunan çelik materyalden tasarlanmış ürünler, zarif ve modern şıklıkları sayesinde dekorasyonu hoş bir şekilde tamamlar. Duvara monte edilen diş fırçalık, havluluk ve askılıklar özellikle küçük ve dar banyolarda alanın verimli kullanılmasına yardımcı olur. Küçük ve işlevsel tasarımlı bu ürünler kullanıcıların banyoda işlerini daha konforlu ve keyifli bir şekilde yapabilmelerine olanak tanır. Dekorasyona kendi yorumunu katmak ve banyo keyfini katlamak isteyen kullanıcılar VitrA çelik aksesuarları tercih edebilir.

İşlevsel bir şekilde dizayn edilen VitrA paslanmaz çelik banyo aksesuarları, havluluktan diş fırçalığa, köşe rafından tutunma barına kadar pek çok farklı ihtiyaç düşünülerek tasarlanır. İşleri kolaylaştırarak kişilerin kendilerine vakit ayırmalarını sağlayan kaliteli ve fonksiyonel aksesuarlar birçok açıdan avantaj sağlar. Kullanıcıların banyoda geçirdikleri vaktin daha konforlu olmasına yardımcı olan bu ürünler geniş bir fiyat skalasında sunulur. Böylece her kullanıcı bütçesine uygun fiyatlı banyo aksesuarlarını VitrA kalitesiyle kolayca bulabilir.

Paslanmaz Çelik Ürünlerin Kullanımı ve Bakımı

Paslanmaz çelik ürünler, kullanım ve bakım kolaylığı avantajlarından dolayı gerek konutlardaki gerekse iş yerlerindeki, kamuya açık alanlardaki tuvaletlerde yaygın biçimde kullanılır. Üretiminde paslanmaz çeliğin tercih edildiği ürünler, VitrA’nın deneyimli tasarım ekibinin dokunuşlarıyla kazandıkları şık görünüm sayesinde banyolar için de ideal seçenekler haline gelir. Paslanmaz çelik banyo ürünleri, kullanım ve bakım açısından belirli noktalara dikkat edildiği takdirde uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanılabilirler. Bir paslanmaz çelik banyo ürününün senelerce kendisini özgün kılan özelliklerini koruyabilmesi için ilk kullanım öncesinde kısa bir temizlik sürecine tabi tutulması gerekir. Böylece üretim süreci sonrasında dış veya iç yüzeyde kalmış olması muhtemel ufak metal parçalarının yol açabileceği aşınma ihtimali tamamen ortadan kalkar. 

Paslanmaz çelik tuvalet aksesuarları, fırçalama ve parlatma tekniği de dâhil olmak üzere çeşitli kaplama süreçlerinin ardından kullanıma hazır hale gelir. Parlatma tekniği kapsamında uygulanan kumlama işlemi, ürünlerin ışığı yansıtma kapasitesini kayda değer oranda artırarak ışıl ışıl görünüm kazandırır. Ancak bu durum nedeniyle parmak izi, su lekesi gibi izler çok daha net biçimde göze çarpar. Lekelerin ve izlerin sebep olduğu kötü görünüme son vermek için organik bileşenli sabundan elde edilen köpük veya seyreltilmiş yüzey temizleyici mikrofiber bez yardımıyla paslanmaz çelik yüzeye uygulanabilir. Rutin temizlik işlemi için gayet ideal bu yöntem işe yaramazsa, sıcak sirke ya da paslanmaz çelik kremi kullanılabilir.

Fırçalanmış (saten) paslanmaz çelik yüzeyler ise çok daha az yansıtıcılığa sahiptir. Bu nedenle kireç tortusu, su lekesi, parmak izi kaynaklı kötü görünümün fark edilmesini zorlaştırır. Haliyle bu tür kaplama sahip paslanmaz çelik aksesuarlar, yoğun trafikli alanlar için ideal seçenek olma özelliği taşır. Kullanım ve bakım kolaylığı nedeniyle aynı zamanda evlerdeki banyolar için de biçilmiş kaftan niteliğindedir.

Paslanmaz çelik banyo ve mutfak ürünleri, korozyona karşı oldukça dayanıklıdır. Ancak uzun süre boyunca demir nesneler ile temas halinde olmaları durumunda, aşınma riski kayda değer oranda artar. Bunun önüne geçmek için ürünün farklı bir metal ile temas etmemesini sağlamak gerekir. Korozyon riskini artırdığı için ayrıca temizlik esnasında çamaşır suyu, tuz ruhu, kireç sökücü gibi ürünlerin kullanımından kaçınılmalıdır. Zira bu tarz temizleyiciler, çeliğin yapısını bozarak yüzeyde aşınmış bölgeler oluşmasına sebep olabilir. Dolayısıyla bir zamanlar ışıl ışıl parlayan paslanmaz çelik aksesuar, zaman geçtikçe paslanarak kullanılamaz hale gelebilir.

Paslanmaz çelik banyo aksesuarlarının kullanım ömürlerinin ideal seviyede kalması için temizlik işleminin ardından nemden tamamen arındırıldığından emin olunmalıdır. Yumuşak yapısından dolayı mikrofiber bezler, paslanmaz çelik yüzeylerin kurulanmasında en ideal araçlardır. Zira bezin gözenekli yapısı, çelik yüzeydeki girintilerde kalan ıslaklığın tamamen giderilmesini sağlar. Kurulama işlemini tamamladıktan sonra ürünün parlaklığını artırmak amacıyla yüzeye nazikçe paslanmaz çelik kremi uygulanabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek