Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Siyah Banyo Aksesuarları

33 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele
Sepette %20 indirim
Ürün Kodu: 66521
(0 değerlendirme)
190,00 TL

Günün yorgunluğunun atıldığı, evin en önemli noktalarından olan banyolarda kullanılan eşyaların işlevsel olması beklenir. Bu sayede banyonun verimli bir şekilde kullanılabilmesine olanak tanınır. Özellikle banyo aksesuarları bu noktada son derece önemlidir. VitrA banyo aksesuarları hayatı kolaylaştıran tasarımları sayesinde, yaşam alanlarına fonksiyonel çözümlerin zarif bir şekilde getirilebilmesini sağlar. Son zamanlarda modern ya da klasik tarzda dekore edilen banyolarda sıkça tercih edilen siyah renkteki banyo aksesuarı modelleri, ortama şık bir dokunuş yapmaya yardımcı olur. 

VitrA banyo aksesuarları koleksiyonunda yer alan birbirinden kullanışlı ürün seçenekleri sayesinde her dekorasyona uygun bir alternatif bulunabilir, böylelikle yaşam alanlarına şık bir görünüm kazandırılabilir. Siyah rengin asil görünümüyle birleşen kullanışlı tasarımlar, ortamın görsel olarak estetik hale getirmelerinin yanı sıra düzenin sağlanmasına da katkıda bulunur. Sabunluk, diş fırçalık ve havluluk gibi pek çok farklı aksesuar VitrA kalitesiyle kullanıcılara sunulur. Set halinde de bulunan ürünler banyoda uyumlu bir görüntü yaratır.

Dar ve küçük banyolarda bile ortamın etkili bir şekilde kullanılmasına yardımcı olan banyo aksesuarları siyah renklerde tasarlanarak modern bir tarz yakalanır. Tuvalet kağıtlığı, tekli ya da üçlü havluluk modelleri, katı sabunluk gibi banyoda ihtiyaç duyulabilecek her çeşit aksesuar VitrA kalitesi ile kullanıcılara sunulur. Duvara monte edilerek de kullanılabilen bu ürünler, zarif ve fonksiyonel olmaları ile beğeni toplar. Her ihtiyaca ve zevke uygun, siyah renkli ve şık tasarımlı banyo aksesuarları VitrA bünyesinde satışa sunulur. 

Kullanışlı Banyo Aksesuarları VitrA'da!

Banyosunu yenilemek isteyenler için bütçe dostu bir çözüm olarak aksesuar değişikliği tercih edilebilir. Kullanıcılara kolaylık sağlayan ve zevkleri doğrultusunda tercih yapma imkanı tanıyan ürünlerin pek çok farklı rengi bulunur. Son zamanlarda banyo dekorasyonunda sıkça tercih edilen bir renk olan siyah da aksesuarların tasarımına şıklık katar. VitrA’nın siyah banyo aksesuarları koleksiyonu, banyoların fonksiyonel ve estetik hale gelmesine yardımcı olur. Banyoda ihtiyaç duyulabilen her ürünün bulunduğu koleksiyon, kullanıcı dostu olmasıyla beğenilir. Kullanıcı isteklerine göre tek olarak ya da set halinde alınabilen aksesuarlar özgün ve farklı bir dokunuş için tek olarak kullanılabilir. Böylece ortama estetik bir detay eklenmiş olur. Banyonun dekorasyonunun tamamlanmasında önemli bir rol oynayan ürünler, set halinde tercih edilerek ortamda göz alıcı bir şıklık da yakalanabilir. Set olarak satışa sunulan banyo aksesuarları, tüm ihtiyaçların tek seferde karşılanmasını da mümkün kılar.

Banyoda kullanıma uygun olan hem kaliteli hem de dayanıklı materyallerden üretimi yapılan aksesuar modelleri, siyah renkle buluşarak göze hitap eden bir tasarıma sahip olur. Yumuşak hatlar ve yalın tasarımlarıyla öne çıkan Origin koleksiyonunda yer alan siyah banyo aksesuarları, minimalist tasarım anlayışını en iyi şekilde banyolara taşır. Siyah banyo havluluk, makyaj aynası, tekli askı ve tuvalet fırçalığı gibi pek çok farklı aksesuar, sade ve modern tasarımları ile kullanıcıların beğenisine sunulur. 

İşlevsel Siyah Banyo Aksesuarları Şıklığı

Siyah renkte seçilen bir banyo dolabı ile birlikte kullanılan siyah banyo aksesuarları, ortamda bütünlük sağlayarak şık bir dekorasyon oluşturulmasına olanak tanır. Birbirinden kullanışlı banyo dolabı modelleri haricinde banyo kullanımı için özel olarak tasarlanan aksesuarlar da yaşam alanlarının verimli kullanılmasına katkıda bulunur. Duvara monte edilerek alanın etkili kullanılmasına olanak tanıyan aksesuar modelleri ise özellikle küçük alanlarda ideal bir seçim olur. Havludan kozmetik ürünlere, temizlik malzemelerinden cilt bakım ürünlerine kadar banyoda bulundurulan her eşyanın organize edilerek düzenli bir alan yaratılmasına yardımcı olan aksesuarlar VitrA kalitesi ile üretilir. 

VitrA banyo aksesuarları koleksiyonunda bulunan köşe rafı, sepet, tutunma barı ve ayna gibi ürünler dekorasyonun tamamlayıcı parçaları olur. Claudio Bellini tarafından VitrA için özenle tasarlanan Equal koleksiyonu, cesur yalınlığı ile banyoya zarafet katar. Koleksiyonun sade ve şık ayna modelleri, özellikle dar banyolarda kurtarıcı olur. Ortama derinlik katarak banyoyu olduğundan geniş ve ferah gösteren bu ürünü satın almadan önce banyo aynası fiyatları araştırması yapılması önerilir. Ayna fiyatlarının, seçilen modelin boyutlarına ve diğer özelliklerine göre değişeceği göz önünde bulundurulmalıdır. 

Banyolarda estetik bir görünümün yanı sıra düzenli bir ortam da elde edilmesini sağlayan banyo aksesuarları, VitrA kalitesi ve siyah renkli şık tasarımlarıyla kullanıcılarının beğenisini kazanır. Uyumlu ve göz alıcı bir dekorasyon için tercih edilebilecek siyah banyo aksesuar seti, modern ya da klasik fark etmeksizin her tarza sahip banyoda rahatlıkla kullanılabilir. Hem fonksiyonelliği hem de şıklığı bir arada isteyenler için ideal VitrA banyo aksesuarları, siyahın asilliğiyle buluşur ve kullanıcılara banyolarını zevkli bir şekilde dekore etme imkanı sağlar.

Siyah Banyo Aksesuarları İle Dekorasyon Önerileri

Siyah banyo aksesuarları; zamana meydan okuyan, iddialı fikirlerin hayata geçirilebilmesi için ideal ürünlerdir. Bu yönlerinden dolayı yalnızca siyah banyo aksesuarlarını içeren tek renkli tasarımlar ile banyolara kusursuz görünüm kazandırılabilir. Duvara monte havluluklar, siyah lavabo ve küvet modelleri, banyo boy dolapları, duş başlıkları ve daha birçok ürün bu tasarıma dâhil edilerek ortamdaki hava gayet şık hale getirilebilir. Tek renk vurgusunu biraz yumuşatmak içinse beyaz detaylar içeren duvar kâğıtları ya da beyaz renkli dekorasyon ürünlerinden faydalanılabilir.

Siyah banyo ürünleri, banyo ve tuvalet tasarımı özelinde birçok renk kombinasyonuna izin verir. Kullanıcılar, siyah rengin sağladığı bu avantajdan faydalanarak en sevdikleri renkleri temel alan fikirleri kolaylıkla uygulayabilir. Örneğin; altın renkli detaylarla benzenmiş bir boy aynası, siyah renkli havluluk ve sıvı sabunluk modeli ile bir araya getirilebilir. Altın ve siyah kombinasyonu için ideal diğer uygulama yerleri ise klozet ve duş çevresidir.

Tabii renk kombinasyonundan bahsedildiğinde, siyah ve beyazın kusursuz bütünlüğünü de es geçememek gerekir. Beyaz zemin üzerine yerleştirilecek VitrA siyah banyo aksesuarları, ortamdaki havanın gayet şık ve modern hale gelmesini mümkün kılar. Üstelik banyo aksesuarları aracılığıyla yakalanacak uyumlu görünüm, aynı renk kombinasyonuna sahip yer ve duvar seramikleri kullanılarak daha da pekiştirilebilir. Farklı bir seçeneğe yönelmek istenirse, doğal ahşap görünümlü mobilyaların bulunduğu bir alanda siyah banyo aksesuarlarına yer verilebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek