Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Bakır Banyo Aksesuarları

13 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Banyo aksesuarları, yaşam alanlarına işlevsellik katan, küçük ama etkili dokunuşlar yapılmasını sağlar. Doğru seçilen bu ürünler sayesinde banyoda geçirilen vakit daha keyifli ve konforlu bir hal alır. VitrA’nın banyolara kazandırdığı hem fonksiyonel hem de şık çözümler, kullanıcılara banyoları rahatlayabilecekleri alanlara dönüştürmesine olanak tanır. Son zamanlarda popüler olan bakır rengi banyo aksesuarları ortamda göz alıcı bir hava yaratır.

Banyolar dekore edilirken evin geri kalanı ile uyumlu ya da tamamen farklı bir tarz seçilebilir. Dekorasyonun en önemli parçalarından olan bakır banyo aksesuarları, renkleriyle otantik bir atmosfer yaratır. Dikkat çeken bir ambiyans için bakır tonlarında tercih edilecek havluluk, askı ve tuvalet kağıtlığı gibi boyut olarak küçük ancak işlev olarak önemli parçalar seçilebilir. Bu sayede kullanıcılar günün yorgunluğunu atmak istedikleri banyoyu kendi zevkleri doğrultusunda bakır banyo setleri ile döşeyerek bu alanda kendilerini daha rahat hissedebilir. Benzersiz çizgisi ve özgün formları ile lüks bir ortamın temellerini bakır renkli aksesuarlar banyonun atmosferinin sıradanlıktan uzaklaştırılmasını sağlar. Birbirinden şık tasarımlı ürünler birlikte alınarak bakır banyo seti oluşturabilir ve böylece uyum elde edilebilir. 

Kullanışlı Bakır Banyo Setleri VitrA'da!

Bakır rengi banyo seti, ortamın göz alıcı bir şıklığa kavuşmasına yardımcı olur. Banyoda geçirilen vaktin keyifli olduğu kadar yapılan işlerin de kolaylaşmasını sağlayan ürünler, tekli olarak satın alınarak dekorasyona farklı bir detay eklenebilir. Örneğin, bakır banyo bataryası, beyazla uyumlu bir şekilde kullanılabilir. 

Banyonun atmosferini tamamlarken güçlendiren Root koleksiyonu, bakır rengi banyo bataryası modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Köşeli olarak tasarlanan Root Square bataryalar dikkat çeken bir modern tarz oluşturur. Lavabo ve klozet gibi diğer banyo ürünlerine uyum sağlayan yuvarlak hatlara sahip yalın tasarımlı Root Round bataryalar da kusursuz bir görüntü elde edilmesine yardımcı olur.

VitrA, bakır renk banyo seti modelleri ile de geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Banyoların dekorasyonunu şık bir şekilde tamamlayan aksesuarlar, ürün çeşitliliği sayesinde aynı zamanda geniş bir fiyat aralığına da sahip olur. VitrA kalitesi ile üretilen banyo tamamlayıcı aksesuar fiyatlarını inceleyerek her kullanıcı zevkine ve ihtiyaçlarına göre alternatifleri bulabilir.

Bakır Banyo Aksesuarları Bakım ve Temizliği

Korozyona bağlı kararma, bakır banyo aksesuarları özelinde en sık karşılaşılan sorunlarında başında gelir. Bu sorunun kaynağını, banyonun kullanımı esnasında ortaya çıkan nem ve ürünlerin üzerine sıçrayan su oluşturur. Bakır banyo aksesuarları ayrıca kire, yağa ve sert kimyasallara maruz kaldıkları takdirde de kendilerine has ışıltılarını kaybedip kararabilir. Renklerinin önce soluk kahverengine, daha sonraysa yeşile dönüşmesine neden olan kararma sorununu gidermenin en pratik yolu, özel bir bakır temizleyici kullanmaktır. Alternatif olarak sirke ve kabartma tozu içeren doğal karışım da mikrofiber bez aracılığıyla bakır banyo aksesuarının üzerine uygulanabilir.

Banyolarındaki aksesuarların hijyen seviyelerini kendi hazırladıkları doğal temizlik ürünleri ile yükseltmeyi tercih edenler için bakır ürünlerde kullanabilecekleri daha pek çok seçenek mevcuttur. Örneğin; VitrA bakır banyo aksesuarlarının rutin temizliği esnasında limon suyu ve kabartma suyu ikilisinden yardım alınabilir. İleri seviye kararmaları gidermeye yardımcı bu karışımın yanı sıra asidik yapısından dolayı ketçap da etkili bir bakır banyo aksesuarı parlatıcısı konumundadır. Tabii bu seçeneklerden istenilen sonuç alınamazsa, bir miktar sofra tuzu ile beyaz sirke veya limon suyu karıştırılarak gayet güçlü bir doğal temizleyici hazırlanabilir.

Kararma giderici uygulama öncesinde mutlaka bakır aksesuarın cilalı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bunun için tıpkı cilt bakım ürünlerindeki gibi bakır banyo aksesuarının küçük bir noktasına yama testi yapılabilir. Birkaç dakika sürecek bu test sayesinde hatalı temizlik işlemi sonucunda bakırın üzerindeki cila tabakasının zarar görmesi engellenmiş olur. Temizliğin ardından ise bakır banyo aksesuarı üzerindeki tüm nem kaybolana kadar kuru bir bezle nazikçe silinmelidir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek