Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Krom Banyo Aksesuarları

83 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele
Sepette %20 indirim
Sepette %20 indirim

Şık Tasarımlı Krom Banyo Aksesuarları

Banyoların dekorasyonuna özen göstermek, kişilerin banyoda geçirdikleri özel zamanı daha rahat ve ferah hâle getiriyor. Banyolar, yaşam alanlarının diğer odalara göre daha küçük bölümleri olduğu için burada kullanılan eşyaların hem fonksiyonelliğe hem de dekorasyona olumlu yönde etki etmesi ekstra önemli oluyor. Özellikle aksesuarlar, banyo dekorasyonunda oluşturdukları etkiler ve fonksiyonellikleri sayesinde sundukları düzenli görünümle ön plana çıkıyor. Renkleriyle ve tasarımlarındaki küçük detaylarla ön plana çıkan aksesuarlar arasında en sık tercih edilenlerden biri ise krom banyo aksesuarları. VitrA’nın İstanbul koleksiyonu içerisinde yer alan krom banyo aksesuarları, özenli görünümleri ve dayanıklılıkları ile banyolardaki eksiklikleri tamamlıyor. Uygun fiyatlı lavabolar, lavabo ve banyo bataryaları gibi tüm eşyalarla kusursuz uyum sağlayan krom banyo aksesuarları, şıklık ve zarafeti banyosuna taşımak isteyen herkesin favorileri arasında.


Kullanışlı Bakır Banyo Seti VitrA’da!

Paslanmaz banyo aksesuarları, zamansız tasarımları ve renkleri sayesinde uzun yıllar kullanılabiliyor. Evlerde en sık tercih edilen modeller arasında yer alan metal banyo aksesuarları, banyo çanak lavabo modelleri ile müthiş bir uyum sağlayabiliyor. VitrA koleksiyonlarında yer alan krom banyo seti seçenekleri, tamamen kendinize odaklandığınız süreç içerisinde rahat ve ferah bir hisle dolmanıza olanak tanıyor. Zengin boyutları sayesinde VitrA’nın krom aksesuar modelleri, farklı banyo tasarımlarında tercih edilebiliyor. İster küçük ister büyük tüm banyolarda kullanılabilecek olan krom banyo aksesuarları, çeşitlilikleri ile de dikkatleri üzerine topluyor.

Krom banyo aksesuarları içerisinde sabunluk, havluluk, askılık, tuvalet fırçası, diş fırçalığı gibi onlarca ürün bulmak mümkün. Her bir ürün, gerek duvara monte edilebilmeleri gerek yerde konumlandırılabilmeleri ile banyonun her zeminini daha dolu ve zenginleştirilmiş gösteriyor. Kullanıcılara, banyolarını diledikleri şekilde doldurup tasarlayabilme olanağı sunan krom banyo aksesuarları, fonksiyonellikleriyle de ön plana çıkıyor. Kişisel bakımlar rutinlerinde gereksinim duyulabilecek tüm ürünleri muhafaza edebilme imkanı tanıyan krom banyo aksesuarları, bu ürünlere hızla ulaşabilmeye de yardımcı oluyor. Tuvalet kağıdı, diş fırçası ve macunu, havlu gibi kişisel bakım eşyaları banyo aksesuarları ile her an ulaşılabilecek bir konumda yer alıyor.

Metal banyo seti, aksesuarların her birine tek seferde ulaşabilmek için sunulan seçenekler arasında. Setler içerisinde yer alan ve VitrA tarafından özenle tasarlanan krom aksesuarlar, banyoyu yeniden dekore etmeye olanak tanıyor. Tamamlayıcı etkileri ve dekorasyonda oluşturdukları bütünlükle ön plana çıkan ürünler, sıradanlığı tamamen ortadan kaldırıyor. Krom banyo aksesuarları, lavabolar, dolaplar, bataryalar ve banyolarda yer alan diğer tüm ürünlerle olan kusursuz birleşimleriyle kişiselleştirilebilir bir ortam yaratma imkanı sunuyor. Krom banyo aksesuarları ile eşsiz uyum sağlayan ayaklı lavabo fiyatları da ürünlere göre değişiklik gösterebiliyor. Krom banyo aksesuarları ile banyolar, zamansız şıklığın merkezi hâline geliyor.


Farklı Özelliklerde Krom Banyo Aksesuarları

VitrA krom banyo aksesuar modelleri, tasarımlarındaki yalınlık ile dikkat çeken ürünlerdir.  Aksesuarlar, geliştirme aşamasında benimsenen bu stil sayesinde kullanım kolaylığı özellikleri ile ön plana çıkar. Minimax Tuvalet Kâğıtlığı, Marin Uzun Havluluk, Matrix İkili Askı başta olmak üzere birçok ürünün tasarımında düz çizgilerin tercih edilmesi, kullanıcı dostu profile sahip olmalarındaki en büyük etkendir. VitrA krom kaplama banyo aksesuarlarının tasarım özellikleri, fazla yer kaplamamalarını da sağlar.

Krom banyo aksesuar modelleri, duvara monte edilerek kullanılan ürünlerdir. Dar banyo ve tuvaletlere, hareket kısıtlılığı sorununa neden olmaksızın işlevsellik katarlar. Düşük profilli tasarımları, en dar yerlerde bile takılma gibi sorunların yaşanmasını engeller. Üstelik VitrA krom banyo aksesuarları, üretimlerinde zamak malzeme kullanıldığı için nemli ortamda uzun yıllar boyunca kendilerini özgün kılan özelliklerini kaybetmezler. Dolayısıyla maliyet açısından kullanıcılara avantaj sağlarlar.

VitrA, zamak üzeri krom kaplama yapılarak kullanıma sunulan ürünler aracılığıyla banyolara çok yönlülüğün yanı sıra estetik görünüm de kazandırmayı hedefler. Bu amaç doğrultusunda tuvalet fırçalığı, katı sabunluk, diş fırçalığı gibi ürünlerde seramik, buzlu cam parçalara yer verilir. Malzeme seçimindeki çeşitlilik, ürünlerin estetik görünüm kazanmasına olanak tanır. Aynı zamanda kolay temizlenebilme avantajlarını da pekiştirir.


Krom Banyo Aksesuarları İle Dekorasyon Önerileri

Krom banyo aksesuarları, gri renkleri ile modern atmosfere sahip banyolarda rahatlıkla kullanılabilir. Origin, Ilia, Minimax ve daha birçok VitrA krom banyo aksesuarı koleksiyonu bünyesinde yer alan ürünlerle banyolardaki şık hava çok daha belirgin hale getirilebilir. Bir alanı odak noktası haline getirmek için birkaç krom aksesuar fazlasıyla yeterli olur. Görsel açıdan uyumlulukları yüksek ürünler olmaları nedeniyle aynı koleksiyonda yer almasalar bile sanki bir set gibi kusursuz bütünlük sergilerler.

Üretim aşamasındaki malzeme seçimi ve tasarım sürecinde benimsenen yalınlık, krom banyo aksesuarlarını endüstriyel tasarım fikirlerinin hayata geçirilebilmesini sağlayan kusursuz seçenekler haline getirir. Bu özelliklerinden dolayı da evler dışında endüstriyel görünüm kazandırılmak istenen otel, restoran, ofis tuvaletlerinde krom aksesuarlara yer verilebilir. Endüstriyel stilden hoşlananlar, kendileri için ideal aksesuar seçeneklerine sahip olmak için  özellikle Matrix, Arkitekta ve Juno serilerine göz atabilir. Böylece çağdaş görünüme ilaveten hijyenik kullanım özelliğini ön plana çıkartılma olanağı bulabilirler.

Krom banyo aksesuarları görünümleri itibarıyla geleneksel dekor stillerine de uyum sağlar. Bünyelerinde cam ve seramik detayları barındıran ürünler, şıklıktan ödün verilmeden klasik atmosferin ön plana çıkartılmasına yardımcı olur. Krom banyo aksesuarları, bu özelliklerine ek olarak doğal ya da suni taş görünümlü duvar ve yer karolarının döşendiği, koyu tonlardaki mobilyaların bulunduğu alanlara hareket katma konusunda eşsiz niteliğe sahiptir. Parlak yüzeyleri, ışığın mekânda doğal biçimde yansımasına katkıda bulunur.

Krom Banyo Aksesuarları Bakım ve Temizliği

Krom banyo aksesuarları, suyun ve nemin aşındırıcı etkilerine karşı dayanıklı ürünlerdir. Ancak yine de uzun süre bakımsız kalmaları durumunda parlak görünümlerini yavaş yavaş yitirmeye başlayabilirler. Krom aksesuarın yüzeyinde matlaşma sorunu gözlemlendiğinde, sabunlu ve ılık su ile yıkanıp iyice kurulanmasında fayda vardır. Aksi takdirde bakımsızlıktan matlaşan yüzeyde paslanma, çukurlaşma ve dökülme gibi kullanım ömrünü bariz oranda kısaltan sorunlar baş gösterebilir.

Su sertliğinin yüksek olduğu yerlerde yaşayan kullanıcılar, malzemelik ve katı sabunluk gibi aksesuarlarının kireçlendiğini fark edebilir. Her kullanımın ardından aksesuarın iyice kurutulmamasından kaynaklanan bu sorunun çözümü de aslında son derece basittir. 1 ölçü sirke ve 3 ölçü su ile hazırlanacak karışım, mikrofiber bez aracılığıyla krom banyo aksesuarının kireçlenen yüzeyine nazikçe uygulanabilir. Kireç tabakası ovularak yok edilemeyecek kadar yoğunsa, organik karışımın emdirildiği bez aksesuarın yüzeyine sarılıp bir saat kadar beklenebilir.

Rutin temizlik işlemi içinse krom yüzeyler için geliştirilen ürünlerin kullanımı fazlasıyla yeterlidir. Ancak krom banyo aksesuarlarının yüzeylerinde ışıltıyı doğal formüllerle korumayı amaçlayanlar için çeşitli alternatifler mevcuttur. Örneğin; bebek yağı, kromdaki lekelerin kolayca çıkmasını ve ürünün ışıltısını geri kazanmasını sağlayan seçeneklerin başında gelir. Aynı amaç doğrultusunda asetik asit içeriğiyle metal yüzeylerin hızlı biçimde temizlenebilmesini sağlayan sirke de kullanılabilir. Bebek yağı, bez ya da bir parça pamuk; sirke ise sprey şişe vasıtasıyla krom yüzey uygulanabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek