Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Siyah Banyo Ürünleri

136 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Tasarım Şekli
Aydınlatma Tipi
Su Taşma Delik Detayı
Boy Dolabı Tipi
Taharet Musluğu Detayı
Tasarım Şekli
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Gövde Kaplama
Daha Fazla Göster
Çekmece Seçeneği
Su Çıkış Sayısı
Tezgah Üstü Kullanım
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Armatür Delik Detayı
Montaj Detayı
Daha Fazla Göster
Süzgeç
Kireç tutmama özelliği
Kompakt
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Rim (Kanal) Özelliği
Pis Su Çıkış Tipi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele
Sepette %25 indirim
Ürün Kodu: 66521
(0 değerlendirme)
190,00 TL

Siyah Banyo Seti

Siyah, keskin görünümü ve şık tarzıyla dekorasyonlarda sık sık tercih edilen renkler arasında yer alıyor. Net ve keskin formlara sahip siyah banyo aksesuarları ve mobilyaları, birbirleriyle eşsiz bir uyum yakalıyor. VitrA siyah banyo setleri, herkese hayallerindeki dekorasyonu kişisel tarzına uygun şekilde oluşturabilme fırsatını sunuyor.

Kullanışlı Siyah Banyo Seti VitrA’da!

Siyah renk, kullanım yoğunluğuna bağlı olarak yaşam alanlarına eşsiz bir derinlik ve genişlik hissi kazandırıyor. Parlak ve mat siyah banyo seti seçenekleri sayesinde herkes, siyahın farklı tonlarına banyo dekorasyonlarında yer verebiliyor. Banyolara kazandırdığı modern görünümle dikkatleri üzerine toplayan siyah mobilya ve aksesuarlar, dekorasyonda iddialı olmanın da en önemli sembollerinden biri olarak kullanıcıların dikkatini çekiyor. Banyolarda siyahın kullanıldığı pek çok ürün bulunuyor. Klozetler, banyo dolapları, lavabo dolapları ve lavabolar bunlardan yalnızca birkaç tanesi. Banyolardaki temel ihtiyaçlar için gerekli olan bu mobilyalar, uygun siyah banyo aksesuarları ile eşsiz bir görünüme şahit olma fırsatı tanıyor. 

Banyolarda siyah aksesuar olarak diş fırçalıklar, sabunluklar, tuvalet fırçalıkları gibi pek çok ürün tercih ediliyor. Aynı zamanda siyah havluluk da bu ürünler arasında yer alan parçalardan biri. Banyonun daha fonksiyonel bir şekilde kullanımına olanak tanıyan diş fırçalık, sabunluk, siyah havluluk seti gibi ürünler, doğru uyumu yakalamanın kapılarını aralıyor. Tamamen siyah tasarıma sahip siyah banyo setlerinin küçük detaylarında yer alan renk geçişleri de daha hareketli bir görünüm elde etmeye yardımcı oluyor. Soğuk ve sıcağın buluşmasına tanık olabileceğiniz bu ürünler, detayların çarpıcı vurgusuyla VitrA koleksiyonlarının özelliklerini yansıtıyor. VitrA’nın Origin koleksiyonu içerisinde yer alan siyah seçenekler de banyoyu özgün tasarım anlayışıyla bir bütünlük içerisinde dekore edebilmeye olanak tanıyor.

Siyah Banyo Seti Çeşitlerinin Kullanım Alanları

Zamansız tasarımları ile siyah renkli banyo ürünleri, her dönemin vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Üstelik bu ürünler, geniş kullanım alanları sayesinde fonksiyonelliği de beraberlerinde getiriyor. Siyah banyo seti çeşitleri, banyoların her bir noktasını zenginleştiriyor. Lavabolar, klozetler, yıkanma alanları gibi temel ürünlerle oluşturulabilen siyah banyo dekorasyonları, aksesuarlarla tamamlanıyor. Siyah banyo lavaboları ile birlikte kullanılabilecek banyo havluluk modelleri, siyah renkleriyle hem bütünlüğü koruyor hem de banyodaki önemli bir ihtiyacı gideriyor. Siyah banyo setleri içerisinde havluluklara ek olarak diş fırçalıklar, sabunluklar, askılıklar, tuvalet kağıtlıkları, fırçalar ve çöp kovaları da dahil olmak üzere pek çok ürün çeşidi bulunuyor. Bu ürünler, kişisel ihtiyaçlar için kolaylık sağlarken dekorasyona ekstra bir hareket ve zenginlik de katıyor. 

Tüm bunların yanı sıra VitrA koleksiyonlarında yer alan siyah banyo ürünleri, yıkanma alanlarında duş başlığı ve batarya olarak, tuvaletlerde ise sifon ve kumanda paneli olarak tercih edilebiliyor. Banyodaki her bir detayın düşünülerek tasarlandığı VitrA ürünleri, kişilerin zevklerine göre kişiselleştirdiği ortamda daha keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. 

İşlevsel Mat Siyah Banyo Seti Şıklığı

Siyahın en çok tercih edilen çeşidi olan mat siyah, parlak siyaha kıyasla daha sade ve minimal bir dekorasyonun kapılarını aralıyor. Mat siyah banyo seti seçenekleri, yumuşak hatları ile dikkatleri üzerine topluyor. Aynı zamanda bu ürünler hem birbirine tamamen zıt hem de birbirini tamamlayan tonlarla birlikte kullanılabildiği için görsel bütünlüğü pratik bir şekilde sağlama imkanını da kullanıcılara sunuyor.

Geometrik formlarını yalın ve dikkat çekici görünümleri ile buluşturan mat siyah ürünlerde gold, gümüş gibi renk geçişleri kullanılabiliyor. Bu renk geçişleri, dekorasyona küçük esintiler kazandırmanın en iyi yollarından biri olarak öne çıkıyor. Bazı mat siyah ürünlerde yer alan keskin ve çarpıcı köşeler de hareketli görünümlerle banyoyu zenginleştiriyor. Banyo aksesuarları ve modelleri için büyük öneme sahip olan mat siyah, banyoya giren herkesi etkiliyor. VitrA’nın tüm siyah banyo ürünleri, banyosunu çarpıcı bir zarafetle buluşturmak isteyenlerin favorileri arasında yer alıyor.

Özel Tasarımlı Siyah Banyo Ürünleri

VitrA, özel tasarımlı siyah banyo ürünlerinde yalınlığa önem verir. Bu anlayışın doğal bir sonucu olarak ürünler, çeşitli tasarım stillerini destekleyen zamansız kimliğe sahip olur. Farklı koleksiyonlar altında kullanıcıların beğenisine sunulan siyah banyo ürünleri kullanılarak rahatlıkla klasik, minimalist ve modern tasarımlı banyolar oluşturulabilir. Üstelik farklı tasarım fikirlerinin hayata geçirilebilmesini mümkün kılan yalın çizgiler, ürünlere kolay temizlenebilme özelliği de kazandırır. Klozet kapağı, banyo bataryası ve gömme rezervuar kumanda paneli başta olmak üzere birçok ürün minimum temasla kullanılabilecek şekilde tasarlanır. 

Özel tasarımlı VitrA siyah banyo ürünlerinin üretiminde, farklı kullanıcı beklentileri her daim göz önünde bulundurulur. Bu sayede kullanıcılar, gerek tasarım özellikleri gerekse işlevsellik bakımından tam da aradıkları seçeneklere zahmetsizce sahip olabilme fırsatı yakalayabilir. Sento, Origin, ArciPlan gibi VitrA’nın en popüler koleksiyonlarında yer alan ürünler, en dar banyoların bile konfor açısından üst düzey mekânlara dönüşmelerine yardımcı olur.

VitrA tarafından üretilen siyah banyo ürünleri arasında detaylara önem verenler kullanıcılara hitap eden seçenekler de mevcuttur. Design Studio VitrA ve mimari tasarım alanında dünyaca ünlü isimler tarafından geliştirilen Origin Lavabo sifonu gibi tamamlayıcı aksesuarlar, banyolarında görsel açıdan kusursuz sonuçlar elde etmek isteyenlere hitap eder. Mat siyah rengiyle kendine has çekiciliğe kavuşan tamamlayıcı ürünler, VitrA’nın tasarım anlayışı doğrultusunda yalın çizgilere sahiptir. Dolayısıyla zamansız öğeler olarak farklı tasarım fikirlerinin hayta geçirilebilmesine katkıda bulunurlar.

Siyah Banyo Ürünleri İle Dekor Önerileri

Siyah banyo ürünleri ile görsel açıdan kusursuz alanlar yaratmak için aşağıda sıralanan üç dekor fikri arasında seçim yapılabilir.

Siyahın ve Beyazın Muhteşem Uyumu

Beyaz renkte yer ve duvar seramikleri bulunan bir banyoda, VitrA siyah banyo ürünleri kullanılarak son derece asil görünüm elde edilebilir. Siyah ve beyazın göz alıcı uyumu gerek modern gerekse minimalist tasarım fikirlerini hayata geçirmeyi mümkün kılar. Beyaz rengin ağırlıkta olduğu bir banyoda, özel tasarımlı siyah banyo ürünleri kullanırken iki farklı yöntem benimsenebilir. Yani lavabo, asma klozet de dâhil olmak üzere tüm ürünler siyah renkte olabilir. Alternatif olaraksa yalnızca tuvalet fırçası, havluluk, askı, duş başlığı gibi aksesuarların seçiminde siyah renkli seçenekler tercih edilebilir.

Sıcak Atmosfer İçin Kahverengi Kaplama ve Siyah Banyo Ürünleri

Siyah rengin sağladığı modern hava ile ahşabın kendine has sıcaklığını bir araya getirerek de son derece şık bir banyo tasarımı oluşturulabilir. Örneğin; ahşap görünümlü seramik ile kaplı duvarlarla çevrelenmiş bir alanda, mat siyah çanak lavabo konumlandırılabilir. Hem kişisel bakım sürecini daha konforlu hale getirmek hem de görsel bütünlük sağlamak amacıyla duvara yuvarlak veya oval banyo aynası takılabilir. Ortamda oluşan şık atmosferi pekiştirmek için ayrıca lavabonun hemen yanı başında siyah havluluk ve sıvı sabunluk gibi aksesuarlara yer verilebilir. Son bir dokunuş daha yapılmak istenirse, bankonun üzerine siyah-beyaz zıtlığıyla el yıkama alanının görselliğine derinlik katacak beyaz saksı içerisinde yeşil bir bitki yerleştirilebilir.

Doğal Taşlar ve VitrA Siyah Banyo Ürünleri Bir Arada

Mermer ve granit gibi malzemeler, banyolarında doğal görünümlü tasarımlara yönelen kullanıcılar için vazgeçilmez konumdadır. Özel tasarımlı VitrA siyah banyo ürünleri, bu tarz malzemelerin kullanıldığı banyolar için de ideal tamamlayıcı unsurlardır. Üstelik hem koyu hem de açık renk mermer ve granit kaplama malzemeleri ile kusursuz bütünlük oluştururlar. Doğal taş malzeme ile siyah banyo ürünlerini birlikte kullanırken tıpkı ahşapta olduğu gibi iki farklı uygulama yöntemleri arasından seçim yapılabilir. Mesela doğallığı vurgulamak için doğal taş kaplamanın kullanıldığı bir yıkanma alanına, yağmurlama efekti sağlayacak Origin Duş Başlığı monte edilebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek