Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Temassız Ürünler

19 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Seri
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Temassız & Fotoselli Akıllı Banyo Ürünleri

Hayatın her alanında hijyeni sağlamak sağlık açısından son derece önemlidir. Evin bu bölümünde temassız olarak kullanılabilecek ürünlerin tercih edilmesi ise yalnızca sağlık değil, aynı zamanda tasarruf açısından da avantaj sağlar. Çevre dostu kullanıma olanak tanıyan VitrA fotoselli banyo ürünleri kullanıcılara bütçelerini koruma fırsatı verir.
Otomatik sıvı sabunluk, lavabo bataryası ve kumanda paneli modelleri fonksiyonel ve çevre dostu çözümler sunar. El değmeden ve hijyenik bir şekilde kullanılan bu ürünler suyun israf edilmesinin de önüne geçerek tasarruf sağlar. Özellikle toplu kullanıma açık olan işletme lavabolarında temassız ürünler sağlık açısından tercih edilebilir. VitrA’nın teknolojiyi zarafetle buluşturduğu sensörlü musluk, sıvı sabunluk ve klozet gibi ürünleri, pratik tasarımlarının yanı sıra yüksek miktarda bir su tasarrufu yapılmasına da katkıda bulunur.
Temassız bir şekilde kullanılabilen sabunluk ve bataryalarda bulunan sensörün algı alanında hareketin sonlanmasıyla birlikte su akışını durdurur. Gelecek nesilleri düşünen, bilinçli ve pratik kullanımlı bu ürünler hem tasarruf hem de sağlık için sağladığı avantajlar ile pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. VitrA V-Care akıllı klozet modelleri de otomatik mekanizması ile kullanım kolaylığı ve hijyeni bir arada sunar. Modellerde bulunan kapak, kendi kendine açılıp kapanabilme özelliğine sahiptir. Buna ek olarak su ve kapak sıcaklığı da ayarlanabilir olduğundan kullanıcıya seçim yapma imkânını tanır. Kokuyu emen yapısı ile bu ürünler hem pratik hem hijyenik bir kullanım sunar. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen akıllı banyo klozet fiyatları sayesinde, evin her noktası gibi banyo da konforlu bir ortama çevrilebilir.

Temassız Sensörlü Sıvı Sabunluk Çeşitleri

Gelişen teknoloji ile banyo ürünlerinde de birçok değişiklik görülür. Sensörlü sıvı sabunluk modelleri, temassız kullanım sağlayan ürünler arasında sık tercih edilenlerdendir. VitrA sabunluk modelleri arasından öne çıkan bu modeller, entegre bir sensör ile çalışır. Bu sayede el değmeden kontrol sağlanarak yeterli miktarda sabun ele alınır. Temassız sabunluk çeşitleri, bu özellikleriyle mikropların yayılmasının önüne geçerek ortamın da hijyenik kalmasına olanak tanır. 
Oteller, restoran ve kafeler, iş yerleri gibi kalabalık noktalarda lavabolarda hijyeni sağlamak önemli bir sorun haline gelebilir. Temassız sıvı sabunluk modelleri toplu bir şekilde kullanılan bu alanlarda kurtarıcı olur. Krom ya da çelik kaplama ile üretilen bu ürünler, materyalleri sayesinde de kullanıcılara uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Dolayısıyla dayanıklı ve kaliteli yapıya sahip sensörlü sabunluklar hem bütçeyi hem de sağlığı koruma fırsatı da vermiş olur.
Son zamanlarda evlerde de sıkça tercih edilen sensörlü köpük sabunluk modelleri, pratik kullanımları ile kullanıcıları memnun eder. VitrA’nın yenilikçi tasarımları zarafetle buluşturduğu bu ürünler, banyoda modern ve estetik bir görünüm sağlar. Tamamen otomatik olarak çalışmaları, ürünü kullanan tüm kişilerin sağlığını korumasına yardımcı olurken şık tasarımları sayesinde de ortama hoş bir dokunuş yapma imkânı sunar.
Otomatik sabunluk modelleri, özenle tasarlanan VitrA koleksiyonlarında yer alan diğer aksesuarlar, vitrifiyeler ve mobilyalar gibi banyo ürünleri ile kombinlenerek ortamda uyumlu bir görünüm de elde edilebilir. Hayatı kolaylaştıran otomatik sıvı sabunluk fiyatları ile kullanıcılara banyolarında modern bir şıklığı ve pratik bir kullanımı en uygun şekilde sunar. Hem işlevsel hem de zarif tasarımlı ürünler sayesinde rahatlıkla konforlu bir alan yaratılabilir.

İşlevsel Sensörlü ve Otomatik Musluklar Vitra'da!

Fotoselli lavabo bataryası olarak da bilinen temassız bataryalar, el değmeden çalışabiliyor olmalarıyla özellikle son yıllarda sıkça tercih edilir. Toplu şekilde kullanılan tuvalet ve lavabolarda, kişilere kirli yüzeylere dokunmadan el yıkama olanağı tanıyan ürünler aynı zamanda tasarruf da sağlar. Akıllı musluk modellerinin üzerinde yer alan sensör, hareketi algılayarak çalışır. Kullanıcı elini algı alanından çektiği anda su akışı durur. Bunun yanı sıra perlatör kısmı da su tasarruflu olarak tasarlandığından dolayı bir dakikada maksimum 5 litre su akar. Böylece çevre dostu bir kullanım sağlanırken tasarruf da edilir.
Temassız musluk modellerinde el değmeden yıkama gerçekleştirilebilmesi için sıcaklık ayarı ve emniyet kontrolü gibi işlemler batarya üzerinden değil, üniteden yapılır. Ev, ofis ya da işletmeler gibi farklı kullanım noktaları düşünülerek tasarlanan VitrA sensörlü musluk fiyatları modellerde yer alan tüm özelliklere göre belirlendiğinden dolayı farklılık gösterebilir. Modern bir banyoda olmazsa olmaz bir parça olan bu ürünler; akıllı klozet, kumanda paneli, pisuvar ya da sıvı sabunluk gibi diğer temassız parçalarla birlikte kullanılabilir. Bu sayede hijyen kolayca sağlanırken konforlu bir kullanım da elde edilir.
VitrA otomatik musluk modelleri arasında çocuklara özel olarak tasarlanan alternatifler de mevcuttur. Özellikle okul tuvaletlerinde yer alan lavabolarda bu ürünler tercih edilerek öğrencilerin sağlığı korunabilir. Ayrıca bu modellerde yer alan emniyet kilidi ile su akışı 60 saniye sonra durur. Her ortam ve her yaş göz önünde bulundurularak tasarlanan VitrA fotoselli lavabo bataryası fiyatları, geniş bir aralıkta yer alır. Banyoları konfor, şıklık ve fonksiyonellik ile buluşturan VitrA, birbirinden kullanışlı temassız ürünleri özenle üretir. Böylece kullanıcılar, istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda pek çok model arasından rahatlıkla seçim yapabilir.

Temassız Ürünlerin Kullanım Avantajları 

Teknolojinin izinden giden uzman VitrA kadrosu, göz alıcı tasarımlardan oluşan geniş bir ürün portföyünü temassız teknolojilerle harmanlayarak modern ve lüks bir kullanım deneyimi sunar. Temassız ürünlerin sağladığı kolaylıklar sayesinde zaman, enerji, hijyen ve kullanım ömründen tasarruf edilirken akıllı çözümlerin yaşam alanlarında sunduğu konfor hissi kalıcı hale gelir. Temassız ürünlerin kullanım avantajları arasında kişisel hijyen ve ortam temizliği de yer alır. Hem kullananların hijyen kaygılarını ortadan kaldıran hem de temizlik ihtiyacını en aza indiren temassız ürünler, kullanım sırasında ve sonrasında harcanan enerji ve zamanı da azaltarak genel olarak banyoda harcanan zamandan tasarruf edilmesini sağlar. Daha az temasa maruz kalan ürünler daha uzun süreli kullanım imkanı sağlarken ilk günkü kadar yeni ve bakımlı kalmaya devam eder.

Temassız Ürünlerle Hijyen Kolaylığı 

Akıllı çözümlerle yaşam alanlarındaki konforu katlayan VitrA, temassız ürünler sayesinde daha kolay ve temiz bir kullanım deneyimi sunar. VitrA’nın en yeni teknolojilerle harmanladığı uzun yıllara dayanan tecrübesi, akıllı yaşam alanlarını şıklıkla süsler. Temassız ürünlerin sağladığı pek çok kolaylık arasında sayılabilecek hijyen kolaylığı, beraberinde zamandan ve enerjiden de tasarruf olanağını getirir. Temas gerektirmeyen ürünler daha az temizlik ihtiyacı doğurduğu gibi kullananların da ortak alanlarla temas etmesinin önüne geçer.

Hem kişisel hijyen hem de ortam hijyeni bakımından ikili avantajlar sunan temassız ürünlerle hijyen kolaylığı elde etmeye ek olarak temizliğe ve kullanıma ayrılan zaman ve enerji de en aza indirilmiş olur. Temassız lavabo bataryaları, sıvı sabunluk, klozet, pisuvar ve kumanda paneli modelleri ile sağlık tedbirlerini ileri noktaya taşıyan VitrA, ortak kullanım alanlarında pratikliği ve hijyeni önceliklendirir. Teknolojik mekanizmalar sayesinde kirli yüzeylere dokunma ihtiyacını ortadan kaldıran temassız ürünler, otomatik ayarların konforlu, kolay ve hijyenik yönünü kullanıcılarıyla bir araya getirir. Bu sayede hem çevre dostu hem de sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım garantisini bir arada sunar. 

Tasarruf Sağlayan Temassız Ürünler 

Modern yaşam alanlarında yalnızca şıklığı değil aynı zamanda lüks, konfor ve tasarruf isteklerini de karşılayan VitrA ürünleri, yaşam alanlarını en yeni teknolojilerle donatarak pratik çözümler sunar. Temassız lavabo bataryaları, sıvı sabunluk, klozet, pisuvar ve kumanda paneli modelleri ile ortak alanlara hijyen ve fonksiyonellik katan seriler aynı zamanda enerji, zaman ve kullanım ömründen tasarruf edilmesini elverişli kılar. Tasarruf sağlayan temassız ürünler sayesinde su ve malzeme miktarı manuel ayarlandığında yaşanan kayıpların önüne geçilir ve çevre dostu kullanım sağlanır. Temasın ortadan kaldırılmasıyla banyo ve lavabo ürünlerinin daha az kirlenmesi ve daha az yıpranarak uzun yıllar kullanılabilmesi sağlanır. Daha az kirlenen yüzeylerin temizliğine ayrılan vakit, enerji ve malzeme kullanımı da paralel şekilde azaltılarak çoklu tasarruf edilir.

Temassız Ürünlerin Bakım ve Temizliği 

Pek çok alanda tasarruf ve kolaylık olanaklarıyla hayatı pratikleştiren VitrA temassız ürünleri, otomatik mekanizmalar sayesinde dokunma ihtiyacını ortadan kaldırarak daha hijyenik ve kullanışlı bir deneyim vadeder. Ortak alanlarda sıklıkla kirlenen objelere teması en aza indiren bu ürünler sadece kullanırken değil ayrıca kullanım sonrasında da geleneksel rakiplerinden daha az temas gerektirir. En az dokunma ihtiyacı ile en az temizlik gereksinimini bağdaştıran temassız ürünlerin bakım ve temizliği oldukça zahmetsiz ve hızlı şekilde yapılabilir. Daha az temas edilen ürünlerin yıpranma ve eskime süresi uzayacağı için bakım ihtiyacı azalır. Temizlik bezleri ve sıvı temizleyicilerle kirlerden ve mikroplardan kolayca arındırılabilen temassız ürünler, kullanıcı ve çevre dostu VitrA kalitesini yansıtır.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek