Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Dar Banyo Ürünleri

56 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Su Taşma Delik Detayı
Taharet Musluğu Detayı
Tasarım Şekli
Montaj Detayı
Gövde Kaplama
Tezgah Üstü Kullanım
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Armatür Delik Detayı
Süzgeç
Kompakt
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Rim (Kanal) Özelliği
Pis Su Çıkış Tipi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Küçük Banyo Ürünleri

Yaşam alanlarının en konforlu mekanları olması gereken banyoları dekore etmek, banyo ölçüleri ne olursa olsun VitrA kalitesi ile mümkündür. Her banyonun ihtiyacı olan göz alıcı ve fonksiyonel bir tasarım, küçük banyolarda dahi gerçekleştirilebilir. Küçük banyo modelleri, özellikle şehir içi yaşama alanlarında tasarımına ihtiyaç duyulan modellerdir. Ürün çeşitliliği ile küçük banyoların ihtiyacını karşılayacak lavabo, duş ünitesi, dolap, tamamlayıcı ve hijyenik banyo aksesuarları VitrA güvencesi ile kullanıcılarla buluşur.

Küçük banyoların tasarımı için göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktör, alan tasarrufudur. Küçük bir alanda rahat hareket edilebilmesi için banyonun boyutlarına uygun ölçülerdeki ürünler tercih edilmelidir. Büyük bir banyo dolabı veya lavabo her ne kadar kullanışlı olsa da küçük bir banyoda konforu olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle küçük banyo dolapları, alan tasarrufundaki en önemli parçalardır. Banyo dolabı küçük boyutlarda daha refah bir ortam yaratılmasına yardımcı olur.

Dolapların yanı sıra banyodaki en önemli parçalardan biri aynalardır. Aynalı dolaplar küçük alanlar için hem fonksiyonel hem de tasarımsal olarak yardımcı ürünlerdir. Banyo ve kozmetik ürünlerini muhafaza ederken aynı zamanda küçük banyoların daha geniş gözükmesine de olanak tanıyan aynalı dolaplara bir alternatif olarak küçük banyo aynası modelleri de değerlendirilebilir. 

Bir banyonun temel ihtiyaçlarından bir de lavabolardır. Minimal tasarımlara önem veren VitrA, dar banyolar için küçük banyo lavabosu ve modellerini kullanıcıları ile buluşturur. Ayrıca tezgah üstü lavabolar da dar alanlar için kullanışlı bir alternatiftir. Kullanışlı küçük banyo modelleri, dekorasyon açısından tamamlayıcı aksesuarlarla zenginleştirilebilir. Her banyoya göre çeşitli hijyenik dekor ürünleri üreten VitrA küçük alanlara değer katar.

Kullanışlı Dar Banyo Dolabı

Dar banyoların kurtarıcısı olan küçük banyo dolapları, banyolardaki eşyaların organize edilmesini sağlayarak dar alanı rahatlatır. Küçük banyo dolabı modelleri geniş hacimleri ile birçok eşya ve ürünü muhafaza edebilir. VitrA’da birbirinden farklı tarzlarla çeşitlenen küçük banyo dolapları farklı tarzlarda tasarlanmış banyolara uyum sağlar. Geleneksel esintilere sahip olan banyolar için klasik banyo dolapları sıkça tercih edilirken dar alanların kurtarıcı tasarımı olan dar ve uzun dolaplar banyolara yalın bir karakter kazandırır. Ayrıca banyo dolabı takımları da banyo dekorasyonunda önemli bir role sahiptir. Alandan tasarruf etmeyi sağlayan bu ürünler, fonksiyonellik ile şıklığı bir arada sunar. VitrA katalogları incelenerek banyo dolabı takımları fiyatı hakkında bilgi sahibi olunabilir, tüm ihtiyaçları giderecek ideal ürün kolay bir şekilde tercih edilebilir.

Küçük Banyo Lavabo Modelleri

Küçük lavabolar, dar alana sahip banyolar için harika bir alan tasarrufu sağlar. Özellikle tezgah üstü lavabo dolapları, el yıkama alanıyla eşya saklama alanını aynı yerde tutarak yerden tasarruf edilmesine olanak tanır. Önemli bir hijyen noktası olan küçük banyo lavabo modellerinin göze hitap eden tasarımları, aydınlatma ve çeşitli aksesuarlar ile daha şık bir hale gelir.

İşlevsel Küçük Banyo Aynası VitrA'da!

Banyolar, öncelikli olarak hijyen sağlamak için kullanılan alanlar olsa da kullanıcıların kişisel bakım ve rahatlama için kullandıkları özel bir alan haline de gelebilir. Bu alanlarda en sık ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de aynalardır. Aynalar, ortama geçişli ve geniş bir hava katar. Türlü ihtiyaçlara göre birçok ayna çeşidine sahip olan VitrA, küçük banyolarda kullanıma uygun kullanışlı ve şık aynalar üretir. 

Dar banyolarda, saklama alanı sunmadığı halde yer kaplayacak boy aynalarından ziyade, işlevsel ve ferah bir alan sağlayan küçük banyo aynası modelleri tercih edilebilir. Kozmetik ve hijyen ürünlerini muhafaza eden küçük aynalı dolaplar da dar banyolar için işlevselliği yüksek ürünler arasında yer alır. Küçükten büyüğe banyo aynası modelleri online VitrA sayfasında kullanıcıların beğenisine sunulur.

VitrA küçük banyo modellerinde kullanıcıların konforunu yükseltmeyi hedefler. Banyo mobilyalarında fonksiyonel çözümlerle fark yaratan VitrA ve uzman kadrosu, uygun fiyatlı banyo mobilyaları ve bol çeşitli aksesuarları kullanıcılarla buluşturur. Birbirinden şık tasarımlara imza atan, yaratıcı tasarımcılarla iş birliği yapan VitrA, kalitesi ile bir adım öndedir.

Dar Banyolar İçin İşlevsel Ürünler

VitrA, dar banyoların konforlu alanlar haline gelmesi için işlevsellikleri ile ön plana çıkan ürünleri kullanıcılar beğenisine sunar. Her ürün, yalın tasarımı sayesinde diğerleri ile uyum içerisinde kullanılabilecek profile sahiptir. Yani banyolarını yenilemek için VitrA’yı tercih eden kullanıcılar, ihtiyaçları doğrultusunda farklı ürünlere yönelip hem işlevsel hem de görsel açıdan kusursuz setler oluşturabilir. Üstelik bunu yaparken yalnızca bir koleksiyona bağlı kalmak gibi kısıtlayıcı bir zorunluluk da yoktur.

VitrA’nın dar banyolar için geliştirdiği işlevselliği yüksek ürünlerin başında birbirinden şık dolap setleri gelir. Hepsi bir arada konseptine benzer bir anlayışın ürünü olan banyo dolap setleri, ölçülerinden dolayı fazla yer kaplamaz. Bu özelliklerine rağmen depolama kapasitesi bakımından beklentileri tam olarak karşılar. Kullanıcıların; lavabo, dolap ve ayna ve aydınlatma ihtiyaçları için ayrı ayrı alışveriş yapma zorunluluğunu ortadan kaldıran setler, gerektiğinde VitrA boy dolapları ile kombinlenebilir.

Dar banyolarda konforlu kişisel bakım alanları yaratmak, çoğu zaman kullanıcı deneyiminden feragat ederek mümkün olabilir. Ancak VitrA’nın işlevselliği ön plana çıkaran tasarım anlayışı doğrultusunda geliştirdiği banyo lavabo modelleri, en dar alanlarda bile konfor seviyesinin maksimum seviyeye çıkmasını sağlar. Tasarım çeşitliliği ile dikkat çeken banyo lavaboları, farklı uygulama fikirlerinin rahatça hayata geçirilebilmesini mümkün kılar. VitrA banyo lavaboları, dar profilleri ve etajer gibi tasarım detayları sayesinde düşük metrekareli banyolarda hareket kısıtlılığına yol açmadan keyifli kullanım imkânı sunar. 

Küçük Banyolar İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük banyolardaki en önemli sorun, ihtiyaçlar doğrultusunda yerleştirilen ürünlerin zaten yetersiz olan hareket alanını daha da kısıtlamasıdır. Dolayısıyla dekorasyon fikirlerinin uygulanması esnasında alan verimliliğine yönelik çözümlere odaklanmak adeta bir zorunluluk haline gelir. Böyle bir durumda da ilk akla gelen çözüm yolu, fonksiyonel tasarımları ile ön plana çıkan banyo dolabı setlerine yönelmektir. VitrA banyo dolabı setleri; düz ayna, çekmeceli ya da kapaklı dolap, lavabo ve LED aydınlatma gibi ürünleri bünyesinde barındırır. Set içeriğinin kişisel bakım sürecindeki tüm ihtiyaçlarını gidermeye yönelik ürünlerden oluşması, kullanıcıların kısıtlı bir alandan maksimum verimlilikle yararlanabilmelerine olanak tanır.

Küçük banyolarda konforlu kişisel bakım alanları yaratmak için bir diğer yöntem, standart ölçülerdeki lavabolar yerine dar veya çanak türü modellere yönelmektir. VitrA, ArciPlan, Mia ve Metropole başta olmak üzere birçok koleksiyonunda alanın verimli kullanılabilmesini mümkün kılan seçeneklere yer verir. Tezgâh üstü ve tezgâh altı kullanıma uygun olarak tasarlanan VitrA lavabolar, dar alanlarda keyifli kullanım olanağı sağlar. Kullanıcı deneyimini daha da üst noktalara taşımak içinse etajerli lavabo çeşitleri arasından seçim yapılabilir. Armatür delikli olarak kullanıma sunulan lavaboların etajer bölümü, gün içerisinde en sık kullanılan kişisel bakım ürünlerinin düzenli biçimde bir arada tutulabileceği genişliktedir.

Küçük banyoları kullanışlı alanlara dönüştürmek amacıyla kullanılabilecek ürünler arasında ankastre ve fayans üstü aksesuarlar da bulunur. Ankastre ürünler, duvarın içerisinde konumlandırıldıkları için alan kısıtlaması sorununa en pratik çözümlerden biridir. Üstelik VitrA’nın kullanıcı deneyimini yükseltme anlayışı doğrultusunda gömme rezervuar gibi ürünlerin dayanıklılıkları oldukça yüksek seviyelerdedir. Ancak duvarın yapısı nedeniyle ankastre banyo ürünlerinin kullanımı bazen mümkün olmayabilmektedir. Haliyle böyle bir durumda yalın tasarımlı duvar üstü banyo ürünleri çok daha ideal seçenekler olarak ön plana çıkar.

Duvara monte edilerek kullanılan ürünler rahatlıkla lavabo üstü, klozet yanı gibi normal şartlarda atıl durumdaki yerlerde konumlandırılabilir. Böylece tıpkı banyo dolabı setlerinde olduğu gibi kısıtlı alandan maksimum verim elde etme avantajı ortaya çıkar. Duvara monte modellerin sağladığı bir diğer fayda ise temizlik sırasında kendisini net biçimde hissettirir. Bu tür banyo ürünleri yalın tasarımları sayesinde kolayca kirden ve tozdan arındırılabilir.

Küçük banyolarda uygulanabilecek yöntemler söz konusu olduğunda görsel algının değişmesini sağlayacak ürünleri de es geçememek gerekir. Örneğin; lavabo üzerine yerleştirilecek büyük boyutlu bir banyo aynası ile alanın olduğundan daha büyük algılanması sağlanabilir. Özellikle çerçevesiz tasarıma sahip aynalar, bu iş için adeta biçilmiş kaftan konumundadır. Zira düz yapılı olmalarının getirdiği avantajla yüzey alanları oldukça büyüktür. Dolayısıyla yansıtma etkileri de gayet tatmin edici seviyededir. Görüntüyü yansıtma etkilerinin ortalamanın üzerinde olması, aynı zamanda daha fazla ışık yansıması anlamına gelir. Tabii bu durumun etkisiyle küçük banyolarda, normalden daha aydınlık atmosfer yakalanabilir. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek