Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Sabunluk

33 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele
Ürün Kodu: A4487657
5,0(2 değerlendirme)
%16
2.258,00 TL
1.904,00 TL

Sıvı Sabunluk & Katı Sabunluk

Sabunluklar, kişisel hijyenin sağlanabilmesi için tuvaletlerde ve banyolarda bulunması gereken en önemli araçlardandır. VitrA, sıvı ve katı sabunluk modellerinde bu temel gereksinimi giderecek pratik detaylara yoğunlaşır. Tasarım ekibinin titiz çalışmaları sonucunda işlevsellik açısından zenginleşen ürünler evlerde, iş yerlerinde ve kamusal alanlarda uzun yıllar kullanılabilecek kalitededir. VitrA sıvı ve katı sabunluklar, estetik görünümleri ile tamamlayıcı parçalar olarak da ön plana çıkar.

Sabunluk Fiyatları ve Modelleri

VitrA sabunluk modelleri, uzun süreli kullanım avantajı sağlayacak şekilde üretilir. Bu nedenle, fiyat ve performans değerlendirmesi yapıldığında yüksek bir profil çizerler. Özellikle katı sabunluk modelleri, üretimlerinde kullanılan malzemeler sayesinde yıllar boyunca ilk günkü görünümlerini kaybetmeden banyo ve tuvaletlerde kullanılabilir çünkü bu ürünler, VitrA’nın yüksek kalite anlayışı gereği pirinç malzemeden üretilir. Katı sabunluklar, suyun ve kulanım sonrası sabunda oluşan çözünmenin aşındırıcı etkilerine karşı krom ile kaplanır. Böylece görünüm açısından yalın, dayanıklılık bakımındansa beklentileri tam olarak karşılar hale gelirler. VitrA katı sabunluk çeşitlerinin, cam altlığa sahip çeşitleri de bulunur. Tasarımına eklenen şeffaf cam altlık, ürünün metal üretim olanlarına kıyasla çok daha zarif bir tasarım çizgisine sahip olmasını sağlar. Üstelik altlığın kavisli yapısı sayesinde sabunun kullanım sonrasında bütünlüğünü kaybetmesinden dolayı kopan parçalarının ve üzerinde biriken sıvının çevreye yayılması ihtimali, büyük oranda ortadan kalkar.

Vitra, metal ve cam detaylı katı sabunluk çeşitlerinde farklı kullanım tarzlarını destekleyen detaylara yer verir. Bu doğrultuda, en çok rağbet gören modellerden olan dikdörtgen tasarımlı metal katı sabunlukların kavisli versiyonlarını da kullanıcıların beğenisine sunar. VitrA’nın sabunluk koleksiyonunda, şeffaf cam altlıklı katı sabunlukları tercih etmek isteyenler için yuvarlak modellere ek olarak oval şekilli ürünler de yer alır. Kamusal alanlarda ve iş yerlerinde kullanım söz konusu olduğunda, mıknatıslı sabunluk çeşitleri arasından da tercihte bulunulabilir.

VitrA’nın ürettiği tüm katı sabunluklar, kolay temizlenebilme özellikleri ile dikkat çeker. Koleksiyon dâhilindeki ürünlerin metal aksamları suya karşı dayanıklı kaplama ile güçlendirildiğinden, nemli bez ya da temizleme mendili yardımıyla zahmetsizce kirden ve tozdan arındırılabilir.

Kullanışlı & Şık Sıvı Sabunluk Çeşitleri

VitrA, ürün koleksiyonundaki çeşitliliği katı sabunluklar ile sınırlandırmaz. Kategori dâhilinde, kullanışlı ve şık sıvı sabunluk çeşitleri de kişisel hijyene önem verenlerin beğenisine sunulur. VitrA sıvı sabunluklar, kullanıcı beklentileri göz önünde bulundurularak tasarlanır. Ürünlerde, banyo ve tuvaletlerdeki modern görünümü desteklemek amacıyla yumuşak hatlar öne çıkartılır. Evler kadar iş yerlerinde de kullanımı yaygın olan duvara monte sıvı sabunluk çeşitlerinde, bu anlayış doğrultusunda metal ve seramik malzeme bir arada kullanılır.

Benzer tasarımsal özellikler, tezgâh üstü sıvı sabunluk modelleri için de geçerlidir. Kullanımlarının pratikliği ve yeniden doldurulmalarının kolaylığı nedeniyle tercih edilen bu modellerde pompalar, paslanmaya dayanıklı materyalden üretilir. Sıvı sabunu muhafaza eden haznenin yapımında ise seramiğe ek olarak cam ve metal malzemelerin kullanımı söz konusudur. Üretim aşamasındaki malzeme çeşitliliği, VitrA kullanıcılarına seçim aşamasında tarzlarına en çok uyan modele yönelebilme esnekliğini sağlar.

VitrA kalitesinin fonksiyonel tasarım öğeleri ile harmanlandığı fotoselli sabunluk modelleri ise COVID-19 pandemisi ile önem kazanan temassız kullanımı destekler. Bu ürünler, hazne kapasiteleri sayesinde kullanımın yoğun olduğu kamusal alanlar ve iş yerleri için ideal profildedir. Ancak, otomatik sıvı el sabunluğu olarak da adlandırılan VitrA sensörlü sabunluk modelleri estetik görünümleri sayesinde, evlerde de kendilerine rahatlıkla yer bulabilir. VitrA’nın ürün portföyünde, kullanım sıklığının yoğun olduğu yerler için özel olarak tasarlanmış olan ankastre sıvı sabunluk modelleri de yer alır.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek