Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Siyah Banyo Lavaboları

5 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Tasarım Şekli
Seri
Armatür Delik Detayı
Süzgeç
Kompakt
Gövde Malzemesi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Siyah Lavabo

Banyolar için hem şık hem işlevsel çözümler sunan VitrA, siyah lavabo modelleri ile ortama modern ve göz alıcı dekorasyon fikirlerinin uygulanmasına olanak tanır. Dayanıklı seramik malzeme ile üretilen siyah lavabo, banyoda kullanıcıların kendi stillerini yansıtmasını sağlar. Doğru ölçülerde seçilen lavabo modelleri, ortamın işlevsel ve verimli bir şekilde kullanılabilmesine de katkıda bulunur. Tezgah üstü ve altı, çanak, etajerli gibi pek çok farklı şekilde dizayn edilen lavabo modelleri ve fiyatları, kullanıcılara VitrA konforunu deneyimlemek için imkan tanır. 

Banyoda modern dokunuşlar için tercih edilebilecek siyah çanak lavabo seçenekleri özellikle küçük banyolarda işlevsel bir kullanım sağlar. 1950’lerden esinlenen hafif ve özgür tasarımlı Plural koleksiyonunda bulunan siyah çanak lavabo, klasik şıklık için ideal bir seçimdir. VitrA’nın her banyo ihtiyacını karşılamak için özenle tasarladığı siyah banyo aksesuarları ile ortamda uyumlu bir bütünlük de sağlanabilir. Asaletin rengi sayılan siyah sayesinde her tarzda dekore edilen banyolar şık bir görünüme kavuşabilir.

Zamansız bir şıklık sağlayan siyah, hayatın her alanında tercih edilen bir renktir. Siyah lavabo seçenekleri ise banyoda sadeliği modern bir şekilde yansıtmaya yardımcı olur. Her zevke hitap etmeyi başaran VitrA’nın siyah renkli banyo lavabo modelleri, işlevsel ve şık tasarımın bir araya getirildiği ürünlerdir. Kullanıcıların sağlığı da düşünülerek hijyen sağlayan özelliklere sahip alternatifler de VitrA tarafından satışa sunulur. VitrA Hygiene teknolojisi ile geliştirilen bu ürünlere ek olarak temassız bataryalar da kullanılarak güvenli ve hijyenik bir banyo deneyimi sağlanabilir.


İşlevsel Siyah Banyo Lavabosu Modelleri VitrA'da!

Sadeliği modern tasarımlarla eşsiz bir şekilde harmanlayan VitrA, siyah banyo lavabolarını kullanıcıların beğenisine sunar. Mat yüzeye sahip siyah banyo lavabosu, asil ve zarif görünümüyle banyoda şık bir dekorasyon elde edilmesini sağlar. Zevkli dekorasyonlar sayesinde yaşam alanlarının kullanımı da keyifli hale gelir. VitrA’nın geniş ürün yelpazesinde yer alan mat siyah lavabo modelleri, kendine özgü hoş tasarımlarıyla banyolarda yerini alarak banyonun sıradanlığına şık bir dokunuş yapar. 

Sadeliğin ön planda olduğu fonksiyonel ürünleriyle VitrA, kullanıcıların beğenisini kazanır. Fazlalıklardan arındırılarak incelikle işlenen Frame koleksiyonunda yer alan siyah tezgah üstü lavabo modelleri, ince kenarlı zarif seramiği ile sıcak bir banyo ortamı yaratır. VitrA’nın banyolar için sunduğu akıllı ve fonksiyonel çözümler, kullanıcıların her ihtiyacını karşılaması adına özenle dizayn edilir. Dekorasyon tarzı fark etmeksizin her banyo için uygun bir model VitrA’nın ürün çeşitliliği sayesinde kolayca bulunabilir. Böylece kullanıcılar, kalite, konfor ve şıklığı bir arada sağlayarak ortamı son derece işlevsel bir şekilde kullanabilir.


Mat Siyah Lavabo Modelleri

Design Studio VitrA ve mimari tasarım alanında dünyanın önde gelen isimlerinin imzasını taşıyan mat siyah lavabo modelleri, modern banyolar yaratma düşüncesini gerçeğe dönüştürür. Doğadan ilham alınarak tasarlanan lavabolar, yumuşak hatlarıyla zamansız profile sahiptir. Dolayısıyla kullanım alanlarında tasarım değişiklikleri yapılsa bile yerlerini korumayı başarırlar. VitrA mat siyah lavabo çeşitleri, karakteristik özellikleri ile gerek minimalist gerekse natürel tasarımların odak noktasında yer alabilir.

Mat siyah renkleri ile hayranlık uyandıran lavabo modellerinin her biri, farklı kullanıcı ihtiyaçları baz alınarak tasarlanır. Bu sayede doğal görünüm elde etmek isteyenler, farklı modellere yönelerek hedeflerini gerçeğe dönüştürme imkânı bulabilir. Gerek asimetrik gerekse üçgen tasarımlı mat siyah lavabolar, ahşap duvar kaplaması ve mobilyaların bulunduğu banyolar için idealdir. Konu yalınlık olduğunda ise dairesel formdaki çanak lavabo modelleri ön plana çıkar. Standart formları tercih edenler içinse VitrA’nın özenle hazırladığı koleksiyonlarında kare ve dikdörtgen tasarımlı çanak lavabolar yer alır.

Mat siyah lavabo modelleri, ölçüleri itibarıyla tekli ve çoklu kullanıma uygundur. Ebeveyn banyolarından restoran tuvaletlerine kadar birçok alanda, iki ya da daha fazla sayıda yan yana dizili olarak kullanılabilirler. Üstelik lavabo çeşitleri, renklerinden dolayı üzerine yerleştirilecekleri tezgâhın seçiminde esnek tercihler yapılabilmesine olanak tanır. Kendinden seramik süzgeçli olarak kullanıma sunulan modeller, VitrA banyo dolabı setleri ile uyum içerisinde kullanılabilir. Hatta kullanıcılar, ürünlerin modern tasarımları sayesinde kendi setlerini de rahatlıkla oluşturma imkânına sahiptir.


Siyah Lavabolar İçin Kullanım ve Bakım Önerileri

Siyah lavabolar, kullanıldıkları alanlara zamansız zarafet katan ürünlerdir. VitrA, ürünlerinin görsel açıdan kusursuz olması kadar dayanıklılığına da önem verir. Bu amaçla tüm siyah lavabolar, seramik malzemeden üretilir. Yapım aşamasında seramik kullanımı, ürünleri darbelere ve yıpranmaya karşı dayanıklı hale getirir. Çoğu siyah lavabonun kullanımı esnasında sıklıkla karşılaşılan sabun birikimi ve kireç tortusuna bağlı leke oluşumu sorunu ise üretim aşamasında uygulanan sırlama yöntemiyle kalıcı çözüme kavuşur.

VitrA siyah lavabo modelleri, bünyelerinde barındırdıkları sırlama teknolojisi sayesinde su itici özellik kazanır. Kirli su ve sabun artıkları lavabonun yüzeyinde tutunamadığı için leke oluşumuna neden olmaz. Böylece ürünlerin hijyen seviyesi, güçlü yüzey temizleyicilerin kullanımına gerek kalmadan organik çözümlerle kolayca yükseltilebilir. Siyah lavaboyu kirden arındırmak için kullanılabilecek doğal içerikli ürünlerin başında, su ve sirke karışımı gelir. Karışımın temizleyici gücünü artırmak gerektiğinde ise içerisine birkaç damla yüzey temizleyici dâhil edilebilir.

Sprey başlıklı bir şişenin yarısını su ve geri kalan kısmını sirke ile doldurduktan sonra iyice çalkalanması suretiyle kullanıma hazır hale gelen karışım, yüzeydeki kirli bölgelere doğrudan uygulanabilir. Sürecin devamında, temiz bir mikrofiber bez kullanılarak karışımın püskürtüldüğü alan hafifçe ovulur. En son aşamada, temiz su ile lavabonun yüzeyi durulanarak kullanıma hazır hale getirilir. Durulama işleminin hızlıca tamamlanabilmesi için sıcak veya ılık su kullanılması gerekir. Durulamanın ardından kuru bir bez ile yüzeyin kurulanmasında fayda vardır. Zira temizlik işleminin ardından yüzeyde kalan su damlaları kuruyup iz oluşmasına neden olabilir.

Kimi zaman siyah lavabo üzerinde az miktarda da olsa sabun artığı kalıntısına rastlanabilir. Böyle bir durumda hemen ılık suyla ıslatılmış bez ve seramik yüzeyler için geliştirilmiş temizleyici yardımıyla hijyen kalitesi hızlıca ideal seviyeye yükseltilebilir. Lavabonun yüzeyini sabun artıklarından arındırmak için üzerine bir veya iki damla yüzey temizleyici döküp dairesel hareketlerle ovalamak yeterlidir. Uygulama öncesinde beze dökülecek yüzey temizleyicinin iyice seyreltilmiş olduğundan emin olunmalıdır. Aksi halde temizlik ürünü, yüzeyde aşınmaya sebep olabilir. Uygulama sürecinin bitiminde, lavabo durulanıp iyice kurulandıktan sonra yeniden kullanılmaya başlanabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek