Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Koyu Renkli Banyolar

42 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Tasarım Şekli
Aydınlatma Tipi
Daha Fazla Göster
Su Taşma Delik Detayı
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Taharet Musluğu Detayı
Tasarım Şekli
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Tezgah Üstü Kullanım
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Armatür Delik Detayı
Süzgeç
Daha Fazla Göster
Kompakt
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Rim (Kanal) Özelliği
Pis Su Çıkış Tipi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Koyu Renk Banyo Modelleri

Banyo tasarımı söz konusu olduğunda, doğru renk şemasını seçmek çok önemlidir. Nötr tonlar ve açık renkler, spa benzeri bir atmosfer yaratmak için sıklıkla tercih edilirken, cesur ve lüks bir görünüm yaratmak için koyu renkler de kullanılabilir. Banyo ürünlerinde lider marka VitrA, koyu renkli banyo mobilyaları ve armatürlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Siyah ve antrasit klozet ve bidelerden koyu renkli lavabo ve armatürlere kadar, şık ve sofistike bir banyo yaratmak için gerekli olan her şey VitrA'da bulunabilir.

Koyu renkli banyo ürünleri kullanmanın en etkileyici artılarından biri, mekanda bir dram ve lüks duygusu yaratmaya yardımcı olmasıdır. Koyu renkler zarafet, incelik ve zenginlik ile ilişkilendirilir ve banyonun genel tasarımını geliştirmeye yardımcı olabilir. Koyu renkli banyo ürünlerinin bir diğer avantajı da kir ve lekeleri gizlemeye yardımcı olabilmesidir. Çok kullanılan veya sık sık temizlik yapılamayan banyolarda koyu renkli banyo ürünleri harika bir seçim olabilir. Ayrıca koyu renkli banyo ürünleri mekanda bütünlüklü bir görünüm oluşturmaya yardımcı olabilir. Banyolarda duş, küvet, klozet ve lavabo gibi birçok farklı unsur vardır. Koyu renkli ürünler kullanmak tüm banyo mobilyaları arasında uyumlu bir tasarım oluşturulmasına yardımcı olabilir.

Koyu Renk Banyo Dekorasyonu İçin İlham Veren Ürünler

Koyu renkli banyo dekorasyonu ürünleri, rahatlatıcı ve sofistike bir ortam yaratma yetenekleri nedeniyle popülerlik kazanmaktadır. Ancak bu dekoru tamamlayacak doğru ürünleri bulmak zor olabilir. VitrA’nın sunduğu çeşitli seçenekler ile koyu renk banyolarda dekorasyon tamamlanabilir. Koyu renkli bir banyo dekorasyonu için en iyi seçenekler arasında antrasit gri banyo modelleri yer alır. Gri banyo dolabı modelleri minimalist tasarımları ile diğer banyo mobilyalarına mükemmel uyum sağlar. Mat ve zarif duruşu ile koyu renk duvarların ve fayansların yanında çarpıcı bir görüntü oluşturabilir. 

Koyu renk banyo fayansları, VitrA’nın banyolara zarafet katan diğer ürünleri arasında yer alır. Koyu renk banyo tasarımları yaparken ilham veren ürünlerin başında koyu renk banyo fayansları gelir. Doğru fayans seçimini yaptıktan sonra mükemmel uyumu yakalayacak banyo mobilyaları da kolayca seçilebilir. Siyah banyo ürünleri ve antrasit banyo modelleri ile göz alıcı tasarımlara imza atılabilir.

Antrasit Banyo Modelleri ve Ürünleri

Cesur ve lüks bir banyo tasarımı oluşturmak için siyah ve koyu gri banyo dekorasyonu popüler seçenekler oluştururken, antrasit; benzersiz ve çarpıcı bir alternatif sunmaktadır. Antrasit, genellikle dumanlı veya kömür benzeri bir görünüme sahip olarak tanımlanan koyu gri bir renktir. Bu renk, özellikle farklı tasarım stilleri oluşturmak için çeşitli diğer renk ve malzemelerle eşleştirilebildiği için çok yönlüdür. Antrasit banyo dolabı gibi ürünleri kullanmanın en önemli faydalarından biri, mekanda lüks bir sadelik yaratmaya yardımcı olabilmesidir. Antrasitin zengin, koyu tonları banyoya derinlik ve boyut katarak banyoyu daha lüks ve üst düzey hissettirebilir. Antrasit ürünlerle bir banyo dekore ederken, mekana doku ve sıcaklık katmak için ahşap veya taş gibi doğal malzemeleri de kullanılabilir. Ek olarak, gümüş veya altın rengindeki metalik vurgular da antrasit banyo dolapları gibi mobilyaları tamamlayabilir ve odaya modern bir dokunuş katabilir. 

Antrasit banyo ürünlerinin bir diğer avantajı da zamansız ve çok yönlü olmalarıdır. Modernden klasiğe farklı stiller ile kolayca uyum sağlayabilirler. Antrasit banyo ürünleri, mekanda ahenkli bir görünüm oluşturabilir. Banyonun tüm farklı unsurlarında benzer tonlar kullanarak uyumlu ve gösterişli bir tasarım elde edilebilir. VitrA'nın antrasit banyo ürünleri arasında klozet, bide, lavabo, armatür ve daha fazlası yer almaktadır. Hepsi yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Bu sayede şık ve sofistike bir banyo keyfinin yanı sıra kaliteli ürünler ile dizayn edilmiş bir banyonun sunduğu rahatlama deneyimi de sunulmaktadır.

Gri Banyo Modelleri ve Ürünleri

Gri, herhangi bir banyoda zamansız bir tema oluşturmak için kullanılabilecek bir renktir. Klasiği ve moderni birleştiren gri banyo ürünleri, banyolardaki farklı unsurlar arasında zarif bir ahenk oluşturmayı mümkün kılabilir. VitrA, gri banyo dolabı ve ürünlerinin yanı sıra, banyoların genel tasarımına değer katacak banyo aksesuarlarını da sunmaktadır.
Koyu renk banyo ürünlerini tamamlamak için havluluk, sabunluk, batarya ve köşe malzemelikleri gibi çeşitli banyo aksesuarları kullanılabilir. Bu aksesuarlar da uzun ömürlü malzemelerden üretilmiştir ve uzun yıllar eskimeden lüks kalabilecek şekilde tasarlanmıştır. 

VitrA'nın koyu renkli banyo ürünleri siyah, antrasit ve gri banyo mobilyalarıyla da sınırlı değildir. Her biri kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olan VitrA ürünleri, yıllarca zarif ve lüks bir banyo tasarımı bulunması için uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Yeni banyo tasarımının yanı sıra mevcut banyo yenileme gibi projelerde VitrA'nın koyu renkli banyo ürünlerinden yararlarak cesur ve lüks bir görünüm yaratılabilir. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek