Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Duş Setleri

102 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Kireç tutmama özelliği
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

VitrA'dan Sana Özel Duş Setleri

VitrA, duş seti koleksiyonu aracılığıyla yıkanma alanlarının konforunu ve görünümünü üst seviyelere çıkartmayı amaçlar. Sıva altı ve sıva üstü modeller içeren koleksiyonda, işlevsellik ön planda tutulurken kaliteden taviz verilmez. Sonuç olarak, uzun yıllar güvenle kullanılabilen ve estetik görünümlerini kaybetmeyen ürünler ortaya çıkar.

Banyo Duş Seti

Banyo duş seti seçiminde, öncelikli olarak kullanım alışkanlıklarının göz önünde bulundurulması gerekir. Böylece sabit ve hareketli duş setleri arasından daha doğru bir tercih yapılabilir. Sabit duş başlıkları, tasarımlarındaki sadelik ile ön plana çıkar. Hareketli duş setleri ise su basıncı ve akış yönünün ayarlanabilir olması özelliğiyle kullanıcılara özgürlük tanır. Tercih hakkı bu tarz ürünlerden yana kullanıldığında, su akışının sağlandığı spiral borunun uzunluğuna ve kalitesine önem verilmelidir.

Yüksek kalite standartlarına bağlı kalınarak üretilen VitrA duş setlerinde dayanıklılık, paslanmaz çelik kullanılarak sağlanır. Ürünlerde bulunan krom kaplama hem görünümün daha estetik olmasını sağlar hem de uzun süreli kullanım imkânı yaratır. Tasarım aşamasında, özellikle hareketli duş başlıkları dahil olmak üzere, tüm duş setlerinin farklı alışkanlıklara sahip bireyler tarafından rahatça kullanılabilir olmasına odaklanılır.

Banyo Duş Sistemleri

Banyo duş sistemi seçiminde, ilk olarak ürünün yapısal özelliklerine odaklanmak gerekir. Şebeke suyunun bileşimindeki aşındırıcı maddelere dayanıklı olacak şekilde üretilen modeller, uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanılabilir. Dolayısıyla ansızın ortaya çıkan arızaları gidermek için zaman ve para harcanması ihtimali düşük seviyelerde kalır. 1942 yılından bu yana kalite seviyesi yüksek ürünleri kullanıcılara sunma amacıyla üretim süreçlerini sürdüren VitrA, banyo duş sistemleri modellerinin üretiminde kireç aşındırmasına ve paslanmaya karşı dayanıklı çeliği tercih eder. Ayrıca su lekelerinin oluşturacağı kötü görünümü engellemek adına ürünlerini krom kaplama ile güçlendirir.

Aile üyelerinin sağlığını korumak için yıkanma alanlarının hijyen seviyesi her zaman mümkün olan en üst düzeyde tutulmalıdır. VitrA duş sistemleri, hijyenik oldukları kadar kolay temizlenebilme özelliğine de sahiptir. Başta başlık olmak üzere duş sisteminin sıva üstünde kalan tüm parçaları, fazla çabaya gerek duyulmadan kirden ve diğer artıklardan rahatlıkla arındırılabilir. Bu işlem sonucunda, krom kaplama sayesinde ürünler göz alıcı görünümlerini uzun süre boyunca korumaya devam eder ve görüntülerinde herhangi bir bozulma söz konusu olmaz.

Tasarladığı ürünler ile banyoları evlerin en şık ve zaman geçirmesi keyifli bölümleri haline getirmeyi amaçlayan VitrA’nın duş sistemi koleksiyonu, her tarza hitap eden ürünlerden oluşur. Doğadan ilham alınarak üretilen sistemler aracılığıyla farklı kullanıcı tercihlerine uygun atmosferler kolaylıkla yaratılabilir. Ayrıca, yıkanma alanlarında sadelik yerine çarpıcı bir görünüm elde etmek isteyenlerin hoşuna gidecek seçenekler de bulunur; VitrA müşterileri, altının ışıltısını ya da siyah rengin cazibesini banyolarına taşıyabilir.

Duş Seti Fiyatları ve Modelleri

Modellerin sahip oldukları özellikler, VitrA duş seti fiyatları üzerinde belirleyici rol oynar. Kullanımı yaygın olan ve mafsallı duş seti olarak isimlendirilen klasik tipteki ürünler, aparatları vasıtasıyla duvara sabitlenebilir. Kullanım alışkanlığına bağlı olarak su çıkışı istenirse tepedeki başlıktan sağlanabilir. Bu ürünlerde ayrıca ergonomik tasarımlı seyyar başlık da bulunur. VitrA, Aquaheat serisi vasıtasıyla duş seti arayışındaki bireylere kullanım kolaylığı ile şıklığı bir arada sunar.

Model bazlı özelliklerden bağımsız olarak tüm VitrA banyo duş seti modelleri, çeşitli kullanım ayarlarını bünyelerinde barındırır. Böylece kullanıcılar, su akış hızı ve basıncı olmak üzere birçok ayarı kendi isteklerine göre değiştirebilir. Örneğin, su sıcaklığının sabitlenebildiği termostatik duş setleri ile küçük veya ileri yaştaki bireyler için güvenli bir duş alanı yaratılabilir.

Duş Sistemi Fiyatları ve Modelleri

VitrA duş sistemleri, fiyat ve model açısından kullanıcı beklentilerini tam olarak karşılayacak çeşitliliğe sahiptir. Mimari tasarım alanında dünyanın önde gelen isimleri ile iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdüren VitrA’nın deneyimli tasarım ekibi, bu çeşitliliği sağlamak için ürünleri devamlı günceller. Tasarım sürecinde benimsenen anlayış doğrultusunda ortaya çıkan masajlı duş sistemleri, fiziksel ve mental açıdan yoğun geçen bir günün ardından keyifli bir duş deneyimi ile rahatlama olanağı sağlar.

Yağmurun dinlendirici ve yenileyici etkisini banyolarına taşımak isteyenler için de Vitra’nın koleksiyonunda farklı seçenekler bulunur. Doğadan ilham alınarak tasarlanan yağmurlama duş sistemleri, suyun tepe kısımda yer alan başlıktan doğal akışına mümkün olan en yakın şekilde çıkmasını mümkün kılar. Yağmur etkisine sahip duş çeşitleri, sıva üstü ve sıva altı olmak üzere iki farklı uygulama şekliyle VitrA müşterilerinin beğenisine sunulur.

VitrA’nın geliştirdiği sıva üstü duş sistemleri, aynı zamanda klasik kullanım tarzını benimseyenler için idealdir. Ankastre sistemlerden farklı olarak bu sistemlerde, duvara sabitlenmiş kolona bağlı iki duş başlığı bulunur. Tasarım aşamasına hâkim olan inovatif düşünce yapısı gereği başlıklarda, alışılagelmiş tasarım özellikleri haricinde duş deneyimini üst noktalara taşıyacak yeniliklere yer verilir. Üstelik bu yeniliklerden yararlanabilmek için illa yıkanma alanlarında köklü değişiklikler yapılması gerekmez. VitrA mağazalarında görevli uzman personelden yardım alınarak koleksiyon dâhilinde sunulan el duş takımı, duvar dirseği, duş başlığı modelleri arasından yıkanma alanlarıyla uyumlu seçenekler belirlenebilir.

Duş Seti Modellerinde Farklı Renk ve Tasarım Seçenekleri

Duş başlıkları, mükemmel duş deneyimi için özellikleri ve tasarımı açısından büyük önem taşır. Sabit bir duş başlığı genellikle tavana monte edilir ve banyo için üst düzey bir his yaratır. Bunun aksine yükseltici bir duş başlığına sahip olan setler, su kullanımının çok yönlülüğü açısından kullanıcılara avantaj sağlar.

Dekorasyona önem verenler için duş fıskiyesi modelleri oldukça önemlidir. Geleneksel olarak yuvarlatılmış köşelere sahip olan modeller, çoğu evin vazgeçilmezidir. Daha modern ve keskin bir görünüm için köşeli modeller de bulunur. Otellerde ve diğer konaklama merkezlerinde büyük boyutlu ve çok fonksiyonlu kare modeller tercih edilebilir.

VitrA’nın krom, mat siyah ve fırçalı nikel renklerde sunulan duş başlık seti modelleri; kullanıcıların kişiselleştirilmiş bir banyo yaratmasına olanak tanır. Mat yüzey, ortama çağdaş bir görünüm katarken parlak yüzeyler ise ışıltılı görünümün korunmasını sağlar. VitrA Koleksiyonlarını inceleyen kullanıcılar; el duşları, ankastre setler ya da masajlı setlerde bu farklı tasarım ve renk alternatiflerini görebilir.

El Duşu Seti

El duşları, banyolarda duşa kabin ya da küvet içinde musluklara bağlanarak kullanılan modellerdir. Kullanıcıların rahatlamasına yardımcı olurken banyo yapmanın keyfini çıkarmasına olanak tanıyan farklı püskürtme fonksiyonlarına sahiptir. Ekolojik anlamda su tasarrufu yapılmasına yardımcı olan modeller, su tüketimini sınırlandırır.

VitrA’nın duş başlığı seti içinde yer alan el duşları, banyolara estetik görünümü ve işlevselliği birlikte getirir. Esnek materyaller sayesinde hortumun dolanmaması ise kullanımın kolay hâle gelmesine yardımcı olur. Bükülmeleri önleyen malzemeler, ürünlerin ömrünü de uzatır.

El duşlarında kromun yanı sıra altın gibi daha geleneksel renklerle tasarlanan modeller bulunur. Klasik görünümden vazgeçemeyenler için altın kaplama modeller ideal bir seçim olabilir. Modern bir görünüm içinse krom seçenekler tercih edilebilir.

Tepe (Yağmurlama) Duş Seti

Tasarımlarında doğadan esinlenilen VitrA tepe duş seti modelleri, yağmurlama etkisi yaratarak banyo deneyimini bambaşka boyutlara taşır. Bu modellerde, suyun başlıktan çıkışı dik veya dike yakın açılarda gerçekleşir. Böylece suyun rahatlatıcı etkisi çok daha net biçimde hissedilir. VitrA, tıpkı diğer modellerde olduğu gibi tepe duş setlerinde de esnek kullanım özelliğini göz ardı etmez. Tepe duşu seti dâhilinde seyyar başlığa da yer verilir.

Yağmurlama etkisine sahip duş setleri, sıva üstü ve sıva altı olmak üzere iki montaj seçeneği ile sunulur. Sıva üstü modeller, VitrA’nın estetik görünümü ön planda tutan tasarım anlayışı doğrultusunda göz alıcı bir forma sahiptir. Sıva altı modellerde ise yalnızca su çıkışı, basıncı ve sıcaklığını ayarlamaya yarayan kontrol elemanları ve başlık görünür hâldedir. Dolayısıyla sıva altı duş setleri, yıkanma alanlarının modern ve minimalist görünüme sahip olmasından hoşlanan kullanıcılara doğrudan hitap eder. Tepe duş başlığı fiyatları ise duş başlıklarının özelliklerine ve tasarımına göre belirlenir. VitrA sayesinde geniş bir yelpazede çeşitlenen fiyat aralıkları, kullanıcıların istedikleri modele ulaşmasına yardımcı olur.

Ankastre Duş Seti

Duş deneyimini maksimuma çıkarmak ve banyoları sağlıklı yaşam alanlarına dönüştürmek için ankastre duş setleri idealdir. Bu setler; ankastre banyo bataryası, el duşu, duş başlığı gibi parçalara ek olarak dirsekler, çıkış uçları gibi ek parçalardan oluşur. Fonksiyonel özellikleri zarif tasarımla birleştiren bu kaliteli duş seti modelleri, ışıltılı görünümü sayesinde banyoların aydınlık görünmesine yardımcı olur.

Kireç, küf veya kirin kolayca çıkarılmasını sağlayan VitrA duş armatür seti; banyolarda hijyenin korunmasını sağlar. Krom kaplamanın kalıcı bir parlaklık vermesi, banyoların her zaman ışıltılı görünümünü korumasına yardımcı olur.

Duş Masaj Seti

Duş masaj setlerinin önemli unsurları; su basıncı, su akışı, masaj başlıkları, kontrol seçenekleri, montaj ve dayanıklılıktır. Tüm bu unsurları birleştiren duş sistemi, rahatlatıcı ve canlandırıcı bir masaj deneyimi sağlayabilir.

Özgün tasarımları ile banyolarda fonksiyonel özelliklerden yararlanmayı sağlayan bu banyo duş takımı, bir panel şeklinde duvara monte edilerek kullanılır. Duş başlıkları birkaç farklı ayara sahip olduğu için kullanıcılar istedikleri masaj türüne göre seçim yapabilir. Böylelikle günlük stresle oluşan gerginlik ya da ağrıların giderilmesi mümkün olabilir.

VitrA modelleri, özellik ve ayrıntılara dikkat ederek banyoları meditasyon yapılabilen huzurlu bir mekâna dönüştürebilir. İleri teknoloji ile tasarlanan modeller, akıllı özellikleri ile öne çıkar. Uzun bir günün ardından dinlenmek ve kan dolaşımını iyileştirmek isteyenler için idealdir. Sprey teknolojisinin yanı sıra kolay kurulum ve dayanıklı tasarım, ürünlerin öne çıkan özellikleri arasında bulunur. Alüminyum kompozit gövdeye sahip olan masajlı duş sistemleri, dayanıklı yapısı ile darbelere direnç gösterebilir.

Duş Seti Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir duş seti, duş başlığı gibi temel parçaların yanı sıra akış sıcaklığı belirleme veya termostatik kontrol gibi işlevsel özellikleri içerir. Bu standart özelliklerle birlikte yağmurlama duş başlığı gibi bir ürüne ek olarak ayrı bir el duşu veya birden fazla su çıkışı sağlayan su hacmi için ayrı kontrolleri de içerebilir. Kişisel ihtiyaçlara göre tüm bu parçalara, teknik özelliklere, tasarıma ve renklere dikkat edilmesi gerekir.

Termostatik banyo duş başlığı seti; optimum su sıcaklığı, su akışı ve enerji tasarrufuyla lüks bir duş deneyimi sunar. Termostatik vanalar, gerçek su sıcaklığını algılar ve kontrol eder. Bu setlerde, su akışını kontrol etmek ve su sıcaklığını ayarlamak için iki farklı kol bulunur. Kullanıcılar, kendilerine uygun ideal sıcaklığı ayarladıktan sonra her kullanımda aynı sıcaklıkla karşılaşabilir.

Her sette bulunan duş başlıklarının tasarımı ve özellikleri değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla akış hızı ve stili değişir. Akış hızı, dakikada çıkan suyun hızını ifade eder. VitrA’nın modern duş başlıkları, verimlilik ve su tasarrufu için ideal akış hızına sahiptir.

Özel duş başlıklarının akış tipi de değişebilir. Tepe duş başlıkları, genellikle orta düzeyde su akışına sahip aralıklı jetlere sahiptir ve rahatlatıcı bir yağmur etkisi yaratır. Bu modeller, daha uzun duşlar için idealdir. Duvara ve tavana monte duş kollarıyla da iyi uyum sağlayabilir.

Jetler ise su geçişini önleyecek şekilde özenle tasarlanır. Bu duş seti modelleri, rahatlatıcı yağmurdan yoğun spreye kadar duş deneyimini kişiselleştirme seçeneği sunar. Kullanıcılar, VitrA Koleksiyonlarında bulunan setlerde farklı özelliklere sahip olan tasarımları bulabilir.

Duş Başlık Seti Montajı ve Kullanımı

Doğru montaj, ürünün zarar görmemesi ve kullanım deneyiminin iyileşmesi için çok önemlidir. Hatalı montaj nedeniyle duş takımı içinde yer alan parçalardan istenen verim alınamayabilir. Bu nedenle, montajın profesyonel bir ekip tarafından yapılması faydalı olur.

Duvara monte edilen paneller, standart bir duş koluna ve kontrol vanası borularına bağlanır. Su, daha sonra duvarlardaki iç tesisat yerine panelin içinden el duşu ya da tepe duşu çıkışlarına yönlendirilir. Bu ünitelerde ayrıca daha spesifik sıcaklık kontrollerine izin vermek için genellikle ek bir su ısıtıcısı bulunur.

Her türlü tesisat düzenlemesi için tam bir duş sistemi deneyimi yaratmak üzere duş panelleri ve duş kitleri VitrA Koleksiyonlarında mevcuttur. Avantajlı duş takımı fiyatları sayesinde kolaylıkla montajı yapılan ve işlevsel kullanım imkânı sunan modeller satın alınabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek