Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Modern Banyolar

90 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Daha Fazla Göster
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Marka
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Süzgeç
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele
Sepette %15 indirim

Modern Banyo Modelleri

Hayatın her alanındaki modernleşme tasarımlara da yansımıştır ve banyolarda modern tarzda tasarımlar sıklıkla tercih edilmektedir. Modern banyolar, şık ve minimal tasarımları ile kullanıcılar için rahat ve fonksiyonel bir ortam sunar. Modern banyo modellerinde sade ürünler ön plandadır. Seramik, granit ve cam gibi düz yüzeyler kullanılmaktadır.  
Modern banyo tasarımları, teknolojik gelişmelerle de iç içe geçer. Akıllı musluklar ve akıllı duş sistemleri hayatı kolaylaştırarak kullanıcı deneyimini iyileştirir. Modern banyo lavabo modellerinde temassız sıvı sabunluk ve temassız lavabo bataryaları ön plana çıkmaktadır. Bu tarz hijyenik ürünler hem evlerde hem de ortak kullanım alanlarında kullanılır. Modernizmin teknolojiyle uyumlu ilerlemesi, hayatın her alanında olduğu gibi banyolarda da konfor sağlar. Konforlu rahat bir banyo deneyimi de günlük hayata olumlu yansır.

Modern Banyo Dekorasyonu için İlham Veren Ürünler

Modern banyo dekorasyonunda beyaz, gri, açık mavi gibi sade tonlar sıklıkla tercih edilir. Parlak renkler ise aksesuarlarda kullanılır. Bunun yanında büyük pencereler modern banyolarda doğal ışığı maksimize etmeyi amaçlar. Bu sayede banyo daha geniş ve ferah görünür. Geniş pencerelere imkân sağlamayan mekânlarda LED aydınlatmalar kullanılarak benzer etki sağlanabilir. VitrA’nın modern banyo modelleri arasında yer alan aydınlatmalı dolaplı aynalar modern görünümü muazzam bir şekilde ortaya koyar. Banyo alanına göre VitrA aydınlatmalı düz ayna veya VitrA aydınlatmalı dolaplı aynalar tercih edilebilir. Her iki seçenek de banyonun havasını değiştirmeye yardımcı olur. 
Aynaların üzerindeki aydınlatmalar sayesinde kişisel bakım daha rahat yapılabilir. Aydınlatmalı dolaplı aynaların ek avantajı banyoda depolama alanı sunmasıdır. Aydınlatmalı dolaplı aynaların depolama alanı sunması, banyonun daha düzenli bir görünüme sahip olmasını sağlar. Modern banyo takımlarındaki bütünlük, modern banyo aynalarının ışıklandırmayla uyumundan gelir. VitrA’nın modern banyo dolaplarındaki düzgün ve kıvrımlı hatlar yumuşak bir geçiş sağlar ve bu sayede göz yormaz ve banyoya derinlik katar. Modern banyo aynası da banyo alanının olduğundan daha geniş gözükmesini sağlayarak ortamı ferah gösterir.

İtalyan Banyo Modelleri

İtalyan banyo modelleri, lüks ve şık tasarımlar ile tanınır. İtalyan banyolarda lüks malzemeler tercih edilir, kaliteli işçilik ve estetik tasarımlar da ön plandadır.  Özel mimari planları ile İtalyan banyoları genellikle büyüktür. Bu büyüklük İtalyan banyo dolabı modellerine de yansımıştır. Geniş banyo dolapları sayesinde depolama alanı da artar. Banyodaki depolama alanının artması, hem temizlik malzemelerinin hem de kişisel bakım ürünlerinin kolaylıkla depolanmasını sağlar, depolama alanlarını banyoları daha kullanışlı hale getirir. Konforlu küvetlerin bulunduğu İtalyan banyolarında, yeterli alan mevcutsa, küvetten çıktıktan sonra uzanmak için kullanılan koltuklar da yer alabilir. İtalyan banyo tasarımları lüks ve şık aksesuarlar tercih edilir. Modern banyoların duvar, dolap ve aynalarındaki sadelik İtalyan banyo modellerinde şık aksesuarlar ile tamamlanır. 

Hilton Banyo Modelleri

Hilton banyo modellerinde lavabo, dolap, tezgâh gibi banyo mobilyaları alandan tasarruf sağlayacak ve banyoyu kullanışlı hâle getirecek şekilde tasarlanır. Bu sayede Hilton banyo modelleri küçük banyolar için tercih edilebilir. Hilton banyolar, sadeliği yansıtır ve minimal tarz ön plandadır. Alanı etkin kullanmak adına tercih edilen Hilton banyolarda, Hilton banyo dolabı ve Hilton banyo lavabosunun nereye yerleşeceği önemlidir. Hilton banyo dolabı modelleri arasından banyo alana en uygun olan ürün seçilerek kullanışlı bir yerleşim düzeni elde etmeye özen gösterilir. Etkin yerleşim düzenine ulaşıldıktan sonra aksesuar tercihleri de yapılarak tasarım tamamlanır. Tasarımı tamamlanan banyo ortamı dingin ve huzurludur. Ayrıca VitrA Hilton banyo fiyatları, farklı ödeme seçenekleri sayesinde kullanıcıların kendi tarzına uygun banyoya ulaşmasına olanak sağlar. 

Amerikan Banyo Modelleri

Amerikan banyo modelleri, modern ve şık tasarımlar ile ön plana çıkar. Amerikan banyolarda genellikle geniş duş alanları, rahat küvetler ve depolama seçenekleri bulunmaktadır.  Minimalist ve parlak renkli aksesuarlar, banyoyu canlı ve hareketli hâle getirir. Bu sayede kullanıcıların enerjileri yükselir, banyo deneyimi keyifli hale gelir. 
Amerikan banyolarda banyoyu aydınlık ve ferah gösterecek renkler tercih edilir. Beyaz, sarı, açık mavi gibi renkler banyoyu ferah ve geniş hâle getirir. Bu tip banyolarda güncel teknolojiler de ön plandadır. Farklı duş başlıkları, temassız musluklar, akıllı duş sistemleri banyo deneyimini daha da konforlu ve hijyenik yapmak için tercih edilebilir. Modern banyolar yeniliklerin kaçırılmamasını ve yeniliklerin getirdiği olanakların kullanılmasını sağlar. 

Modern Banyo Ürünlerini Anında Keşfedin!

Modern banyolara ulaşmak VitrA online ile artık çok daha kolay. VitrA online ile tüm seçenekler görülebilir ve arasından seçim yapılabilir. Banyoyu modernleştirmek ve modern banyo dolabı modelleri arasından seçim yapılabilir. 
Her tasarımda olduğu gibi banyo tasarımlarında da son dokunuşlar önemlidir. Aksesuarlar tasarımların tamamlanmasını sağlar, detaylar bütünü ön plana çıkarır. Modern banyoya ulaşmak için son dokunuşlar önemlidir. VitrA’nın sunduğu farklı zevklere uygun modern banyo aksesuarları arasından seçim yapılarak banyolar kişiselleştirilebilir. Kullanıcılar kendi tarzına ve kullanım alışkanlıklarına uygun seçimler yaparak banyoda geçirdikleri zamanı daha keyifli hâle getirebilir. Günlük hayatın yorgunluğu ve stresi, kişiselleştirilmiş modern bir banyoda alınan duş ile atılabilir. Güncel teknoloji ile bir tıkla VitrA’nın modern banyo ürünlerine ulaşmak mümkün. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek