Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Banyo Dolapları

27 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma Tipi
Kapak Sayısı
Çekmece Seçeneği
Montaj Detayı
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Banyo Dolabı Takımları ve Setleri 

Banyo dolabı takımı, insanın yaşam alanları arasında özel bir yeri olan banyonun en değerli unsurlarından birisidir. Estetik olarak keyif verici olması gereken bu banyo ürününün aynı zamanda işlevsel olarak da tatmin edici olması gerekir. Banyo dolabı takım elemanları VitrA dokunuşuyla hayatı zevkle yaşanabilen hale dönüştürmeye yardımcı olur.

Banyo Dolabı Fiyatları ve Modelleri 

Banyo dolap takımları fiyatları rafine zevklerin hangi bedel ile satın alınabileceğinden çok zarafet ve kalitenin mükemmeliyetçi bir yaklaşım ile yoğrulduğu durumlarda ürünün değerinin ne olacağı ile ilgilidir. Sanat eseri kıvamında tasarım detaylarına sahip, bulunacağı ortamın koşullarına mükemmel şekilde uyum sağlayan ve aynı zamanda dayanıklı olan bir banyo dolabı takımı için VitrA son derece zengin ürün seçenekleri sunar. Kalite ve şıklığı bir araya getiren VitrA banyo dolap takımları fiyat bakımından da sundukları ile değerlendirildiğinde alıcısını memnun etmeyi her zaman başarır. 

Modern & Kullanışlı VitrA Banyo Dolap Takımları

VitrA banyo dolap takımı modelleri, zor beğenenleri de tatmin edecek şekilde detaylıca düşünülerek üretilir. Alanında isim yapmış tasarımcıların elinden çıkan ve hayata değer katacak şekilde pratik, kullanışlı ve aynı zamanda estetik çizgiler taşıyan VitrA banyo dolabı takımı sahibi olmak konforlu yaşam anlayışına yapılacak değerli bir katkıdır.

Farklı Ölçülerde Banyo Dolabı Çeşitleri

Boyut, banyo dolabı seti seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında gelir. Zira daha iyi bir kullanıcı deneyimi için setin kullanılacağı alanın boyutları ile birebir örtüşmesi gerekir. VitrA, bu durumu göz önünde bulundurarak ürün koleksiyonlarında farklı ölçülerde banyo dolabı çeşitlerine yer verir. Böylece kullanıcılar, seçim aşamasında tam da aradıkları boyutlarda hazır banyo dolabı modellerine yönelebilir.

Örneğin; VitrA mini banyo dolabı setleri, dar mekânları çok daha fonksiyonel ve şık hale getirir. Mia Banyo Dolabı Seti gibi modeller, küçük boyutları ile en dar alanlarda bile hareket rahatlığı sağlar. Üstelik mini banyo dolapları da kompakt yapıya sahiptir. Yani set içeriğinde en sık kullanılan tekstil ürünlerinin saklanabileceği depolama alanı, şık ayna ve lavabo modelleri bulunur.

VitrA’nın modern tarzdaki koleksiyonlarında daha büyük alanlar için tasarlanmış 60 santimetre ve üzeri ölçülerde banyo dolabı çeşitleri de mevcuttur. Çift çekmece veya dolap seçenekleri ile kullanıma sunulan bu tarz ürünler, etajerli lavabo gibi detayları içerir. Böylece dolap setleri hem geniş boyutları ile kullanım rahatlığını ön plana çıkartır hem de banyoların çok daha işlevsel alanlara dönüşmelerini mümkün kılar.

Banyo Dolabı Takımına Sahip Olmanın Faydaları Nelerdir?

Alanın verimli kullanımı, çok amaçlı banyo dolabı modellerine sahip olmanın beraberinde getirdiği en önemli avantajdır. Bu tarz setler, geleneksel banyo dekorasyon fikrinde olduğu gibi yatay yerine dikey tasarım anlayışının uygulanabilmesine olanak tanır. Dolap, ayna ve lavabo 40 ila 80 santimetrelik bir alan içerisinde gayet kullanışlı biçimde konumlandırılabilir. Dolayısıyla kısıtlı bir alanda maksimum işlevsellik avantajı kolaylıkla yakalanabilir.

Kompakt yapıdaki hazır banyo dolabı modelleri, aynı zamanda bütçe dostu ürünlerdir. Banyo dolabı setleri, çok amaçlı tasarımları sayesinde kullanıcıların banyo ayna fiyatları gibi konularda arayışa girmeleri zorunluluğunu ortadan kaldırır. Haliyle kullanıcılar, tek bir bütçe ile birden fazla ihtiyaçlarına yönelik çözüm bulabilir. Üstelik bunu yaparken banyolarının şıklığından ödün vermeleri de gerekmez.

Banyo Dolabı Seti Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Banyo dolabı seti satın alınırken ilk dikkat edilmesi gereken kriter, kullanım kolaylığıdır. VitrA banyo lavabo dolabı çeşitleri, kullanım kolaylığı avantajının çok daha rahat hissedilebilmesi için yavaş kapanır kapak ve çekmece gibi özeliklerle donatılır. Bu özellik ürünü kullanımı esnasında gürültü meydana gelmesini engeller. Banyoların sessiz ve konforlu mekânlara dönüşmesine katkı sağlayan banyo dolapları bu özelliklerinden dolayı kaza riskini de ortadan kaldırır.

Aynalı banyo dolabı çeşitleri arasından seçim yapılırken kullanım kolaylığı kadar önemli bir diğer kriter ise ürünün tasarım özellikleridir. Göze hoş gelen bir görünüm elde edilebilmesi için lavabolu banyo dolabı setinin, kullanılacağı alandaki dekorasyon stiline uygun olması şarttır. VitrA, bu koşulun rahatça sağlanabilmesi amacıyla farklı renk ve detaylara sahip çok amaçlı banyo dolabı modellerini kullanıcıların beğenisine sunar.

Lavabo dolabı fiyatları ile performans arasında ideal dengenin yakalanabilmesi için seçim aşamasında ürünün ne tür bir malzemeden üretildiğine odaklanmak gerekir. Uzun süreli kullanım avantajını bünyelerinde barındıran ürünler, genelde sunta ve MDF malzemeden üretilir. Dayanıklılıklarının artması içinse kaplama malzemesi olarak suya ve neme dayanıklı melamin tercih edilir. VitrA set içeriklerinde ayrıca kolay temizlenebilen ayna ve seramik lavabo modellerine yer verir.

Söz konusu kolay temizlenebilme özelliği olduğunda, odaklanılması gereken parçalar yalnızca set içeriğindeki lavabo ve ayna ile sınırlı değildir. Bu parçalara ilaveten dolabın da hijyenik kullanımı destekler nitelikte olması önemlidir. Yüksek seviye işçilikle üretimi gerçekleştirilen VitrA banyo dolapları, pürüzsüz yapıları sayesinde toz ve kir tutmaz. Çekmece ve kapaklar da dahil olmak üzere dolabın tamamı silinerek kolayca temizlenebilir.

Çok Amaçlı Banyo Dolap Modelleri VitrA Online’da!

Banyolarındaki işlevselliği ve şıklığı lavabolu dolap ile pekiştirmek isteyenler, VitrA Online’ı ziyaret ederek kendileri için en uygun ürüne sahip olabilir. Geniş ürün kategorisinde yer alan banyo dolabı çeşitleri gerek klasik gerekse modern tarza uygunlukları ile ön plana çıkar. Kategori dahilinde ayrıca LED aydınlatmalı, yavaş kapanır özellikli ve değişik renk seçeneklerine sahip banyo dolabı set seçenekleri de mevcuttur.

VitrA Online aracılığıyla kullanıma sunulan banyo lavabo dolapları, ayaklı ve ayaksız tasarıma sahiptir. Ayaklı dolap modelleri, geleneksel tarzdaki banyolarını modern bir dokunuş ile görsel açıdan zenginleştirmek isteyenler için ideal seçenekler olarak ön plana çıkar. Asma banyo dolabı çeşitleri ise halihazırda modern unsurlarla donatılmış haldeki banyoları çok daha şık mekânlar haline getirir. Asma banyo dolapları, ayaksız tasarımları sayesinde ayrıca zemin temizliğinin zemine kapsamlı biçimde yapılabilmesine olanak tanır.

VitrA Online’ı tercih eden kullanıcılar, ürün seçiminde kendilerine yol gösterecek araçlardan faydalanma imkânı bulur. Örneğin; kategori sayfasının yan tarafında yer alan kapsamlı menü aracılığıyla ürünler renk, montaj detayı, gövde/kapak malzemesi, lavabo türü gibi birçok kritere göre listelenebilir. Birden fazla ürün arasında kalındığında ise karşılaştırma özelliği kullanılabilir. Böylece başta banyo mobilya fiyatları olmak üzere birçok özellikle baz alınarak en doğru setin seçimi kolaylıkla yapılabilir.

Banyo Dolabı Nasıl Takılır?

Banyo dolap seti, demonte olarak kullanıma sunulur. Dolayısıyla ürün kendisine ulaştıktan sonra kullanıcının tek yapması gereken parçaları doğru ekipmanlar kullanarak birleştirmekten ibarettir. Parçalar birleştirilirken montaj kılavuzundaki adımların sırasıyla takip edilmesi, hata olasılığını bariz oranda azaltır. Dolabın montajı tamamlandıktan sonra sıra tüm parçaların duvara sabitlenmesine gelir. Bunun içinse öncelikli olarak bir metre yardımı ile parçaların sabitleneceği noktalar belirlenmelidir. Montaj öncesindeki bu işlem, dolabın hatalı konumlandırılmasının ve kötü görünüm oluşmasının önüne geçer.

Banyo dolapları hangi malzemeden olmalıdır?

Banyo dolapları, MDF gibi hem hafif hem de darbelere ve suyun aşındırıcı etkilerine dayanıklı malzemelerden üretilmiş olmalıdır. Banyo dolabının üretildiği malzemenin hafif olması, duvara ekstra yük binmesini engeller. Suya ve darbelere karşı dayanıklılık özelliği ise banyo dolabının uzun yıllar boyunca özgün niteliklerini koruyabilmesini sağlar. Seçim aşamasında ayrıca dolabın üretildiği malzemenin yanı sıra kaplamasında kullanılan materyale de odaklanılmalıdır. Zira melamin gibi kaplama malzemelerinin kullanıldığı ürünler, dayanıklılığa ilaveten kolay temizlenebilme özellikleriyle de ön plana çıkar.

Banyo dolabı ölçüsü nasıl alınır?

Banyo dolabı ölçüleri, şerit metre kullanılarak kolaylıkla alınabilir. Zira ölçüyü göz kararıyla almak, hatalı ürünlere yönelme ihtimalini artırmanın yanı sıra montaj esnasında çeşitli sorunları beraberinde getirebilir. Hareket olanağını kısıtlamamak için ürünlerin boylarının yanı sıra mutlaka derinliklerinin ve yüksekliklerinin de ölçülmesi gerekir. Banyo dolabının ölçüleri not edilirken hata payı olması açısından boyutların birkaç santimetre geniş tutulmasında fayda vardır.

Banyo dolabı yüksekliği nasıl olmalı?

Banyo dolabı yüksekliği, kullanıcıların vücut ölçülerine uygun ölçüde olmalıdır. Yani ortalama ve üstü boya sahip kullanıcılar dolabı kullanırken ekstra efor sarf etmemelidir. VitrA lavabo dolabı modelleri, bu detay göz önünde bulundurularak 61 santimetrelik yüksekliğe sahip olacak şekilde tasarlanır. Böylece yalnızca dolap değil, aynı zamanda üzerine yerleştirilen lavaboyu kullanmak da kullanıcılar için keyifli bir deneyime dönüşür.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek