Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Çevre Dostu Banyo Ürünleri

95 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Tasarım Şekli
Taharet Musluğu Detayı
Montaj Detayı
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Su Çıkış Sayısı
Tezgah Üstü Kullanım
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Kireç tutmama özelliği
Kompakt
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Rim (Kanal) Özelliği
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

VitrA çevre dostu banyo ürünleri, yarınlara yaşanabilir bir dünya bırakmayı amaçlayan kullanıcılara hitap eder. Akıllı teknolojilerin pratik çözümlerle harmanlandığı ürünler, su ve enerji tasarrufu sağlayan profilleri ile ön plana çıkar. Şık tasarımları ile dikkat çeken çevre dostu banyo ürünleri, kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. Tüm bu avantajlarına ek olarak montajları da son derece basittir. 

Çevre Dostu Banyo Ürünleri Çeşitleri ve Modelleri

VitrA banyo ürünleri; kullanım kolaylıkları, şık tasarımları ve dayanıklılıkları ile çoğu türdeşlerinden farklı konumda yer alır. Tasarım aşamasında ürünlere eklenen küçük detaylar, her yaştan kullanıcının kusursuz banyo deneyimleri yaşamalarına olanak tanır. VitrA’nın banyoları şık ve kullanışlı mekânlara dönüştürme misyonu, üretilen her bir banyo ürününün şık tasarımlara sahip olmasındaki en önemli etken konumundadır. Yalın çizgilerin hâkim olduğu ürünler, farklı dekorasyon fikirlerinin iyi birer tamamlayıcı niteliği taşır. VitrA koleksiyonlarındaki benzer tasarım özelliklerine sahip diğer banyo ürün ve aksesuarları ile kusursuz uyum sergilerler. Üstelik üretim aşamasındaki malzeme seçimi ve uygulanan teknikler sayesinde şık tasarımlarını uzun yıllar boyunca koruyabilirler.

VitrA, banyo ürünlerini geliştirirken çevre dostu profile olmalarına da epey özen gösterir. Banyolara modern hava katmak amacıyla üretilen batarya, asma klozet, el duşu modelleri;  cam, paslanmaz çelik, seramik gibi geri dönüşüm kapasitesi yüksek ürünlerden üretilir. Gerek sıva üstü gerekse sıva altı uygulamalar için ideal formlara sahip modeller, bu özelliklerine ek olarak su tasarrufu, kolay temizlenebilme ve pratik montaj avantajları sağlar. Dolayısıyla VitrA tarafından kullanıma sunulan çevre dostu banyo ürünleri, sürdürülebilir banyolar yaratma fikrini gerçeğe dönüştürmek isteyenlerin favorileri arasındadır.

Su Tasarruflu Banyo Ürünleri

Günümüz dünyasında çevrenin korunmasına yönelik çalışmaların önemli bir bölümü, su israfının önüne geçme amacı taşır. VitrA da bu konuya destek olmak amacıyla çevre dostu banyo ürünlerine su tasarrufunu mümkün kılan özellikler ekler. El duşları, banyo ve lavabo batarya modelleri, suyun akış miktarının kullanıcı tarafından ayarlanabilmesini mümkün kılan özel debi regülatörü içerir. Regülatörün varlığı sayesinde şebekeden gelen suyun büyük miktarlarda boşa akması engellenmiş olur. Bu özelliğe sahip ürünlerde, suyun akış miktarı dakikada maksimum 6 ve 12 litre olacak şekilde ayarlanabilir.

VitrA su tasarruflu banyo ürünleri kullanımı, tüketim miktarının kısıtlanmasının yanı sıra bazı ekstra katkılar da sağlar. Örneğin; suyun akış hızı ihtiyaca göre ayarlanıp özellikle iş yerlerindeki tüketim makul seviyelere düşürülebilir. Böylece aylık su faturası için ayrılması gereken bütçe kolayca daha düşük miktarlara çekilebilir. El duşları ile banyo ve lavabo bataryalarından düşük akış sağlanması, çevreye daha az suyun sıçraması anlamına gelir. Haliyle zeminin ıslanmasının beraberinde getireceği kaza riskinin önüne geçilmiş olur. Bu avantaj aynı zamanda banyo ve tuvalet temizliğine normalden çok daha az vakit ayrılabileceği anlamına gelir.

VitrA çevre dostu banyo ürünlerinde, su tasarrufuna ek olarak daha az enerji tüketerek kullanım da mümkündür. Enerji tasarrufu sağlamak için gerekli ayar, batarya modellerinin kartuşlarında yer alan gri halka aracılığıyla kolayca yapılabilir. Tasarruflu banyo bataryası çeşitlerinin çevre dostu profillerinin pekişmesine imkân tanıyan bu teknik detay, ihtiyacın ötesinde sıcak su kullanımının önüne geçer. Haliyle enerji tüketimi de düşer.

Temizlik Kolaylığı Sağlayan Banyo Ürünleri

VitrA çevre dostu banyo ürünlerinin üretiminde; paslanmaz çelik, silikon, seramik gibi temizlik açısından kullanıcı dostu profile sahip malzemeler tercih edilir. Üretim aşamasında yapılan bu tercihler, ürünlerin aynı zamanda uzun ömürlü olmasını mümkün kılar. Isı değişimlerine bağlı kırılma ya da çatlama, su lekesi, kireç artığı birikimi gibi banyo ürünlerinin kullanım ömrünü kısaltan sorunlar kayda değer oranda azalır. Malzeme seçiminin yanı sıra üretim aşamasında kullanılan teknikler, çevre dostu banyo ürünlerine kolay temizlenebilme özelliği de kazandırır.

VitrA’nın kolay temizlenebilme özelliği ile ön plana çıkan, çevre dostu banyo ürünlerinin başında el duşu takımları gelir. Su tasarruflu banyo duş başlığı modellerinin çıkış ucu, silikon malzemeden üretilir. Bu sayede kullanıcılar, başlığın çıkış ucunda birken kireç kalıntılarını ufak bir el hareketi ile temizleyebilme rahatlığına kavuşur. Üstelik silikon noozle ürün ile uyumlu renklere sahip olduğundan estetik açıdan dezavantaj yaratmaz.

Çevre dostu profile sahip VitrA asma klozetler ise benzer avantajı kanalsız tasarımları sayesinde kullanıcılara sunar. Kir, leke ve kireç artığı oluşumuna neden olabilen girintileri bünyelerinde barındırmadıkları için klozet modellerinin temizliği birkaç dakika içerisinde, çok az miktarda su kullanılarak tamamlanabilir. Tabii konu az miktarda su harcanarak temizlik olunca, banyo ve lavabo bataryalarını da es geçememek gerekir. Üretim aşamasında uygulanan kaplama, ürünleri korozyona ve kararmaya karşı oldukça dayanıklı hale getirir. Dolayısıyla kullanıcılara yalnızca ürünlere rutin temizlik işlemi uygulamak kalır.

Kolay Montajlaşan Çevre Dostu Banyo Ürünleri

Banyo ürünleri özelinde çevre dostu profildeki seçeneklerden bahsedildiğinde, çoğu zaman ilk akla gelen özellik su tasarrufu olur. Ancak VitrA, montaj aşamasında ortaya çıkan enerji harcamasının da bilincindedir. Bu sebeple çevre dostu banyo ürünleri, kolay montaj özelliğine sahip olacak şekilde tasarlanır. Başta lavabo bataryası modelleri olmak üzere tüm sıva üstü ürünler, ek bir aparata ihtiyaç duyulmadan kullanılacakları noktaya elle kolayca monte edilebilir.

Pratik montaj özelliği; sıva üstü ve su tasarruflu banyo bataryası modellerinin yanı sıra ankastre duş takımı, batarya, klozet çeşitleri için de geçerlidir. Sıva altı montaj gerektiren modeller, yenilikçi tasarım anlayışının doğal bir sonucu olarak dakikalar içerisinde yerlerine sabitlenip kullanılmaya başlanabilir. Böylece kullanıcılar, çevre dostu banyo ürünlerinin sağladığı su ve enerji tasarrufu avantajlarından vakit kaybetmeden yararlanmanın karşı konulamaz hazzını yaşayabilir. Yüksek dayanıklılığa sahip ürünler minimum montaj noktası ile kullanım alanına sabitlendiğinden sökme işlemleri de aynı kolaylıkla gerçekleştirilebilir. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek