Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Renkli Banyolar

417 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Tasarım Şekli
Aydınlatma Tipi
Daha Fazla Göster
Su Taşma Delik Detayı
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Daha Fazla Göster
Taharet Musluğu Detayı
Tasarım Şekli
Daha Fazla Göster
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Gövde Kaplama
Daha Fazla Göster
Çekmece Seçeneği
Su Çıkış Sayısı
Tezgah Üstü Kullanım
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Armatür Delik Detayı
Montaj Detayı
Daha Fazla Göster
Süzgeç
Daha Fazla Göster
Kireç tutmama özelliği
Kompakt
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Daha Fazla Göster
Gövde Malzemesi
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Rim (Kanal) Özelliği
Pis Su Çıkış Tipi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Renkli Banyo Modelleri

Her yeni günün ilk durağı olan banyolarda dekorasyon, en az evin geri kalanın dekorasyonu kadar önemlidir. İhtiyaçlara ve alan hacmine göre işlevsellik kazandırılmış, estetik görünümlü, şık bir banyo konforlu bir evin olmazsa olmazları arasındadır. Banyonun nasıl görüneceğiyle ilgili ise sayısız fikir sıralanabilir. Zaman tanımayan fikirlerden biri olan renkli banyo modelleri de hem modern hem klasik dekorasyon stillerini kusursuzca tamamlayarak yaşam alanlarına bambaşka bir soluk getirebilir.

Renkli Banyo Dekorasyonu İçin İlham Veren Ürünler

Renkli banyolar, birçok farklı şekilde dekore edilebilir. Kusursuz bir görünüm için banyonun hacmi, zemin ve duvar döşemelerinin rengi, evin genel dekorasyonu gibi unsurlar göz önünde bulundurulmalıdır. Küçük bir banyoda birden fazla renk kullanmak veya çok canlı renklere yönelmek, dağınık bir görünüm oluşturabilir. Bunun yerine daha pastel tonlara sahip renkli banyo setleriyle temiz ve ferah bir dekorasyona imza atılabilir. Geniş banyolarda ise renkler daha özgürce kullanılabileceği gibi birbiriyle uyumlu birkaç rengi kombinlemek de etkileyici sonuçlar doğurabilir.
Renkli banyo setleri, uyumlu bir dekorasyon oluşturmak için pratik çözümler sunar. Ancak renkli banyo seti kullanmak yerine aynı rengin farklı tonlarına sahip ürünleri bir arada kullanmak da banyolara uyum ve şıklık getirebilir. Renkli banyo dolabı modelleriyle canlandırılan dekorasyona renkli banyo lavabosu seçenekleri arasından uygun bir seçimle iddialı dokunuşlar yapılabilir. Ayrıca renkli banyo dolapları diş fırçalık, sabunluk gibi şık aksesuarlarıyla çok daha estetik bir form kazanabilir. Son olarak banyoda hâkim renklerle uyumlu havluluk, askılık, çöp kovası gibi aksesuarlar da dekorasyondaki yerini aldığında hayallerdeki şık ve konforlu banyolar gerçeğe dönüşebilir.

Banyolarda Son Zamanların Trend Renkleri

Ev dekorasyonu trendleri, zaman içerisinde moda akımlarına ve kullanıcıların ihtiyaçlarına bağlı olarak değişebilir. Banyo duvar ve zemin karoları, vitrifiyeler, dolap ve aksesuar çeşitleri de bu trendlere göre tasarlanarak kullanıcıların beğenisine sunulur. Renkli banyo dekorasyonu, uzun zamandır popülerliği devam eden trendlerden biri. Renkler modern, klasik ve hatta minimal dekorasyon stillerinde kalıcı bir şekilde yer edinmişken banyolarda da yoğun kırmızılara, engin mavilere ve sonsuz yeşillere rastlamak gayet muhtemel. Banyo dolaplarında ve aksesuarlarında görmeye alışılan rengârenk çeşitlilik artık lavabolarda, klozetlerde ve batarya çeşitlerinde de kullanıcının karşısına çıkıyor.

Yeşil Banyo Modelleri

Doğadaki canlılığın ve saflığın rengi yeşil, son zamanlarda ev dekorasyonunda sıkça tercih edilen renklerden biridir. Yeşil banyo tasarımları da canlı ve şık görünümleriyle kullanıcıların favorileri arasındaki yerini yıllardır korur. Sakinleştirici bir renk olan yeşil, banyo dekorasyonunda kullanıldığında yepyeni bir güne pozitif başlamaya ve günün sonunda yeniden evde olmanın huzurunu doya doya yaşamaya imkân tanır.
Yeşil, her tonuyla zaman açısından da sihirli bir renk. Yağ yeşili gibi daha çarpıcı tonlarından su yeşilinin yumuşaklığına kadar her dokunuşu dekorasyona bambaşka bir hava katar. Soluk yeşil tonları, krem rengi gibi farklı alternatiflerle kombinlenerek minimal banyo dekorasyonlarında kullanılabilir. Yeşil banyo dolabı, vitrifiye ürünleri ve aksesuar çeşitleri ile altın rengi bataryalar ve duş başlığı seçenekleri hoş bir uyum yaratabilir. Yeşil banyo seti çeşitleri de uyumlu seçimler yapabilmek açısından kullanıcılara yardımcı olabilir.
Banyolarda nostaljik bir görünüm yaratılmak istendiğinde ise retro dekorasyon stilinin favori renklerinden olan koyu yeşil tonları tercih edilebilir. Zümrüt yeşili ya da haki gibi daha belirgin renklerdeki banyo mobilyaları ve aksesuarları yine ışıl ışıl altın ya da gümüş rengi batarya çeşitleriyle bir arada kullanılabilir. Aksine daha modern bir dekorasyon isteniyorsa son zamanların trendi olan doğayla iç içe tasarlanmış evler için de yeşil mükemmel bir seçenek olur. Doğanın enerjisini banyolara taşımak için yeşil lavabo ve banyo dolabı modelleri, ahşap görünümlü aksesuarlarla desteklenebilir. Ayrıca hasır sepetler, düzenleyici kutular ve ahşap görünümlü saksılarda yükselmiş, sevimli bitkiler de banyolardaki doğal görünümü güçlendirebilir.

Mavi Banyo Modelleri

Sakinlik ve doğallık söz konusu olduğunda akla gelen ilk renklerden bir diğeri de mavi. Mavi banyo dekorasyonu gökyüzünü, denizi, okyanusları çağrıştıran mavi tonları, banyo dekorasyonuna eşsiz bir derinlik kazandırabilir. Penceresiz ve dar hacimli banyolarda da mavi tonları kullanılarak, daha ferah bir alan yaratılmasına yardımcı olur.
Mavi tonları da tıpkı yeşil gibi pek çok farklı dekorasyon stilinde harikalar yaratabilir. Retro tasarımlı evlerle uyumlu banyo dekorasyonlarında mavinin geniş bir aralıktaki birçok tonu kullanılabilir. Şık tasarımlı mavi banyo dolabı modelleri, yine mavi banyo seti seçenekleriyle tamamlanabilir ve hem uyumlu hem farklı bir sonuca ulaşılabilir. Soğuk tonlarla kusursuz bir ahenk yakalayan gümüş ışıltısı ise bataryalarda, duş başlığında veya yine aksesuarlarda kullanılabilir. Gümüş çerçeveli, şık bir ayna mavi banyo dekorasyonuna güçlü bir dokunuş yapabilir. 
Modern dekorasyon stillerinde de mavi tonları kullanıcıya özgürce hareket edeceği bir alan yaratır. Yumuşak tonlu mavilerle tasarlanan banyolardaki minimal ve modern görünüm, uzun yıllar boyunca şıklığını koruyabilir. Daha koyu tonlardaki maviler ise altın ya da bronz ışıltılı detaylarla güçlendirilerek kullanılabilir. Eğer beyaz bir banyo yeniden dekore edilecekse aksesuarlarda mavi tonlarının doğru kullanımıyla etkileyici sonuçlara ulaşılabilir. İyi durumdaki beyaz vitrifiye ürünlerini değiştirmeye gerek kalmadan mavi banyo mobilyaları ve aksesuarlarıyla hem çarpıcı hem zamansız bir dekorasyon oluşturulabilir.

Kırmızı Banyo Modelleri

Cesur, iddialı ve gösterişli dekorasyon stillerinin favori rengi olan kırmızı, son zamanlarda banyo dekorasyonlarının da en sevilenleri arasında yerini alır. Küçük detaylarda kullanıldığında bile keskin değişimler yapabilen kırmızı tonları, daha çok modern banyo tasarımlarında ön plana çıkar. Kırmızı tonları; siyah, beyaz, krem ve gri gibi birçok renkle eşsiz bir uyum yakalaması sayesinde evin her köşesi gibi banyolarda da kolayca kullanılabilir ve en etkileyici değişimlerin başrolü olabilir.
Kırmızı banyo dekorasyonu; ezber bozan, güçlü bir ev stili için fark yaratabilir. Banyoda tamamen yeni bir görünüm elde etmek isteniyor ama bu konuda kararsız kalınıyorsa kırmızı banyo seti seçeneklerine göz atılarak bu fikirlerden ilham alınabilir. Kırmızı banyo setleri, kullanıcıya boyut ve stil açısından birbiriyle uyumlu birçok ürünü bir arada satın alabilme imkânı sunar. Ancak daha özgün bir dekorasyon isteniyorsa şık bir kırmızı banyo dolabı seçimi, ilk adım için yeterli olabilir. Ardından banyo dolabındaki detaylarla uyumlu aksesuar tercihleri, dekorasyonu kusursuz bir biçimde tamamlar. 
Kırmızı banyo lavabo ve klozet modelleri de sıra dışı bir görünüm yaratmak isteyenler için ideal seçimler olabilir. Hâlihazırda bulunan siyah ya da beyaz vitrifiye ürünlerini değiştirmeden, daha zahmetsiz bir değişim arzulandığında da kırmızının güçlü ve uyumlu dokunuşları banyo dekorasyonuna yepyeni bir görünüm kazandırır. Aksesuar seçiminde pratik bir çözüm olarak kırmızı banyo takımlarına da göz atılabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek