Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Renkli Banyo Lavaboları

22 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Tasarım Şekli
Tezgah Üstü Kullanım
Seri
Armatür Delik Detayı
Süzgeç
Kompakt
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Banyoların klasik ve modern atmosferine yeni bir soluk kazandıran VitrA ürünleri, kullanıcılarına özel deneyimler sunmayı başarıyor. Bu ürünler arasında yer alan banyo lavaboları da hem banyolar için gerekli ve önemli bir ihtiyacı karşılıyor hem de dekorasyonu daha yaratıcı bir boyuta taşıyor. Klasik çizgilerle dekore edilen banyolara hareket kazandıran renkli banyo lavaboları, kullanıcılarının özel zamanlarını istedikleri dekorasyon içerisinde geçirebilmesine imkan tanıyor. VitrA’nın birbirinden yenilikçi koleksiyonlarında yer alan renkli banyo lavabosu modelleri, daha ferah ve rahat bir ortam oluşturabilmeye de yardımcı oluyor. Birbirinden şık ayaklı lavabo modelleri, çanak lavabolar, köşe lavabolar ve çok daha fazlası VitrA koleksiyonlarında yerini alıyor. Geometrik şekilleri ve asimetrik kesimleri ile de beğeni kazanan VitrA’nın banyo lavabosu modelleri ile kullanıcılar planladıkları dekorasyonu banyolarına yansıtabiliyor; kendileri için ayırdıkları zamanları daha dekoratif, özgür ve ferah bir boyuta ulaştırabiliyor.

İşlevsel ve Renkli Banyo Lavabosu Modelleri VitrA’da!

Renkli banyo dekorasyonları, bireylerin kendilerini rahat hissetmelerine ve kendileri için ayırdıkları özel vakitleri daha dekoratif bir ortamda geçirebilmelerine olanak sağlıyor. Dekorasyonlarda modern ve yenilikçi çizgilere sahip banyo mobilyaları ve aksesuarları kullanılırken renkli banyo lavabolarıyla ise ortama hareket ekleniyor. Pastel renk tonlarına sahip banyo lavaboları, daha ferah ve iç açıcı görünümlerle dekorasyonu güçlendiriyor. Modern tasarımlarına ek olarak renkli banyo lavaboları, ince ve zarif tasarımları ile de dikkatleri üzerine topluyor. Özel formlarıyla ürünler, banyonun minimalistliğini ve ferahlığını artırmayı başarıyor.

VitrA koleksiyonlarında yer alan renkli banyo lavaboları, birçok farklı tasarım özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu sayede kullanıcılar, kendi banyoları özelinde seçimler yapabiliyor ve en uyumlu tasarıma sahip lavabo modellerini tercih edebiliyor. Minimal görünüme sahip oval çanak lavabolar, modern tasarımlarıyla ayaklı lavabolar ve uyumlu tarzlarıyla köşe lavabolar sayesinde her banyo şekline uygun lavabo modeli seçilebiliyor. Asimetrik görünüme sahip olan renkli banyo lavabosu modelleri ise banyoya özgür bir dizayn kazandırıyor. Her bir koleksiyonda yer alan birbirinden yenilikçi banyo lavaboları, birçok farklı renk seçeneği sayesinde kullanıcıların kendi zevklerine uygun seçimleri yapabilmesini sağlıyor.

VitrA’nın renkli banyo lavabolarında doğal tonlardan dikkat çekici ve çarpıcı tonlara kadar pek çok renk kullanılıyor. Pastel renk tonlarıyla, mat ve parlak seçimleriyle VitrA renkli banyo lavaboları, banyoda yer alan dolaplarla, armatürlerle ve diğer banyo aksesuarlarıyla uyum sağlıyor. Özgürce tasarlanan minimalist görünümlerini özel renkleri ile tamamlayan VitrA banyo lavaboları sayesinde kullanıcılar banyolarında üstün konfordan ve dikkat çekici dekorasyonlardan faydalanabiliyor. VitrA’nın uygun fiyatlı lavabo bataryası modelleri ile dekore edilebilen banyo lavaboları sayesinde kullanıcılar kendi banyo konseptlerini oluşturabiliyor.

Renkli Banyo Lavabosu İle Banyo Dekorasyonu

VitrA renkli banyo lavabosu modelleri, isimlerine yaraşır çeşitliliğe sahiptir. Renk çeşitliliklerinden dolayı kullanıcılar, kendi zevklerine uygun seçeneğe kolayca sahip olma fırsatına kavuşur. Farklı pastel tonlarda kullanıma sunulan banyo lavaboları ile gerçeğe dönüştürülebilecek fikirler arasında belki de en dikkat çekicisi, retro stildir. Bu stile uygun bir sonuç elde etmek için açık mavi ya da mat terra rossa rengindeki çanak lavabo, altın sarısı bir banyo aynası ile kombinlenebilir. Hatta görüntü bütünlüğü sağlamak için yine aynı renkte lavabo gider borusu ve klasik banyo bataryası kullanılabilir.

Renkli banyo lavaboları, ortamdaki doğal havayı pekiştirmek açısından eşsiz ürünlerdir. Tezgâhın hem üzerinde hem de altında konumlandırılan modeller yardımıyla kentin ortasındaki banyolarda bile kolaylıkla çiftlik havası yakalanabilir. Bu etkiyi yaratmak için bej ve mat yosun yeşili VitrA renkli banyo lavaboları en ideal seçenekler olarak öne çıkar. Görünümü kusursuz kılmak amacıyla lavabo tezgâhında ve ayna çerçevesinde kahverengi ya da siyah detaylar olmasına dikkat edilebilir. Doğallığı vurgulamak içinse lavabo çevresine rastgele biçimde birkaç canlı bitki yerleştirilebilir.

Tabii konu doğallık olunca, taş ve ahşap görünümlü duvar kaplamaların kullanımını destekleyen VitrA renkli lavabo çeşitlerini asla es geçmemek gerekir. Genelde koyu tonlarda olan bu duvar kaplamalarının kullanıldığı banyolarda şık ve modern görünüm oluşturmak için mat siyah ya da mat bej lavabolara yer verilebilir. Alternatif olarak mavi ve yeşil tonlarda üretilen lavabolar tercih edilebilir. Bu tarz renklere sahip banyo lavaboları, aksesuar seçimi açısından kullanıcılara esnek seçimler yapabilme olanağı sunar.

Minimalist stilde bir banyo hayali olanların ise tercih edebilecekleri seçenekler oldukça fazladır. Örneğin beyaz rengin ağırlıkta olduğu bir banyoda mat siyah lavabo ile kusursuz güzellikte bir odak noktası yaratılabilir. Bu tercihin tam tersi, yani siyah rengin baskın olduğu bir mekânda beyaz lavabo seçimi de gayet iyi sonuç verir. VitrA, banyolarında modern bir atmosfer yaratma hedefinde olup standart seçeneklerden sıkılanları asla unutmaz. Tasarımlarında bej tonlarının kullanıldığı lavabolar çok daha yumuşak ve asil görünümün ortaya çıkmasına yardımcı olur. 

Banyolara Şıklık Katan Renkli Banyo Lavaboları

VitrA renkli banyo lavaboları, kullanıldıkları alandaki havaya hayranlık uyandıran şıklık katmaları amacıyla oldukça özenli bir tasarım sürecinden geçer. Böylece her model, zamanının ötesinde hatlara kavuşur. Dileyen kullanıcılar, seçim aşamasında banyoların vazgeçilmez klasiklerinden olan kare ve dikdörtgen formlarındaki lavabolara yönelebilir. Tekdüze görünümden hoşlanmayan ya da banyolarına hareketlilik katmak isteyenler ise asimetrik ve üçgen tasarımlı ürünlere yönelebilir.

Design Studio VitrA’nın Terri Pecora gibi isimlerle kurduğu iş birliğinin eseri olan renkli lavabo bataryaları, eşsiz görünümlerini üretim aşamasında detaylara verilen öneme borçludur. Modeller, su taşma ve armatür deliksiz olarak kullanıcıların beğenisine sunulur. Süzgeç kısımları ise kendileriyle aynı renge sahiptir. Dolayısıyla fonksiyonel banyo ürünleri olarak anılmalarına ek olarak kusursuz çizgilere sahip dekoratif objeler olarak da nitelendirilirler.

VitrA renkli banyo lavabo çeşitleri, görünümleri kadar işlevsellikleriyle de dikkat çeker. Seramik malzemeden üretilen ürünler, ısı değişimlerine ve darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Üretim aşamasında kullanılan sırlama teknolojisi ise her bir modele kolay temizlenebilme özelliği kazandırır. Üstelik banyolarında hijyenik kullanıma önem veren kullanıcılar için önemli bir sorun olan su lekesi ve kireç artığı oluşumu ihtimali neredeyse tamamen ortadan kalkar.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek