Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Klasik Banyolar

32 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Tasarım Şekli
Aydınlatma Tipi
Su Taşma Delik Detayı
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Taharet Musluğu Detayı
Tasarım Şekli
Marka
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Tezgah Üstü Kullanım
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Armatür Delik Detayı
Süzgeç
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Rim (Kanal) Özelliği
Pis Su Çıkış Tipi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Klasik Banyo Modelleri

Banyo tasarımları, uzun süre kullanılabilen tasarımlar olmalıdır. Bu sebeple tercih edilen tasarımın sade ve şık olması önemlidir. Sade ve şık tasarım dendiğinde ise akla klasik banyo tasarımları gelmektedir. Klasik banyolarda zarif çizgiler, açık tonlar ve mobilyaların uyumu göze çarpmaktadır. Her zaman ön planda olan klasik banyolar, zamansızlığını sadeliğinden almaktadır. 
Modern zamanın geçiciliği yanında klasik banyolar kalıcılığı ile fark yaratır. Modaya ayak uydurmaya çalışmayan klasik banyolar, sadeliği ve zarifliği ile zamana meydan okumaktadır. Klasik banyo tasarımlarında siyah, beyaz veya gri tonlar ön plandadır. Bu renklerin yanında krem tonları, bronz ve altın tonları da ön plana çıkmaktadır. Açık tonlarla mermer yüzeylerin mükemmel uyumu, göz yormayan klasik ve sade bir görünüm sağlar. 
Klasik banyo dekorasyonu, çoğu evin genel tasarımı ile uyumludur. Klasik banyo tercihi birçok dekorasyon tarzı ile bütünlük sağlar. Ferah ve iç açıcı bir ortam isteyen kullanıcılar için uygun olan klasik tarz banyolar, abartılı olmamanın yanında şık dokunuşlar ile belirlenir. 

Klasik Banyo Dekorasyonu için İlham Veren Ürünler

Banyodaki klasik görünümü sağlamak için banyo dolabı, banyo bataryası ve banyo aksesuarlarının birbiriyle uyumu oldukça önemlidir. VitrA’nın Valarte serisi, klasik banyo dolabının mükemmel bir örneğidir. Valarte serisi klasik banyo dolabı, mat gri ve mat beyaz renk seçenekleriyle sadeliğin göstergesidir. Ayrıca lavabo dolabının kulp rengi altın veya krom olmak üzere tercih edilebilir. Bu kulplar banyoya gösterişli bir ışıltı katar.
VitrA banyo dolapları, dekoratif olarak şık görünmesinin yanında geniş depolama alanı da sağlamaktadır. Banyonun alanına göre uygun olan ölçülerde banyo dolapları sipariş verilebilir. Lavabo dolabının üzerine tercih edilen Valarte dolaplı ayna da aynı renk seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Bu ve benzer şekilde şık klasik banyo dolapları seçenekleri VitrA’da mevcuttur. 
Banyoda klasik görünümü sağlamak için banyo bataryaları da klasik tarzda tercih edilir. Klasik banyo bataryası, banyo dolapları ile uyum sağladığında istenilen klasik görünüme sahip olunur. VitrA Juno serisi banyo bataryası altın, bakır ve krom renk seçenekleriyle klasik tarzı yansıtmaktadır. Klasik tarzın zarif detayları Juno serisinde bulunmaktadır. Küvet bulunan banyolarda da klasik tarz yakalanmak istenirse yine Juno serisi tercih edilebilir. Juno küvet bataryası yerden olmasıyla diğer küvet bataryalarından ayrılır. Ayrıca küvet bataryasının el duşu da bulunmaktadır. Altın ve krom renk seçenekleriyle küvetli banyolara parlak bir ışıltı getirir. 
VitrA’da bulunan klasik banyo bataryası modelleri yalnızca banyoda değil, mutfaklarda da tercih edilebilir. Juno serisinin ankastre lavabo bataryaları da bulunmaktadır. Mutfak ve banyoda tercih edilen bataryalar klasik görünümü evin bütününe taşır.

Avangart Banyo Modelleri

Avangart banyo modelleri yenilikçiliği yansıtmaktadır. Avangart banyolar, yenilik ve farklılık yaratmayı amaçlar. Bu nedenle amaç sıfırdan bir ürün ortaya koymak değil, var olanı değiştirmektir. Değişimlerin altında yatan felsefe yenilikçilik olduğu için tüm alanlar daha kullanışlı hale gelir. Eski bir tasarıma yenilik getirilmesi avangart mobilyayı ortaya çıkarır. 
Avangart banyo dolap modelleri, geleceğe yön veren tasarımlara duyulan ilginin sonucudur. Avangart banyo dolabı modelleri, özel tasarımlar ile akıllı fonksiyonların birleşiminden oluşmaktadır. Örneğin, VitrA’nın Valarte serisinin dolaplı aynası LED aydınlatmalıdır. Yıllardır kullanılan banyo aynası tasarımına LED aydınlatma eklenerek avangart banyo dolabı haline getirilmiştir. Eklenen LED aydınlatma sayesinde de kişisel bakım yapmak daha rahat ve konforlu hale gelmiştir. Bu sayede banyo dolabı, eklenen yenilik ile daha kullanışlı olmuştur. Banyoda geçirilen zaman daha keyifli bir hal almıştır. 
Eski bir tasarımın farklı renklerle yeniden tasarlanması da avangart mobilyaya örnektir. Yıllardır kullanılan banyo bataryalarının altın, krom ve bakır renklerde tasarlanarak görünüşlerine yenilik katılması, avangart banyo tasarımları için vazgeçilmezdir. Avangart banyo tasarımları, estetik ve fonksiyonel özellikleri bir arada sunan tasarımlardır. Bunun yanında avangart banyo dolap modelleri fiyatları, kullanıcıların diledikleri banyoya ulaşmalarına imkân sağlar. 
VitrA kullanıcılara farklı renk, boyut ve şekillerde banyo dolabı seçenekleri sunar, bu da kullanıcıların farklı banyo tasarımları oluşturmasına olanak tanır. Klasik banyo modelleri ile avangart banyo modelleri aksesuarlar ile birbirini tamamlar niteliktedir. VitrA Juno Classic serisinin banyo aksesuarları, altın, krom ve bakır renk seçenekleriyle görkemli ışıltılar katarak banyoyu şık bir hale getirir. Tasarımlar aksesuarlar ile tamamlanır. 
Banyo aksesuarları askı, havluluk, katı sabunluk, diş fırçalığı ve tuvalet fırçalığından oluşmaktadır. Juno Classic askı, V şeklindeki tasarımı ve zarif çizgileriyle ön plana çıkmaktadır. Banyoda kullanım kolaylığı sağlar. Juno Classic uzun havluluk ve halka havluluk modelleri, banyoya konfor ve işlevsellik katmaktadır. Monteli katı sabunluk ve diş fırçalık yer işgal etmeden banyodaki yerini alır. Bu sayede banyo hem düzenli hem de şık bir görünüme sahip olur. Buna benzer klasik banyo aksesuarları kullanılarak banyonun tasarımı hoş dokunuşlarla sonlanabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek