Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Klasik Banyo Aksesuarları

10 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Gövde Malzemesi
Renk
Filtrele

Yaşam alanlarının en özel ve konforlu mekanları olan banyolar sadece işlevsel değil aynı zamanda göze hitap eden tasarımlara ev sahipliği yapar. Estetik görünümlü banyoların zarif yardımcıları da klasik banyo aksesuarları ve modelleridir. Geleneksel esintiler, zarif ve klasik banyo aksesuarları ile tamamlandığında banyo dekorasyonlarında özgün bir tarz yaratılabilir.

Göze hitap eden zamansız tasarımlar banyolara değer katarken, fonksiyonel ve kullanıcı dostu özellikleri klasik banyo aksesuar modellerini öne çıkarır. Tamamlayıcı özelliklerinin yanı sıra banyo aksesuar modelleri, ortamı kullanışlı ve hijyenik bir alana dönüştürür. Profesyonel tasarımcıların yaratıcı fikirleri ve VitrA kalitesi ile buluştuğunda, banyo aksesuarlarında estetik görüntünün en kaliteli hali ortaya çıkar. 

Kullanışlı Klasik Banyo Aksesuar Modelleri

Banyoları ev dekorasyonu tarzıyla bütünleştiren klasik banyo aksesuarları, modern işlevsellik ile geleneksel tasarımın dengesinin en şık halini öne çıkarır. Alanda şık bir görüntü sağlayacak en önemli detay banyo içersinde kullanılacak ürünlerin uyumudur. VitrA, çeşitli koleksiyonları ve geniş ürün kataloğu ile banyolarda ahenkli bir atmosfer yaratır. Klasik tarzda tercih edilen banyo dekor ürünleri geleneksel tarzı yansıtmanın en şık yoludur.

Eski zamanların karakterli banyo dekor ürünleri günümüzdeki modern dekorasyonda cesur bir tasarım çizgisi sunarken, klasik banyo aksesuarları bu tasarım anlayışını bütünleştirir. Çöp kovalarından sabunluğa, havluluklardan askılara kadar birçok aksesuar uyumlu bir şekilde banyo atmosferini tamamlar. Klasik banyolarda çevirmeli banyo ve lavabo bataryaları en uygun tercihtir. Bu aksesuarlarda kullanılan altın renkli kaplama seçenekleri banyolara ihtişamlı bir görünüm katarken uzun yıllar renklerini de korur.

Her banyonun ihtiyacı ve aynı zamanda hijyenin sağlanmasına yardımcı olan aksesuarlar farklı fonksiyonları ile kullanıcılarına da yardım eder. Özellikle çocuklu evlerin tercih ettiği tutunma barı, banyoda geçirilen zamanı daha güvenli bir hale getiren aksesuardır. Yaşlı veya erişilebilirlik ihtiyacı olan kullanıcılarında hayatlarını kolaylaştıran tutunma barının, banyoların dekorasyon tarzına uyumlu birçok çeşidi mevcuttur.

Kullanışlı Klasik Banyo Aksesuar Modelleri Fiyatları

Klasik banyo aksesuarlarının mekanda yarattığı atmosfer, banyolarda geçirilen zamanın kalitesini etkiler. Banyo aksesuarları şık görüntüleri ve özellikleri banyoları daha işlevsel hale getirir. Birçok çeşidi olan banyo aksesuarları VitrA kalitesi ile kullanıcılarla buluşur. Her ihtiyaca uygun birbirinden farklı banyo aksesuarı fiyatları tercih edilen ürünün özelliklerine göre değişiklik gösterir. VitrA, birçok ürüne ev sahipliği yaparken, kaliteli hizmeti kullanıcıları ile buluşturur. Banyonun ihtiyacına yönelik uygun fiyatlı modern banyo aksesuarları ve fiyatları VitrA online mağazasında bulunabilir.

Banyo Tarzına Göre Klasik Banyo Aksesuarı Seçimi

VitrA klasik banyo aksesuarları, tasarım detayları bakımından çeşitlilikleri ile farklı zevklere sahip kullanıcılara hitap eder. Ürünler, tasarım çizgilerinin yanı sıra renkleriyle de farklı dekorasyon fikirlerinin kolayca hayat geçirilebilmesine olanak tanır. Şık bir alan oluşturmak için altın sarısı, bakır ve paslanmaz çelik gibi renklere sahip modeller, ideal seçenekler olarak ön plana çıkar. Parlak renklerdeki klasik banyo aksesuarları, beyaz ya da siyah tonlarda banyo mobilyaları ile kombinlenerek ortamdaki ışıltının daha da artması sağlanabilir. Üstelik üretim aşamasında uygulanan kaplama sayesinde canlı renklerini uzun yıllar boyunca koruyabilirler.

Banyolara nostaljik hava kazandırılmak istendiğinde, camın pirinç malzeme ile bir arada kullanıldığı ürünler tercih edilebilir. Juno Classic Koleksiyonu ile kullanıcıların beğenisine sunulan cam detaylı pirinç aksesuarlar, şıklıkları kadar kullanım kolaylıklarıyla dikkat çeker. Juno Classic serisi dâhilindeki diş fırçalıkları, halka havluluklar ve katı sabunluklar dayanıklılık açısından da kullanıcı beklentilerini fazlasıyla karşılar. Tuvalet fırçalığı gibi aksesuarların hazne kısımları, kirden ve tozdan daha rahat arındırılabilmeleri için kolay yerlerinden çıkartılabilir.

Klasik banyo aksesuarları, modern ya da doğal atmosfer oluşturmak için tek renkli tasarım stilinin kullanıldığı banyolar için de idealdir. Koyu tonların ağırlıkta olduğu banyolarda sarı ve bakır renk aksesuarlar vasıtasıyla görsel açıdan çeşitlilik sağlanabilir. Aynı seçenekler ile bembeyaz banyo ve tuvaletlerdeki tekdüze görünüm kırılarak renk derinliği oluşturulabilir. Paslanmaz çeliğin kendine has gri tonuyla göz alıcı güzelliğe bürünen klasik aksesuarlar ise VitrA’nın yalın tasarım anlayışının doğal bir sonucu olarak zamansız özellik kazanır. Üretimlerindeki farklılıktan ötürü çoğu türdeşlerinden farklı olarak dikkat çekici şıklıklarıyla ön plana çıkarlar. Dolayısıyla yumuşak çizgilere sahip ürünlerin konumlandırıldığı klasik stildeki mekânların yanı sıra modern banyolar için de adeta biçilmiş kaftan niteliği taşırlar.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek