Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Hilton Lavabo

11 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Su Taşma Delik Detayı
Tasarım Şekli
Tezgah Üstü Kullanım
Sifon Alt Grubu
Seri
Süzgeç
Kompakt
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Hilton Lavabo Nedir?

VitrA kalitesinin estetik ve fonksiyonellikle bir araya getirildiği lavabo modelleri, banyoların konfor alanına dönüştürülmesine yardımcı olur. Yılların tecrübesiyle tasarlanan ürünler arasında bulunan Hilton lavabolar, işlevsellikleri ile keyifli bir kullanıma imkân tanır. VitrA Hilton lavabo modelleri ve fiyatlarının çeşitliliği sayesinde her kullanıcı kendine uygun bir alternatif bulabilir. Banyosunu yenilemek veya ortama hem modern hem de şık bir dokunuş katmak isteyenler “Hilton lavabo nedir?” sorusunun cevabını merak edebilir.

Hilton lavabo, lavabonun tezgâh ve dolapla bir arada bulunduğu tasarımlardır. Bu parçaların birlikte olması ise kullanıcıların hayalini kurdukları şık, kullanışlı ve kaliteli bir banyo dekorasyonu yapmalarına olanak sağlar. Bunun yanı sıra lavabo, tezgâh ve dolabın birlikte olması uyumlu bir görünüm yakalanmasına da katkıda bulunur. Kullanıcılar banyoya yeni bir soluk getirecek modern ve çağdaş Hilton lavabo seçeneklerini VitrA kalitesiyle bulabilir.

Şık ve Modern Hilton Lavabo Modelleri

VitrA, koleksiyonlarında kullanım kolaylığı sağlayan birçok lavabo tasarımı sunar. Sadeliği ile öne çıkan Hilton lavabo modelleri de bu ürünler arasındadır. VitrA Hilton lavabo tasarımlarında kullanım kolaylığının yanı sıra modellerin zarif çizgileri de dikkat çekicidir. Bu zarif çizgiler sayesinde göz alıcı bir dekorasyon yapmak mümkün olur. Aynı zamanda şık görünümleriyle beğenilen Hilton lavabolar, banyoda geçirilen zamanın da daha keyifli olmasını sağlar.

VitrA tarafından tasarlanan hazır Hilton lavabo seçenekleri birçok kullanışlı özelliğe sahiptir. Kaliteli malzemelerden üretilen tasarımlar dayanıklı ve darbelere dirençli yapısıyla uzun ömürlü olur. Aynı zamanda leke oluşumuna karşı da dirençli olan ürünler bu sayede ilk günkü parlak ve şık görünümünü yıllarca korur. Lekeye karşı dayanıklı olan modeller ayrıca temizlik açısından da kullanımı kolaylaştırır. Pratik bir şekilde kısa sürede temizlenebilen Hilton lavabolar hijyenik bir kullanıma olanak tanır.

Hilton lavabo çeşitleri kullanışlı özellikleri sayesinde insan trafiğinin yoğun olduğu mekânlarda da tercih edilebilir. Özellikle VitrA Clean teknolojisi ile üretilen lavabolar yoğunluğun çok olduğu kafe, restoran ve alışveriş merkezi gibi alanlar için idealdir. Su lekelerine ve kireç oluşumuna karşı dayanıklı olan bu modeller kolayca temizlenebilir. Böylece herhangi bir sert kimyasala ihtiyaç duyulmayacağı gibi lavabonun lekesiz ve ışıltılı görüntüsü de yıllarca korunur.

VitrA Hilton tezgâh üstü ve tezgâh altı lavabo modelleri; oval, dikdörtgen ve kare gibi farklı biçimlerde tasarlanır. Yumuşak hatlara sahip olan ürünler böylece hem modern hem de zarif bir görünüme kavuşur. Bu da tasarımların banyolara şık ve modern bir hava katmasını sağlar. Ayrıca Hilton lavabo çeşitleri arasında armatür ve su taşma deliksiz seçenekler de mevcuttur. Bu modeller ise görsel olarak bir bütünlük sağlayarak banyoya estetik bir dokunuş yapar.

Hilton Lavabo Fiyatları

VitrA Koleksiyonlarında yer alan Hilton lavabo fiyatları, geniş bir aralıkta kullanıcılara sunulur. Ölçü, renk, tasarım, işlevler ve diğer özellikler doğrultusunda belirlenen bu fiyatlar sayesinde kullanıcılar ihtiyaçlarına, zevklerine ve bütçelerine uyan bir tercih yapma imkânı bulur. Hilton lavabo fiyat seçeneklerinin çeşitliliği, banyoların daha estetik ve fonksiyonel hâle gelmesine de aracılık eder. Tezgâh üstü ve tezgâh altı olarak bulunabilen tasarımlar, herkesin hayalindeki banyoyu dekore edebilmesine imkân verir. En ucuz Hilton lavabo fiyatları, şıklığı kaliteyle buluşturan VitrA aracılığıyla bulunabilir.

Doğru Hilton Lavabo Seçimi Nasıl Yapılır?

Hilton banyo dekorasyonu yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli parça lavabodur. Renk, ölçü, materyal ve biçim açısından geniş bir yelpazede sunulan modeller arasından ortamda oluşturulmak istenen atmosfere ve banyonun genişliğine uygun bir seçim yapılmalıdır. Beyaz, mat beyaz, terra rosa, kil beji ve yosun yeşili gibi farklı renklerde bulunabilen Hilton lavaboların rengi de dekorasyon açısından büyük bir öneme sahiptir.

Banyonun dekorasyonunu belirleyen en önemli etken olan renk belirlendikten sonra Hilton banyo lavabosunun ölçüleri seçilebilir. Yükseklikleri 135 mm ila 205 mm arasında değişen ürünlerin ölçüleri de çok çeşitlidir. Hilton lavabo modelleri arasından seçim yaparken ürünün tezgâh altı mı yoksa tezgâh üstü mü olacağına da dikkat edilmelidir. Tezgâhlı olarak dizayn edilen modeller, bu özellikleri sayesinde bütünsel bir şıklığın yanı sıra işlevsel bir kullanım da sağlar. VitrA, her zevke ve ihtiyaca uygun Hilton lavabo çeşitleri ile kullanıcıların istedikleri banyoyu dekore edebilmesine olanak tanır.

Hilton Lavabo Ölçüleri

Hilton lavabo ölçüleri, farklı banyolarda rahatlıkla kullanılabilmesi amacıyla çeşitlendirilir. Hem küçük hem büyük banyolara uygun pek çok model VitrA tarafından dizayn edilir. 45x38, 60x40 ve 60x46 gibi farklı ölçülerde tasarlanan Hilton lavabolar arasından banyonun genişliğine ve kullanım alanına göre bir seçim yapmak mümkündür. Dar bir banyo için küçük Hilton lavabo modeli kullanılabilir. Hilton lavabo taşı tasarımlarının en ve boy ölçülerinin yanı sıra yükseklikleri de farklıdır. Banyonun dekorasyon stiline uygun olarak farklı yüksekliklere sahip ürünler tercih edilebilir.

Banyoda oluşabilecek her ihtiyaç düşünülerek dizayn edilen VitrA Hilton lavabo seçenekleri; ferah, estetik ve lüks görünümlü bir dekorasyon yapmak isteyenler için idealdir. Farklı zevklere hitap eden modeller sayesinde kullanıcılar aradıkları özelliklere sahip olan alternatifi rahatlıkla bulabilir. Hem fonksiyonel hem de kaliteli VitrA Hilton lavabo tasarımları ile banyoyu keyifli ve konforlu bir alana dönüştürmek de mümkün olur.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek