Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Musluklar

31 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Montaj Detayı
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Modern tasarım ve işlevsel kullanım özelliklerini birlikte sunan VitrA musluk modelleri, her türlü ihtiyacı karşılayan çözümler yaratır. Ev ve iş yerlerinin mutfak, tuvalet ve banyoları başta olmak üzere farklı alanlarında kullanılan ürünler, genel dekorasyonla bütün bir unsur olabilir. Ara musluklardan çamaşır makinesi musluğuna kadar tüm ihtiyaçlara yönelik ürünler sunan VitrA, musluk batarya modellerinde de kaliteyi en üst seviyede tutar. Kullanıcılar, bu şık ve modern ürünler arasından istedikleri montaj özelliğine sahip modelleri seçebilir.

Musluk Fiyatları

İşlevselliği zarif ve modern tasarımlarla sunan VitrA, ürünlerin fiyatlandırma aşamasında da bu özellikleri dikkate alır. VitrA koleksiyonlarında yer alan her bir batarya musluk modeli, hem kullanım kolaylığı sağlaması hem de şık görünümüyle öne çıkar. Yalnızca modern dekorasyona değil, klasik tarza da kolaylıkla uyum sağlayan farklı musluklar, değişik tasarım özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılar. VitrA musluk modellerinin bu kullanışlı yapıları, fiyatlar konusunda etkileyicidir.

VitrA’nın armatürlerde inovatif çözümlere yer verdiği modeller kısa, kare, filtreli gibi çeşitli tasarım özelliklerine sahiptir. Genellikle duvara monte edilerek kullanılan muslukların uzunluğu ise çok çeşitlidir. Bu özelliklere göre belirlenen VitrA musluk fiyatları sayesinde her kullanıcı ihtiyacına en uygun seçeneği tercih edebilir.

Musluk Modelleri

Hayatı kolaylaştıran ve yaşam alanlarına tarz katan parçalar tasarlayan VitrA, musluk ihtiyaçları için de alternatifler sunar. Çift çıkışlı musluk modelleri rezervuar, pisuvar, klozet gibi parçalara monte edilerek kullanılabilir. Bu ürünler çamaşır makinelerinde de tercih edilir. Bu sayede sıcak ve soğuk suyun ayrıştırılması mümkün olur.

Aç kapa musluk modelleri ise kaliteli üretim materyalleri ve mekanik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanım sonrasında dahi ilk formunu koruyabilir. VitrA ara muslukları, işlevleri kadar dış görünümleriyle de dikkat çeker. Mat siyahtan krom kaplamaya, bakırdan altına kadar birbirinden farklı renk alternatifi ile sunulan modeller, lavabo bataryalarıyla uyum sağlar. VitrA’nın farklı koleksiyonlarında yer alan diğer batarya çeşitleriyle uyumlu modelleri tercih etmek, dekorasyonda bütünlüğün korunmasına yardımcı olur.

Ara Musluk

VitrA, banyo ve mutfakların lavabolarında kullanılan standart ürünlerin yanı sıra çeşitli özelliklere sahip ara musluk modelleri de tasarlar. Lavaboların altına kolaylıkla monte edilebilen bu ürünler, boru içinden geçen suyun dışarı aktarılmasını sağlar.

Bu ürünlerin işlevsel kullanım imkanı sunan çeşitlerinden biri olan filtreli ara musluk ise kullanıcıların her zaman temiz sudan faydalanmasını mümkün kılar. Genellikle bataryanın alt bağlantı bölümüne monte edilen bu ürünler, tesisattan gelebilen ve sağlık açısından sakıncalı olan yabancı maddelerin suya karışmasını engeller. Filtrenin çıkarılabilmesi ve biriken kirlerin kolaylıkla temizlenebilmesi, VitrA tasarımlarının sağladığı avantajlardan biridir. Kullanıcılar, maksimum hijyen sağlayan tüm ara musluk modellerini ve fiyatlarını VitrA koleksiyonlarında inceleyebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek